Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] נחשפה פרארי F620 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עיצוב נחמד אם כי קצת שמרני/קונבנציונלי הייתי אומר.

אין לה את אפקט ה-WOW הסופר-מדהים של הבאטמוביל(אוונטאדור שחור מט) שגורם לך להתלהב כמו ילד קטן.

בניגוד אליך אני דווקא חושב שהעיצוב של הוונטאדור מוגזם, ואילו הפרארי הרבה יותר יפה.

פורסם
בניגוד אליך אני דווקא חושב שהעיצוב של האוונטאדור מוגזם, ואילו הפרארי הרבה יותר יפה.

כשמדובר במכוניות-על בכלל ובלמבו בפרט אין כזאת מילה ״מוגזם״(וטוב שכך אם יורשה לי לציין)

כי זאת כל הפואנטה במכונית על,יש מבין? 

turboy

פורסם

לדעתי אין צורך להשוות בין פרארי ללמבורגיני משום כי השפות העיצוביות שונות. פרארי תמיד תהיה יותר קלאסית ואלגנטית ואילו הלמבורגיני מוחצנת ולא לוקחת שבויים וכל אחד יבחר מה שמתאים לו (או את שתיהן אם יש לו הממון).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
כשמדובר במכוניות-על בכלל ובלמבו בפרט אין כזאת מילה ״מוגזם״(וטוב שכך אם יורשה לי לציין)

כי זאת כל הפואנטה במכונית על,יש מבין? 

סליחה, אתה צודק שהמילה "מוגזם" לא במקום, אבל לטעמי שמרנות מסוימת כמו למשל ב911 ובפרארי 458 מתאימה יותר מאשר ה"מפלצתיות" של האוונטדור.

פורסם

ובגלל זה 911 לא ממש יושבת בהגדרה של "super car".

עם כל הכבוד לביצועים, מכונית על צריכה להיות משוגעת. ולמבו הם המומחים

Aprilia Shiver 750

פורסם

נראית כמו הכלאה משונה בין הקליפורניה לFF. אני חולה על ה599, זו הפרארי היפה ביותר בעיני מכל המודרניות (250GT עדיין לוקחת). פרופורציות מושלמות, ים של קלאסה. זו... קצת פחות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא יודע מה אתכם, אם בענייני F עסקינן הייתי מעדיף באופן אישי

את הF150 "ראפטור"

f150-svt-raptor.jpg

2011-Ford-F-150-Raptor-SuperCrew-62.jpg

או מינימום את הF150 Harley davidson המפלצתי :-PFord%2B%2BF150%2BHarley%2BDavidson.jpg

2010_ford_f150_harleydavidson_11.jpg

אבל זה רק אני, טנדרים נותנים לי יותר ריגוש מכל מכונית ספורט שהיא, אפילו קורבט

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
נראית כמו הכלאה משונה בין הקליפורניה לFF. אני חולה על ה599, זו הפרארי היפה ביותר בעיני מכל המודרניות (250GT עדיין לוקחת). פרופורציות מושלמות, ים של קלאסה. זו... קצת פחות.

מסכים בעניין ה599, המודרנית הכי יפה ובכלל אחת המכוניות היפות אי פעם לטעמי היא הGTO 288

1985_ferrari_288_gto-pic-21951.jpeg

פורסם
מסכים בעניין ה599, המודרנית הכי יפה ובכלל אחת המכוניות היפות אי פעם לטעמי היא הGTO 288

1985_ferrari_288_gto-pic-21951.jpeg

זה לא כמו הפרארי של "סאני קרוקט" מהסדרה "מיאמי וויס" של שנות ה80?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...