Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מלפני יומיים בכל התנעה של הטוסון וכל נסיעה אני שומע רעש זמזום חזק ורצוף ועולה ויורד עם סיבוב ההגה, אבל הסל"ד לא נופל והכל עובד חלק ובלי בעיות, רק הרעש הזה אני לא יודע מאיפה הוא מגיע,

פתחתי מכסה מנוע ושיחקנו עם ההגה אז הרעש בא ומתחזק מצד שמאל של המנוע שם ים את הרצועות וגם. מיכל השמן של ההגה כוח,

אז מה דעתכם?

יש מצב שלכה לי משאבת הגה? אבל ההגה עובד חלק ולא קשה,

יתכן שהחגורות השתחררו קצת?

משאבת ההגה קשורה לרצועות מנוע?

ממתין לתשובות, תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
אהלן חברים,

מלפני יומיים בכל התנעה של הטוסון וכל נסיעה אני שומע רעש זמזום חזק ורצוף ועולה ויורד עם סיבוב ההגה, אבל הסל"ד לא נופל והכל עובד חלק ובלי בעיות, רק הרעש הזה אני לא יודע מאיפה הוא מגיע,

פתחתי מכסה מנוע ושיחקנו עם ההגה אז הרעש בא ומתחזק מצד שמאל של המנוע שם ים את הרצועות וגם. מיכל השמן של ההגה כוח,

אז מה דעתכם?

יש מצב שלכה לי משאבת הגה? אבל ההגה עובד חלק ולא קשה,

יתכן שהחגורות השתחררו קצת?

משאבת ההגה קשורה לרצועות מנוע?

ממתין לתשובות, תודה רבה.

שלום, קודם כול תיבדוד שמיכל שמן הגה כח מלא עד ה FULL, חוסר שמן יגרום ל אויר במערכת הידראולית ולרעשים מהמשאבה.

תיבדוק שאין נזילות שמן הידראולי מ המסרק או צנרת, גם תיבדוק ש בהצנת עצמה שאין צינור מקופל או שהוחלף לצינור לא מקורי.

החגורה של המנוע מפעילה את כול האביזרים, בינהם גם את המשאבה ההידראולית, המתיחה של החגורה היא על ידי קפיץ אוטומתי אז היא לא יכולה להישתחרר.

אם הרעש הוא ביחס ישיר להפעלת ההגה אז יכול ליהיות שהמשאבה לא תקינה.

בהצלחה

פורסם

חברים, היום בא חבר שלי מוסכניק,

ולפי הרעש הואקבע שהלכלה המשאבת הגה,

אז הוא פירק אותה, ואמר לי או לשפץ אותה או לקנות חדשה/פירוק,

אז מה אתם אומרים?

איפה אפשר לשפץ משאבת הגה? בצפון יש?

וכמה עולה שיפוץ? וכמה עולה חדשה או מפירוק?

אא ונשבר לנו המיכל שמן של המשאבה, אז איפה אני משיג כזה חדש? יש בחנויות חלפים?

תודה.

פורסם

טוב חברים אז מצנו שהמשאבה הלכה לעולמה וקנינו אחת יד2 אבל מצב חדש והרכבנו אותה והיא עובדת מצויין,

עשינו נסיעה של 20 KM בערך ואין רעשים אבל לפעמים בסיבוב הגה חזק אני שומע שהיא עדיין מקרקשת קצת,

זה נורמאלי? אולי אחרי עוד נסיעה היא תתמלא בשמן ואז יעלמו הרעשים לגמרי?

ועכשיו יש לי שאלה אחרת:

אני מרגיש היום בטוסון הזה שהוא קצת נחלש בעליות, כאילו אם אני עולה עליה ולוחץ חזק על הדלק עד הסוף אז המנוע כאילו מתאמץ קצת יותר מדי ולא מצליח להרים מהיר מהר כמו שהיה פעם,

יש לכם כיוון לסיבה?

אולי אני טועה? כי כבר איזה חודש לא נהגתי עליו ונהגתי רק על האימפרזה והיא יותר מהירה מנו בהרבה אז אוליא ני התרגלתי אליה.

• תוכן חדש...