Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי mazda 3 2006 spirit יד 1 80,000 קילומטר.

ורציתי לשתף בכמה תמונות מהיום, אני יודע שלחלקכם זה עוד מאזדה אבל בשבילי זהו הרכב הראשון ואני מאוד מרוצה ממנו, אז תחסכו את הביקורות של הנה עוד מאזדה.

דרך אגב אני יודע שהמדבקות לא מוסיפות כוחות סוס, זה בעצם נישאר מהבעלים הקודמים ואני ישמח

אם למישהוא יש הצעה, איך להוריד את המדבקות בלי לפגוע בצבע.

1.jpg

dew.jpg

2.jpg

פורסם

הצבע יפה וההשחרה מאחורה מוסיפה, אם היא לא הייתה כל כך נפוצה היא הייתה מוערכת הרבה יותר.

הספיריט זה ה2000 נכון?

אשמח לקצת רשמים לאחר תקופה בנושא הכוח וההתנהגות, אני יודע שזה לא אנזו אבל הייתה לי התלבטות אמיתית בינה לבין הסיאט טורבו שרכשתי בסוף.

נ.ב

הייתי מוריד גם את הפלסטיקים שעל הפגושים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

המנוע הוא 2000 150 כ"ס הרשמים שלי בינתיים מהרכב:

מבחינת ההתנהגות: מבחינת אחיזת כביש הרכב מרגיש מאוד יציב.

מבחינת הכוח הרכב מרגיש דיי כבד אבל מבחינת התאוצה מאיץ דיי מהר

צריכת דלק כ 11 ק"מ לליטר בממוצע.

ההתיחסות שלי היא כמובן יחסית לרכבים משפחתיים אחרים שיצא לי לנהוג בהם.

פורסם

תתחדש, נראית טוב.

כשהייתי בגרמניה מאוד רציתי אחת ידנית, במיוחד שהמחירון שלה שם בערך שני שליש מאסטרה\גולף מקבילה והיא מגיעה מצויידת עם מושבי עור עם חימום, פנסי קסנון ועוד המון תוספות.

חבל שבארץ אין אפשרות לאבזר אותה ביותר מג'אנטים 17" + גג נפתח, וחבל שאין ידניות.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...