Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ענייני צבא - מפקד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמתנכלים לך גם אין לך רצון לעבוד ולתת,את השלוש שנים אתה חייב לעשות בכל מקרה,ככה שעדיף שתהנה לפחות.

שנתיים קמתי חרא לצבא,עד שנהייתי בעייתי ועברתי למקום אחר,גן עדן,עוד 3 חודש משתחרר ואני רק מצטער על זה שלא נהייתי בעייתי מההתחלה.

שנתיים ניסיתי לשבת ולדבר עם המפקד שלי אך שום דבר לא עזר.

עם בעייתיים מעדיפים לא להתעסק,לבקש כמה שפחות,לדפוק כמה שפחות.

עברתי למפקד שהוא חבר טוב של המפקד הקודם שלי ואני מסתדר מצויין,לא יוצא דקה יותר מאוחר,לא מנדבים אותי לשום דבר,יוצא יותר מוקדם הביתה כשאני באמת צריך כי המפקד שלי באמת גבר.

שיהיה הרבה בהצלחה!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשפט הזה "עם בעייתיים לא מתעסקים" פשוט מגעיל אותי

אדם ש"משחק אותה בעייתי" בשירותו הצבאי הוא אדם שיעשה בעיות בכל מצב שלא מתאים לו, ולכל אחד שלא מתאים לו.

מה שאתם אומרים בעצם, בין השורות, זה "כולם על הזין שלי ואני אעשה פה מה שבא לי, וזין על כולכם"

גועל נפש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני בנאדם ממש לא בעייתי,באתי לתת 3 שנים כי אני חייב,לא מרצוני,בלי משכורת ולכן אין שום סיבה שאסבול מיחס מגעיל של איזה נגד אומלל.

עובדה שמתוך 10 אנשים שסיימנו את הקורס רק 1 אחד נשאר תחת המפקד הנחמד הזה.:evil:

הדבר היחיד שיכלתי לקבל זה מילה טובה,או איזה אפטר או שבת צ"ופר,במקום כל זה היו רק מחפשים איפה לתקוע אותי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אהלן חברים. קודם כל - תודה לכולם.

שנית, דבר שלא ציינתי, המפקד שלי היה חייל לפני שחרור בפלוגה שלי לפני שיצא לקורס נגדים. במהלך התקופה שהיה כחייל רגיל, היו בינינו תאקלים של צעקות, קללות ובלאגן.

אני מרגיש שזה בא כדי לנקום בי על התקופה ההיא.

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שנית, דבר שלא ציינתי, המפקד שלי היה חייל לפני שחרור בפלוגה שלי לפני שיצא לקורס נגדים. במהלך התקופה שהיה כחייל רגיל, היו בינינו תאקלים של צעקות, קללות ובלאגן.

אלרואי.

עזוב אותך מנקמות כאלו ואחרות. אל תתעסק בזה. נסה לעבור את השירות הצבאי בצורה טובה וללא בעיות-כי בסופו של דבר לך תדע אם לא תיפול על היחידה הזו במילואים :)

אה, וזכור דבר אחד פשוט-הזמן יעבור, אתה תשתחרר ואז ותהייה בדרגה הרבה יותר גבוהה ממנו-אזרח, והוא עדיין יהיה תקוע בצבא, מתוסכל..

עם כל הכבוד לאנשי הקבע (ואני מכיר לא מעט אנשים טובים משם), יש הגדרת תפקיד טובה לפעמים לסוג ספציפי של אנשים בצבא: "תפקיד מקסימלי לאדם מינימלי".

פורסם
מצחיק אותי כל הדיעות האלו של אנשים כמו NITCH - שבעצם באים להגיד SUCK IT UP.

שמח שאני משעשע אותך. בכל אופן, ההתבטאות הראשונית שלו הייתה ברמת "אוי אוי אוי" של תיכוניסט שהגיע לצבא ולא מבין למה צריך לעשות מה שאומרים לך גם אם לא מתאים.

בהמשך כשהוא נידב עוד פרטים, אפשר להבין שיש שם יותר, והוא לא בהכרח בעייתי. לכן, אני תומך בהחלט בנסיונות להתמודד עם זה.

אם לא היו הפרטים הנוספים, הייתי עומד על דעתי שהוא צריך להתבגר, ושלקבל את הדברים הללו יעשה לו חיים קלים וטובים בהרבה גם אחרי הצבא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אלרואי.

תבלע את הצפרדע ותעביר את מה שנשאר לך אבל תזכור תמיד שהחיים עלולים להפגיש אתכם שוב ולאו דווקא באותו מאזן כוחות. אם תצא עכשיו למלחמה אתה תסבול הרבה יותר עד שאולי תראה את האור ובסוף יצא שתסבול כל השירות הרבה יותר בשביל איזה חודשיים של מקום אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תגיד תודה שיש לך משרד, יש כאלה שהמשרד שלהם ברוב השירות היה אוהל זוגי, ורצוי ראש בתוך האוהל ורגליים בחוץ...:lol:

יש בזה משהו.

את תחילת השירות שלי (שנה ומשהו) עשיתי כקרבי, את השאר כג'ובניק (ג'ובניק, ג'ובניק, כל יום בבית וכו').

עד היום האחרון שלי בצבא לא התרגלתי לקיטורים הקטנוניים של ג'ובניקים, כשאני מרגיש שאני מעביר את השירות כחופשת פנויים/פנויות מפנקת (ואני עוד נחשבתי "משקיען" שהולך הביתה בשבע בערב ולפעמים אפילו נשאר עד עשר בלילה!).

אבל, כל אחד והעולם שבו הוא חי.

אני מציע גם את הפתרון הבוגר, והוא לנהל שיחה פתוחה עם המפקד. עם זאת יש לזכור שיש חולירות, שנהנים להיות "עבד כי יימלוך", וחלק מהחיים זה ללמוד לספוג גם את זה. רצוי עם חיוך, שלא לתת להם את הסיפוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...