Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספציפית היום דיבר איתי מסוכנות אודי מכר שעובד בסוכנות

התעניינתי ב A4 לאח שלי במקום הרכב הקיים , נאמרה לי רשימה מאוד מכובדת של איבזור בגרסה של המבצע (209000) : גנטים 16 , גג , עור , חיישנים , מסך צבעוני , פנסי לד וקסנון עם מתזים כששאלתי אותו מה הסיבה למבצע הוא אמר לי שאמור לצאת שינוי גריל ופנסים לדגמים של המבצע בתחילת יוני סוף מאי לא יודע כמה זה רציני .

בכל מקרה אעדכן ביום שישי מידע נוסף כנראה אני הולך לסוכנות לבדיקת הצעה !!

auto emocion

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע צ'מפיון מוטורס בעצמם מקבלים את זה יותר זול עכשיו בגלל המשבר באירופה במיוחד מה שקורה ביוון השנה מכירת הרכבים שם היתה חלשה מהרגיל והחליטו לשלוח רכבים משם לכאן במחיר מוזל יותר.....

פורסם

אוקי חברים עדכון קטן בקשר ל"מבצע" הייתי היום בסוכנות ושאלתי על ה A4 בדרך עלה נושא ה A3 A1 - ל A4 מבצע מוגבל מאוד ישנם כרגע 5 רכבים במלאי שהם מנסים להעיף כולם מדגם 1.8 TSI 120 כ"ס חבילת האבזור הבסיסית אינה קיימת עוד אך הרכב עם חבילת אבזור לוקשורי עומד על 240 אלף ש"ח אגב המחיר כולל GPS ומצלמת רוורס תוספת לאבזור שציינתי מקודם .

בהקשר של ה A3 1.4 TSI 125 כ"ס כולל חבילת לוקשורי 160אלף ש"ח החבילה כוללת אבזור עור , פנס עוקב פנייה BIXENON מתזים לפנס , גג , גנטים 17 , דיפוני עץ ועוד..

A1 דגם רגיל 115 אלף ש"ח עם חבילות אחרות הסכום עולה לאזור ה 135,000 אך עדיין האבזור עצמו בחבילת הבסיס מבזה ואין יוקרה או פרימיום תא הנהג שומם , פלסטיקה לא משהו - לפי דעתי במחיר הנ"ל עדיף פולו 3 דלתות שמוצעת בגימור TRENDLINE SUNROF ב עלות של 110,000 על הכביש !

מעבר לכך כמו שאמרתי מקודם ישנו כרגע מלאי רכבים שמנסים למכור לפני כניסת המתיחת פנים בגריל הקדמי והפנסים .

כל הבדיקות והמידע בוצע אחרי ביקור בסוכנות אודי ופולקסווגן והמחירים הם למזומן בלבד , טרייד אין מחירים שונים ועלויות שונות .

auto emocion

פורסם

אני חייב לציין שאתמול נהגתי ברכב בפעם הראשונה ונהנתי מהדבר הפשוט הזה נורא.

היה בו את הכיף של השליטה בכח (ידני 6 הילוכים) וכן את הSTART STOP עם הקלא'ץ שעובד בצורה פשוטה ומגניבה.

לא נכנס לעניין הכספי כי זה לא ענייני אך בפינת הכיף ,היה כיף.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

המחיר של הרכב הוא למזומן בלבד, ככה שיש פה קאץ' קטן למי שמתקשה להוציא 120 אלף ש"ח בבאת אחת, ולרובנו קצת קשה..

אבל בכל זאת זו עסקה מעניינת ושווה, אאודי במחיר כזה דיי היה חלומי.

אאחח...

Opel Adam S 2017

פורסם

בתור מי שאין לו רכב של צ׳מפיון- המבצעים האלה מבורכים ומביאים את הרכבים למחירים יותר ריאלים.

אם כן הייתי לקוח של צ׳מפיון הייתי מתעצבן מאוד כי פרט לתחושה ש״דפקו״ אותך כי שילמת מחיר מלא על הרכב ועכשיו הוא בהנחה משמעותית אתה עלול לקבל צינור גם במחירון שלו כיד שנייה.

בכל אופן, נשמע מעניין בהחלט המבצעי הזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא ידוע אם זה חדש או לא, אבל עשיו מוכרים את הפולו יאנג- 3 דלתות, ידני 1.4 85 כוח סוס, משמעותית יותר מאובזר מהA1 הנ''ל ב80+.

האוטו בא עם סאנרוף, גאנטים, מערכת עם תאצ ועוד כל מיני אבזורים.

פורסם

מי שקונה את האאודי הזולה (A3/A1) בטח ובטח שלא קונה אותה בגלל הג'אנטים או מערכת הסטריאו, קונים בגלל הסמל, בדומה למה שקורה עם BMW סדרה 1.

זה (יחסית) זול וזה סמל סטטוס.

תחשוב על זה ככה; אתה יושב במסעדה, החנית את הרכב שלך לא-מי-יודע-מה טוב, אתה מפריע למישהו, כורזים במערכת "בעל הפולו הלבנה מתבקש לקבלה, בעל הפולו הלבנה לקבלה בבקשה!". אתה מתבייש לקום.

מאידך, "נהג האאודי השחורה מתבקש לקבלה" קם, עם 8) מרוח על הפרצוף, מקשקש במפתחות כל הדרך ליציאה.

תאמין לי שההרגשה הזאת שווה יותר מכל מערכת סטריאו שיתנו לך בVW או ג'אנטים שישמו לך באיביזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
http://avraham.ccc-cloud.com/AVRAHAM/Audi/January_2012/A1/?ToolID=AV380FB06

אמנם היא עם גיר ידני, אבל המנוע הוא 1.4TSI.

רק להשוואה הפולו 1.2TSI עולה 110,000.

מישהו אמר מכירות חיסול באאודי?

המנוע לא TSI אלא TFSI

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
מי שקונה את האאודי הזולה (A3/A1) בטח ובטח שלא קונה אותה בגלל הג'אנטים או מערכת הסטריאו, קונים בגלל הסמל, בדומה למה שקורה עם BMW סדרה 1.

תחשוב על זה ככה; אתה יושב במסעדה, החנית את הרכב שלך לא-מי-יודע-מה טוב, אתה מפריע למישהו, כורזים במערכת "בעל הפולו הלבנה מתבקש לקבלה, בעל הפולו הלבנה לקבלה בבקשה!". אתה מתבייש לקום.

מאידך, "נהג האאודי השחורה מתבקש לקבלה" קם, עם 8) מרוח על הפרצוף, מקשקש במפתחות כל הדרך ליציאה.

תאמין לי שההרגשה הזאת שווה יותר מכל מערכת סטריאו שיתנו לך בVW או ג'אנטים שישמו לך באיביזה.

האמת ניראה לי שאתה מדבר לסוג מסוים של אנשים, אני נוסע על אודי A1 שחורה, ולא, לא ממש בא לי שהכרוז יקרא לי.

קניתי את האוטו כי הוא הכי השתלם לי, ונתן לי אחלה תמורה למחיר.

יכול להיות שבהתחשב בחבילות השונות שיש היום בשוק לא הייתי מסתכל לכיוון שלה (כן לא הייתי מסתכל למרות הסמל המנצנץ של אודי)

פורסם
אני חייב לציין שאתמול נהגתי ברכב בפעם הראשונה

אתמול כמעט סידרו לי נסיעת מבחן איתך (שמעתי את הבחור צועק "מה אתה עושה אחרי הנסיעת מבחן של שתיים וחצי???") - אבל זה לא הסתדר לי עם הזמנים.

אחרי הרבה זמן שחיפשתי רכב ש"עושה לי את זה", גיליתי שקונספטואלית ה A1 נראית לי תפורה עלי (זריזה, יפה וידנית).

פורסם

מתבייש לקום ? :evil:

באמת ?

אתה בטוח שאני מתבייש לקום ?

בשיא הרצינות, באמת ובתמים מעניין אותי מה אתה חושב .

אז אתה חושב שאני מתבייש לקום ?

אמרת, אז כנראה אתה יודע ! :roll:

זמין 8)

פורסם

[quote=NINJMNKY;32724

עברתי אתמול ליד A1 והיא באמת נראתה לי קצת כמו "בימבה", ולעומת זאת לסידרה 1 של ב.מ.וו. (שראיתי מספר דקות מאוחר יותר) יש לדעתי ממש "נוכחות".

אז אני הייתי מעדיף שיקראו לי בכריזה: "בעל הב.מ.וו. הכסופה...", רק שכמו שאני חונה לא נראה שיקראו לי...

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...