Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצאתי כמה גרנדה פונטו ב 30,000 - 35,000 אבל כולן מהשכרה/ליסינג.

כדאי לקנות רכב מהשכרה/ליסינג?

איך שאני רואה שבצבא נוסעים על רכבי השכרה,בחיים לא הייתי קונה מהשכרה אלא אם זה רכב כבר ישן ואי שם בעבר היה בהשכרה,הייתי מעדיף ליסינג,שם הנהג הוא קבוע והסיכוי שיתייחס לרכב בהתאם גבוהה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שתי אופציות שיתאימו לך,

פיג'ו 206 ידנית, משנתון 2006 - מתומחרת לפי לוי יצחק בK33

סיריון אוטו' משנתון 2005 - 35K או שנתון 2004 30K

וכמו שחבר בפורום אמר, אתה רוצה רכב קטן (וגם אמין) משנתון גבוה, זה רק גטס 2008 מהשכרה

כמובן, לבצע בדיקה לפני, לשלול תאונות ובעיות בגיר ומנוע, ולבקש אחריות.

בהצלחה,

ענת

אוויס

ומה לגבי פיג'ו 206? היא גם נמצאת באותה הקטגוריה של הפונטו.

איזה רכב עדיף?

פורסם

אז לאחר עוד קצת חיפושים ברחבי הרשת אני די בכיוון של שני הרכבים האלה:

פיג׳ו 206 אוטומטית בין השנים 2002 ל 2007

ופיאט גרנד פונטו אוטומטית/רובוטית 2007-2008.

ברצוני לבצע טרייד אין על הרכב שלי:

אודי A3 שנת 2003 מנוע 1,600.

איזה רכב עדיף?

תודה.

פורסם
שתי אופציות שיתאימו לך,

וכמו שחבר בפורום אמר, אתה רוצה רכב קטן (וגם אמין) משנתון גבוה, זה רק גטס 2008 מהשכרה

כמובן, לבצע בדיקה לפני, לשלול תאונות ובעיות בגיר ומנוע, ולבקש אחריות.

בהצלחה,

ענת

אוויס

למה גטס מהשכרה? למה לא לאדה סמארה יד ראשונה מפרטי? אולי טנדר קשוח של טאטא?

איזו מין המלצה זו, על רכב בלי אבזור בטיחותי מינימלי?

רכב עם כרית אוויר אחת בשנת 2008, בלי ABS?

אולי גם תשלחו אותו לעשות כביסה בנהר במקום לקנות מכונת כביסה?

לא חוזרים אחורה בטכנולוגית בטיחות, גם אם זה מחזיר אותך שנה אחת אחורה בשנתון.

פורסם
איך שאני רואה שבצבא נוסעים על רכבי השכרה,בחיים לא הייתי קונה מהשכרה אלא אם זה רכב כבר ישן ואי שם בעבר היה בהשכרה,הייתי מעדיף ליסינג,שם הנהג הוא קבוע והסיכוי שיתייחס לרכב בהתאם גבוהה יותר.

החיים זה לא רק צבא. יש גם אלפי תיירים בארץ, אנשים שמקבלים רכב חילופי במקום הרכב שלהם שעבר תאונה, אנשים ששוכרים רכב לחודשיים-שלושה עד שיגיע הרכב החדש שקנו או סתם צריכים רכב אד הוק.

כל אלה, משלמים פרמיה גבוהה במיוחד במידה ועשו נזק לרכב, במיוחד נזק לגחון. לא כולם מושכים הילוכים כמו מטורפים ולא כולם עולים על באמפרים במהירות 80 קמ"ש.

נכון שיש רכבים שחוטים, ונכון שיש כאלה שהם אחרי תאונה וכאלה שהם עם שריטות בלי סוף על הדשבורד וחורי סיגריות - אבל את אלה אתה לא הולך לקנות.

סה"כ אתה מקבל הנחה יפה מאוד על הרכב, ובמחיר של 45K לגרנדה בת 3, אני לא רואה איך בדיוק אפשר ליפול כאן.

(בהנחה ועשית בדיקה והכל יצא תקין, כמובן).

אני התעניינתי ברכב הזה בזמנו (גרנדה השכרה 2007) באפריל 2010, ויצא לי לראות את הרכבים שהיו למכירה - והם היו נוצצים ויפים כמו חדשים, גם בפנים וגם בחוץ. אם לא הייתה מגיעה העסקה שביצעתי בסוף על הספייס, הייתי קונה אחד מהרכבים הללו ללא היסוס.

פורסם

זה כי הם עוברים ניקוי כמו שצריך,נכון זה לא 100 אחוז שכול רכב השכרה ננהג בפראות,אך לדעתי רכב ששיך למשהו תקופה קצרה לא ממש מעניין אותו השמירה עליו מבחינת הנהיגה.

אך זאת דעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
זה כי הם עוברים ניקוי כמו שצריך,נכון זה לא 100 אחוז שכול רכב השכרה ננהג בפראות,אך לדעתי רכב ששיך למשהו תקופה קצרה לא ממש מעניין אותו השמירה עליו מבחינת הנהיגה.

אך זאת דעתי.

קודם כל אני מסכים איתך שליסינג עדיף מהשכרה.

אך אני חולק בדעתך שאנשים שהשכירים רכב לא נזהרים בנהיגה,יותר נכון להגיד שתלוי מי האנשים שהשתמשו ברכב.

לפני כשנתיים קיבלתי רכב חלופי מהמוסך מחברת השכרה,שהרכב הזה היה במצב יותר טוב מהרכב הפרטי של חבר טוב שלי,ועוד התייחסתי לרכב הזה יותר טוב מהרכב שלי,למה?,דווקא בגלל שזה רכב לא שלי וממש לא בא לי לעולל איזה נזק ברכב הזה שבכך גם יתקע אותי,הרי נתנו לי אותו בכדי שישרת אותי,לכן שוב פעם אני אומר תלוי מי השכיר את הרכבים האלה.

ועוד נקודה,יש רכבים שנמכרים מהשכרה ממש בתחילת חייהם,אחרי כמה ק"מ בודדים שזה הופך את הרכב לקניה כדאית לפי דעתי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...