Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, היה לי אקורד 2006 שהושבת בגלל תאונה (אני אפילו לא יודע מה המחירון שלו)

אני אפילו לא התכוונתי למכור אותו כי הייתי מרוצה מאד, ומייד אני חושב לרכוש אחד נוסף האם יש עוד רכבים בסביבות מחירים של 70K-80K שיתאימו לקריטריונים הבאים ?

הנושאים החשובים לי הם לפי הסדר הבא:

1. ביצועים - חשוב מאד

2. נוחות - חשוב

3. אמינות - חשוב מאד (וגם עלויות טיפול וחלפים)

4. צריכת דלק - חשוב מאד בימים אלו !

5. גודל (שלא יהיה גדול מידי) בגלל שאני נוהג לא מעט בעיר כלומר גם רדיוס סיבוב - חשוב !

6. תוספות ירידת ערך ואחרים - לא כ"כ חשוב

פורסם

אם אינך מעוניין ברכב גדול למה לקנות משהו כמו אקורד או מנהלים אחר.

חפש לך גרסה בכירה וחזקה של רכב משפחתי או קומפקטי.

מאזדה 3 2.0 ליטרים,פורד פוקוס 2.0 ליטרים,אולי תפזול לכיוון סיאט לאון מוגדשת או אוקטביה מוגדשת רובוטית שתיתן לך חבילה לא רעה.

פורסם

מכיוון שיש לי שני ילדים ומאזדה 3 לא תספיק בגרוש וחוץ מזה אי אפשר להשוות מול רכב מנהלים מרווח !

פורסם

עזוב מה אומרים, תכלס האקורד שהייתה לי הייתה נפלאה בצריכת דלק !!!

מחוץ לעיר 6.2 ליטר לקילומטר עם המשפחה בעיר אי אפשר באמת למדוד כי תלוי כמה פקקים עברת ביום !

במשך 5 שנים למדתי טוב להנות מצריכת הדלק טובה מאד של האקורד (ולא להתפשר על ביצועים) אולי האקורד החדשות כבדות יותר ולכן זוללות יותר ? אין לי מושג ולא איכפת לי.

פורסם

יש לך כבר ניסיון ברכב כזה , לכן אני ממליץ לבצע נסיעת בדיקה אצל חבר או לגשת למרכז מכירה של ליסינג ולבדוק רכבים דומים .כגון - מאזדה 6 החדשה מ 2008 , פורד מונדאו , סקודה סופרב, ו בסוף את ההונדה אקורד, אולי ..בפלח הזה חשובה ההרגשה האישית שלך . .אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לדעתי רק אקורד ואוונסיס מציגות צריכת דלק טובה. הבנתי שגם פאסאט אך היא הרבה יותר יקרה.B4 עם ממוצע 1/8-10 ומאזדה 6 קצת יותר טוב. מונדאו שתיינית ופיג'ו סיטרואן באחזקה יותר יקרה.יהיה לך קשה מאוד למצוא מתחרה להונדה בשנתונים אלו ומחיר כזה בנתונים שהצגת.חפש הונדה משומשת במצב טוב כמו שהייתה לך - אל תחליף סוס מנצח

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...