Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dunlop או Pirelli פיזו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני צריך להחליף 4 צמיגים ברכב המידות הם 195/65R15 לפיזו 307 מודל 2008 ורציתי לדעת איזה צמיג מומלץ.

חשוב לי שזה יהיה צמיג טוב שיחזיק מעמד וחיסכוני בדלק ולא מעניינים אותי הביצועים

ראיתי שיש את SP 490 94H Dunlop או 195/65R15 91H P6 Pirelli במחירים של 390 ש"ח לצמיג כולל כיוון פרונט.

רציתי לדעת האם יש עדיפות בין שניהם? האם יש צמיג אחר מומלץ?

תודה

פורסם

ברוך הבא.

אני לא מומחה גדול לצמיגים אבל כדאי שתערוך חיפוש בפורום לגבי דנלופ SP490, הרבה נכתב על הצמיג הזה.

צמיג תוצרת אינדונזיה ולטעמי אחד הגרועים שאני מכיר ואני כבר לא צעיר.

פורסם

על כל ארבעת הגלגלים אצלי בסונטה מורכבים הדנלופ הנ"ל כבר שנה שלמה. חשוב שתדע שאלו צמיגים המיועדים אך ורק לקיץ וכן הם מיוצרים באינדונזיה. הם לא צמיגים גרועים אך בהחלט לא הייתי בוחר בהם שוב.

פורסם

אל תתקרב לSP490. צמיג בינוני ביבש ופשוט מסוכן על רטוב. תעשה עליו חיפוש ותמצא המון חוות דעת שליליות, לי היה ניסיון רע איתו ולעוד חברים גם כן. במחיר הזה אפשר להשיג צמיגים הרבה יותר טובים.

תבדוק לגבי גודייר דוראגריפ, צמיג טוב וזול. אני בזמנו קניתי כאלה במידה זהה לשלך מחבר של אבא שלי והוא עשה לי אותם רביעייה ב1000 ש"ח, המחיר הרגיל היום אני מאמין לא עובר את ה350 ש"ח לצמיג. תמורה מעולה לכסף.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

"קונטינטל אקו קונטש", צמיג מצויין במחיר סביר בהחלט. כבר איזה ארבע שנים אצלי בפאסט ואני מאוד מרוצה. לפני זה היה לי את הSP490 וזה פשוט סכנת חיים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני ממליץ לוותר על שני הדגמים שרשמת.

פירלי מיוצר בסין וגם לא נחשב לדגם מוצלח במיוחד.

דנלופ, כפי שכבר נאמר, לא טובים.

סביב המחיר שלהם אפשר למצוא YOKOHAMA A. DRIVE או KLEBER DYNAXER HP3.

אתה יודע מה?

הייתי מעדיף אפילו FALKEN ZE912 אשר עולה פחות מכל הדגמים המוזכרים כאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני ממליץ לוותר על שני הדגמים שרשמת.

פירלי מיוצר בסין וגם לא נחשב לדגם מוצלח במיוחד.

דנלופ, כפי שכבר נאמר, לא טובים.

סביב המחיר שלהם אפשר למצוא YOKOHAMA A. DRIVE או KLEBER DYNAXER HP3.

אתה יודע מה?

הייתי מעדיף אפילו FALKEN ZE912 אשר עולה פחות מכל הדגמים המוזכרים כאן.

+1

רק שהייתי הולך על C.DRIVE במקום ה A ומקבל צמיג טוב שקט ושאוחז חזק ברטוב ויבש.

קובי

:-)

• תוכן חדש...