Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מבין שאם יוני בדיכאון ולא עושה את עבודתו אנחנו צריכים לעזור לו..:lol:

היה מפגש נחמד מאוד כרגיל!

מלא אנשים למרות מזג האוויר ואווירה טובה, כל הכבוד לכולם שהגיעו.

שוב, תמיד כיף לראות את הוותיקים והיה לנו תענוג לפגוש את החדשים וגם אורח אוזירו (יבגני) היה נעים להכיר ושאפו על המערכת נהנתי מאוד לשמוע ולראות.

ניפגש מפגש הבא.

לינק לתמונות:

https://picasaweb.google.com/107725512186560380148/2012021010212

פורסם

תודה על התמונות מור :-)

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
עם שלם :) הרג אותי פשוט

+1 :lol:

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

הייתי סקפטי אם מפגשים של פעם בשבועיים יחזיקו מעמד אבל עד עתה הרעב של יוני,מור,ביל,תום עוד כמה ואנוכי לא יודע שובע ואף מזג האויר לא מצליח לקלקל לנו יותר מדי.

יוני עובר עכשיו משבר זהות וזו ירידה לצורך עלייה.אין לי כלל ספק שהבחור חורש מזימות אי-שם במרתפו האפל ומתכנן איך להפיל לנו לסתות.

בתור "סלבריטי" (:lol:) התרגלתי שנוכחותי גורמת להבזקי מצלמות רבים אבל למה אף פעם זה לא עם איזו דוגמנית פצצתית שמגיעה איתי למפגשים?

ליאור

פורסם

היה טוב וטוב שהיה

סוף סוף לימדו אותי לעביר תיקיות ברדיו דיסק (אני זה עם הפולו)

רק חבל שהיה מעט אנשים

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

זה היה מעט אנשים??:shock:

עוד מעט יוני היה מוציא נשק בגלל הרעש..:lol:

תזכור שזה חורף, בשביל מזג האוויר הנוכחות דיי מרשימה.

בקיץ היינו רואים הרבה יותר אנשים.

• תוכן חדש...