Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3, וולוו V40 החדשות בתמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האודי נראית מדהימה כרגיל לעומת זאת הוולוו ניראת משעממת

אני תוהה מה היית אומר אם אודי היו מפתיעים עם עיצוב מעניין כמו של הוולוו הזאת. רק שבאודי כנראה מכירים את טעמם של הלקוחות שלהם, שמעדיפים את הלעוס והמוכר עם מייק-אפ ונצנצים - במקום להיות מאותגרים עם משהו חדש וטרי. היו לאודי כמה הברקות כאלו במהלך ההסטוריה שלה - חבל שמזמן לא ראינו אחת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תגידו מה שתגידו, העיצוב הזה עובד. ואם זה עובד, אין סיבה מיידית להחליף.

שמישהו יעשה ״מצא את ההבדלים״ בין הדורות של 911 לאורך השנים , תגידו לי אח״כ כמה חידושים עיצוביים מצאתם שם. :roll:

V5

פורסם
כשפולקסווגן שולטת ללא עוררין בשוק היעד העיקרי השלה (אירופה) ונמצאת בפער די ענק מעל המקום השני, יונדאי זה לא מה שצריך להדאיג אותה כרגע.

כן שישנו על השמרים, גם טויטה, ניסאן והונדה חשבו ככה. עם מה שיונדאי עושה בשוק האמריקאי לא רחוק היום שביבשת הישנה יקרה מהפך.

haters will hate

פורסם
כן שישנו על השמרים, גם טויטה, ניסאן והונדה חשבו ככה. עם מה שיונדאי עושה בשוק האמריקאי לא רחוק היום שביבשת הישנה יקרה מהפך.

בניגוד משווע למה שקורה בארה"ב, עוד לא קם החכם שהצליח למכור לאירופאים מכוניות. לא כי המכוניות שלהם יותר טובות קטיגורית (טוב, הן כן, אבל נתעלם לרגע) אלא כי אף מרכז פיתוח זר לא מצליח לקלוע לטעם האירופאי. אני אהיה מופתע אם הבשורה תבוא מיונדאי. לא כי הם פחות טובים מאחרים (טוב, הם כן, אבל נתעלם לרגע) אלא כי יש שווקים מעניינים לא פחות - האמריקאי והסיני - שרחוקים ממיצוי. האירופאים, עם הדיזלים והשטויות שלהם, יחכו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...