Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום הנכבד!

 

יש לי שאלה, אשמח לשמוע דעות בנושא.

אני שוקל לקנות הונדה סיוויק 1.8 5 דלתות משומשת.

בסביבות אפריל אמור לצאת דגם חדש של הרכב. המנוע והגיר נשארים כמו בדגם הישן, אך הצורה החיצונית והפנימית כנראה משתנים.

 

האם הדגם החדש יכול להפיל את המחירון של המשומשות? ואם כן, על איזה נפילה אנחנו מדברים - האם זה משמעותי או בקטנה?

 

תודה מראש!

פורסם

קשה לנבא.

 

אם תחכה שמחיר מסויים של רכב ירד - אין לדבר סוף.

 

לדעתי - גם אם תהיה ירידה - היא לא תהיה משמעותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אומנם אנחנו במשפחה היינו באותה התלבטות אבל בסוף ההורים אהבו את הצורה הנוכחית של הסדאן, לא חיכו והזמינו את המפוארת בידיעה שאמור להגיע לא עוד הרבה זמן לארץ הדגם החדש גם קיבלו יחסית עסקה טובה.

 

לשיקולך אני אישית אוהב את הצורה הנוכחית בין אם זה הסדאן או האצב'ק.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אכן אין לדעת. כבר היו מקרים בעבר שדגם חדש גרם לעליית מחירים של הדגם הישן, כמו למשל במקרה של הקורולה הרובוטית. כשהיא הגיע לארץ ראינו שהיו עליות מאוד משמעותיות בביקושים לקורולה מהצורה הישנה שגררו כמובן עלייה במחירי הסגירה.

×
×
  • תוכן חדש...