Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל אנשי הפורום.

יש לי שאלה לגבי רכב שאני מעוניין לקנות מחברת ליסינג (אני נמנע כרגע מלהגיד את שם החברה )

ראיתי שני רכבים שאהבתי , שניהם מאותו סוג ואותו צבע , ובערך אותו קילומטרז. אולם רכב אחד היה במוסך (משהו עם הגאנטים) ואילו הרכב השני לא. החלטתי שאני הולך על הרכב שלא ראה מוסך , וביצעתי הזמנה. שילמתי 1000 שקל פיקדון והובטח לי כי הרכב יהיה מוכן תוך שבועיים (גג)

כל זה היה ביום שישי בצהריים. ביום ראשון , קיבלתי טלפון מחברת הליסנג , ונאמר לי כי לצערם הרכב הוחרם ע"י המשטרה, ואין להם מושג למה או מתי ישוחרר . הם הציעו לי כי אקח את הרכב השני.

כל העסק נשמע לי מוזר ביותר, חשוד ולא מקצועי.

מה דעתכם ? האם הגיוני כי הרכב יוחרם ע"י המשטרה ? הרי למרות שהרכב נמצא אצל הלקוח, ברישיון רכב רשום כי הוא שייך לחברת הליסינג, ולכן המשטרה צריכה להחזיר אותו לחברה (במידה ובאמת הוא הוחרם) , לא ככה ?

אשמח לתגובות . תודה וסחתיין על הפורום.

פורסם

יכול להיות שמי שנהג ברכב ביצע אחת העבירות הבאות:

רשימת העבירות שבתוספת השביעית

(סמכות השבתת רכב)

1. הסעת נוסעים בשכר ובמספר העולה על הרשום ברישיון הרכב

2. הסעת נוסעים בשכר ברכב שלא אושר להסיע בשכר (חאפר)

3. הסעת נוסעים במונית במספר העולה על הרשום ברישיון רכב

4. נהיגה ללא רישיון נהיגה כלל (נהג אשר לא הוציא מעולם רישיון נהיגה), או שדרגת הרישיון אינה תקפה לסוג הרכב

5. נהיגה בזמן פסילה

6. נהיגה תחת השפעת אלכוהול או סמים

7. נהג המעורב בתאונת "פגע וברח"

8. נהיגת רכב שנאסר לשימוש (הורדה)

הבהרה: השבתה לרכב שלגביו נמסרה הודעה "אי שימוש" לא תתבצע במקרים הבאים:

א. לא נשקפת סכנה מיידית כתוצאה מהליקוי

ב. הנהיגה ברכב הינה במהלך הזמן שניתן לו לתיקון הליקויים

ג. הרכב עבר מבחן שנתי אך לא חזר למשטרה לבטל את האיסור שימוש עקב הליקוי

9. מטען יתר של %25 או יותר מהמשקל הכולל המותר ברכב מסחרי

הערה: בעבירה זו קיימת סמכות השבתה גם לשוטר תנועה

10. נהיגה ברכב אשר הושבת ע"י משטרה ולא הופקד במגרש

11. נהג חדש ללא מלווה

12. נהג חדש אשר טרם מלאו לו 21 שנים ומסיע יותר משני נוסעים ללא מלווה. (חובה לשני תנאים מצטברים)

13. חציית מפגש מסילת ברזל כשהמחסום נע לקראת סגירה/סגור כשרכבת מתקרבת נראית נשמעת/משמיעה אזהרה

14. נהיגת רכב שמצבו המכאני עלול לסכן עוברי דרך

15. עקיפה מסוכנת תוך חציית קו הפרדה רצוף:

עקיפה מסוכנת: נוהג רכב לא יעקוף רכב אחר בדרך לא פנויה, תוך שהוא חוצה קו הפרדה רצוף. (חובה לשני תנאים

מצטברים)

16.אי תקינות רכב במצב העלול לסכן עוברי דרך: דו"ח זה ירשם ע"י בוחן או סייר-בוחן רק בגין אחד מהליקויים המפורטים

ב

את המשטרה לא מעניין מי בעל הרכב - הרכב מוחרם לפרק זמן וישוחרר לאחר מכן או לאחר השימוע של הנהג .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבקש בחזרה את הפיקדון. לא בעיה שלך מדוע הוא הוחרם ואל תכניס את עצמך למיטה חולה.

קח את הכסף וחפש רכב אחר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...