Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס CL55 AMG

iceman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדקתי עם אנשים שאני מכיר (בפורום גדול בהרבה, ככה שיש יותר דעות, והם גם מבינים קצת יותר מהכלל פה וממני) והם החליטו פה אחד שזו לא AMG. לרגע הם התלבטו אם אולי זו CL600 אבל גם זה בסוף הוחלט שלא.

היו להם כל מיני סיבות ותירוצים למה לא...

מאיפה לך שהם מבינים יותר?

פורום יותר גדול-זה גם אומר שיש יותר ילדים...בטח גם אמרו שיש לה התנהגות ספורטיבית(מה שאין לה)...

ממך אולי... :wink:

התלבטו אם אולי זו CL600?

מבינים?

טוב.... :?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדקתי עם אנשים שאני מכיר (בפורום גדול בהרבה, ככה שיש יותר דעות, והם גם מבינים קצת יותר מהכלל פה וממני) והם החליטו פה אחד שזו לא AMG. לרגע הם התלבטו אם אולי זו CL600 אבל גם זה בסוף הוחלט שלא.

:mm_eek:

פורום גדול. החליטו שזאת לא AMG. מדוע ולמה?

ואיזה פורום גדול בעל יותר ידע משלנו יש :wink:

http://www.supercars.net בשביל הפרוטוקול.

והם הסכימו שבגלל שחסרים הפגושים והחצאיות וכמו שאני כבר הזכרתי סמלים לא במקום (אין אותם באף תמונה של AMG).

ולעזאזל, מי מחליף ג'אנטים של AMG?!

אני נוטה לסמוך על ההחלטה שלהם. אני מכיר את החבר'ה האלה כבר שנים והם יודעים לא מעט.

למרות שאני עדיין מעריך אותך על הידע. אבל הנושא הכללי בפורום פה לא קשור למכוניות כאלה אז הידע פה בנושא דליל יחסית.

פורסם

פורום יותר גדול-זה גם אומר שיש יותר ילדים...בטח גם אמרו שיש לה התנהגות ספורטיבית(מה שאין לה)...

התלבטו אם אולי זו CL600?

מבינים?

ברור שהיא לא והאופציה נפסלה מיד. הכוונה היא שהאוטו יותר דומה ל-CL600 מאשר ל-AMG.

וכמו שאני משתדל לא לזלזל בכם, אתם אל תזלזלו בי.

הזלזול זו בדיוק הסיבה שלא כתבתי פה כבר שנה. לא יפה להבריח משתמשים. :p

פורסם

ואגב מי לא יודע שה-CL ספורטיבית כמו הטיטאניק בערך?

לא צריך להבין הרבה בשביל זה. למרות שאני משער שה-CL65 טיפה קשוחה יותר מהגרסאות הקודמות.

פורסם

התלבטו אם אולי זו CL600?

מבינים?

ברור שהיא לא והאופציה נפסלה מיד. הכוונה היא שהאוטו יותר דומה ל-CL600 מאשר ל-AMG.

וכמו שאני משתדל לא לזלזל בכם, אתם אל תזלזלו בי.

הזלזול זו בדיוק הסיבה שלא כתבתי פה כבר שנה. לא יפה להבריח משתמשים. :p

חס וחלילה,אני לא מזלזל.

לא אמרת את שם הפורום...מה שגורם לחשוב שאולי אתה מדבר על סתם פורום...

אם נישמעתי מזלזל,אז מצטער.

פורסם

בקטנה.

אגב, בלי להישמע מתנשא, עוד לא מצאתי בארץ מישהו שמבין כמוני בחברות ודגמים (מה לעשות, זה התחום עניין/ידע שלי). אבל אני מחפש :D . אני מקווה למצוא מישהו לפחות ברמה שלי, שיהיה עם מי לדבר שעות ככה על מכוניות.

פורסם
בקטנה.

אגב, בלי להישמע מתנשא, עוד לא מצאתי בארץ מישהו שמבין כמוני בחברות ודגמים (מה לעשות, זה התחום עניין/ידע שלי). אבל אני מחפש :D . אני מקווה למצוא מישהו לפחות ברמה שלי, שיהיה עם מי לדבר שעות ככה על מכוניות.

:roflmao:

אם זה לא התנשות.אז אני לא יודע מה זה.

כמו שאתה והאגזוזים שלך :twisted: .

בקשר ל CL.היא לא AMG, אני חוזר בי :( .החציאות לא מתאימות לתיאור של ה AMG)

אלי[/b]

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

וואלה, עכשיו באמת שמתי לב

זאת לא באמת CL55AMG

גם הפגושים, גם הסמל "CL55" עצמו מוקם יותר מידי ימינה, גםפ החצאיות..

בכלל רואים שזאת לא CL55 אמיתי..

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...