Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו קראתי על חברות ניהול בארה״ב/ אירופה, שיש להן מאגר של דירות של אנשים שמשכירים את הדירות שלהם לזמנים קצרים כאשר הם לא משתמשים בבית.

הרעיון הוא, שאם אני יודע שבתאריכים מסוימים אני לא אהיה בבית כי אני יוצא לחופשה של שבוע/חודש וכו׳, אני פונה אל החברת ניהול הזאת כדי שתמצא לי אנשים שבמקרה רוצים לנפוש באזור של הבית שלי, הם מנקים ומכינים את הבית וגם מבטחים אותו בזמן ש״הדירים החדשים״ מאכלסים אותו, כמובן בתמורה לאחוזים מהשכירות.

השאלה שלי היא, האם אתם יכולים להפנות אותי לאתרים של החברות הללו.

תודה מראש לעונים.

פורסם

לא בטוח שאני רוצה להכניס אנשים זרים הביתה כשאני לא שם, או בכלל להגיד לאנשים זרים שאני לא בבית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש אתר ממש לזה. יש שם פידבק על כל אדם שמשכיר דירה מחירים וכו כו.

אתה יכול להרשם שם כאחד שמשכיר.

אני שוקל להשתמש בזה בטיסה להוואי.

www.airbnb.com

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני עדיין לא רץ להשכיר או לשכור.

בעיקר רציתי להכיר יותר את הקונספט הזה, אבל דרך חברה שמבטחת את הבית ומכינה אותו.

בתים בארה"ב בעיקר, גם אירופה מתאפשר.

לכן, אם בכל זאת אתם מכירים אתר של חברה שמתעסקת בזה בצורה מקצועית, אפילו אם היא לא ברחבי ארה"ב, על מנת להבין יותר לעומק את הקונספט אשמח לקישור.

לכל אלו שענו עד עכשיו,

המון תודה

פורסם

אני לא מבין למה ללכת לחברה שאתה יכול לעשות הכל בעצמך.

יש את האתר שנתתי לך, רוב האנשים שם עושים את זה בצורה פרטית לגמרי.

ביטוח אין שום בעיה לעשות בעצמך ורק לוודא שהוא מתאים לצרכים עיסקיים.

למה לתת לחברה להכניס לך יד לכיס?

אתם גם יכול להכניס דמי נקיון על מנקה שתכניס לדירה לאחר השימוש.

בכל מקרה הרעיון ברור.

אתה מחליט מי יכול לבוא לדירה ומי לא, אתה קובע מה מותר לעשות ומה לא, כמה ימים מינימום, מה המחיר, האם יש תשלום מראש ומהו וכו' וכו'.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כי אני לא מתכוון להשכיר את הבית שלי או לשכור אחר.

אני מעוניין לפתח רעיון כזה בדרום אמריקה, כשהבסיס הוא קולומביה להתחלה.

שם במיוחד, אנשים יעדיפו חברה חיצונית שתגן עליהם מנזקים ותקל עליהם את כל תהליך מסירת וקבלת הבית.

לכן ביקשתי למצוא חברה כזאת, על מנת שאני ינסה להעתיק את הקונספט הקיים שלהם ובמידת הצורך לתת את השינויים והנגיעות שלי, אבל יהיה לי יותר קל לבסס את זה על משהו קיים.

בגדול ממש לא משנה לי מהיכן החברה תגיע, העיקר שאני אראה קונספט כלשהו.

פשוט ניסיתי לחפש, ומצאתי רק אתרים פתוחים בסגנון שנתת לי, אבל אני בטוח שראיתי וקראת בעבר על חברות שמתמחות בזה, והן דואגות לכל התהליך.

לכן, ראשית כל אני מודה לכם על הנסיונות לעזור, אך בכל זאת הייתי סמך אם משהו יוכל להתמקד ובאמת לעזור לי למצוא חברת ניהול כזו.

ובכל אופן

שוב פעם תודה

• תוכן חדש...