Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברי הפורום אני חדש פה וסוף סוף נרשמתי אומנם לא בנסיבות טובות אך גם משהו

אז ככה אני נהג צעיר ויצאתי לתדלק פעם ראשונה לבד לאחר סיום התדלוק ע"י המתדלקת נסעתי רוורס ולא הסתכלתי לאחור

ובטעות פגעתי בפורד פוקס משנתון 2002-2005 החלפתי פרטים יש פגיעה ממש מזערית בטמבון החלטנו שלא לערב ביטוחים מפני הפוליסיות וכו

עכשיו לשאלה אני ממש לחוץ מישהו יכול להעריך כמה עולה טמבון כזה ? ומכיר פחחים זולים בסביבות חדרה?

תודה רבה מראש!

פורסם

תביא תמונה.

טמבון יעלה באיזור ה-4,000 ש"ח לפני צביעה (עוד 800 ש"ח).

אבל אתה לא צריך להחליף טמבון.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

Shmelov הפגיעה היא ממש מינורית וזה בפוקוס די ישנה אתה בטוח שזה המחיר זה ממש יקר ,

אני כבר יעלה תמונה הם אמרו שנלך לאיזהו מוסך באיזור ושאני ישלם על זה , ממש אין לי כסף מיותר אני עתודאי ובבקשה תעזרו

לי איך אני יכול להיחלץ מהעניין הזה .

אגב אצל מוסך מורשה זה יעלה יותר ?

פורסם

באזור התעשיה הישן של נתניה, יש לך את רפי ובניו, 09-8870642

מנסיון עבר, ממליץ עליו בחום.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן, ממש תמוה.

תעלה תמונה של התאונה, אחרת אינינו קוסמים ולא נוכל לעזור ולייעץ לך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדובר על רכב ישן (2002-2005) ולא צריך להחליף טמבון דיברתי עם הבחור

ומחר אנחנו נוסעים לרפי ובניו בנתניה אני יעדכן אותך במחיר.

פורסם

קודם אל תראה להם פניקה! ובטח שבטח אל תלך למוסך שהם יחליטו, כי שורה תחתונה לא חסר אנשים שמנסים להשלים הכנסה על אחרים.

דבר שני, קח את התמונה ולך לבד כדי שיעריכו לך הצעת מחיר על יבש. אם זה נזק שדורש החלפת טמבון, תמיד תוכל להיעזר בשלל פירוקיות למינהם ולשם על הצביעה.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

ושוב אם אתה רואה שהעלויות גבוהות, תשקול לערב ביטוח, אתה לא משלם עליו סתם ומניסיוני האישי זה לא תמיד משפיע על הפוליסה

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם
תביא תמונה.

טמבון יעלה באיזור ה-4,000 ש"ח לפני צביעה (עוד 800 ש"ח).

אבל אתה לא צריך להחליף טמבון.

ידידה שלי החליפה טמבון כזה בדיוק עם צבע ב 1200 שח בכרמיאל (מוסך האומנים) :wink: (לא בטוח אם מפירוק או תחליפי)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני דיברתי על מקורי חדש :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...