Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נגנבה המכונית שכ"כ אהבתי.

זה קרה בין 10 בבוקר ל- 12 בצהריים בחניון הפתוח של קניון הזהב הראשון לציון. אולי מישהו ראה שמע......

405418_2732781435609_1139474362_32598106_1435267867_n.jpg

התקשרתי למשטרה כדי לדווח על רכב גנוב כדי שישאר לפחות הסיכוי הקלוש ששוטר יזין את מספר הרכב ויראה שהוא גנוב.

אחרי מאבקים עם מזג האוויר של היום אני מגיע לתחנת המשטרה ומגלה ש"חלה טעות" והרכב הוכנס למערכת כגנוב בשעה מאוחרת של היום, כלומר בעתיד, ולכן לא קרה כלום חוץ משגיאה של המערכת שגם אותה איכשהו פספסו.

בקיצור לגנבים אני מאחל את כל מה שרק אפשר לאחל ולמשטרת ישראל שתמשיך כך!! כל הכבוד ויישר כוח! (ציניות משהו?) :|

Bimmer

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער לשמוע על הרכב שלך.

יש הרבה גניבות של משפחת VAG בזמן האחרון (שנים אחרונות יותר נכון)

מקווה שכן ימצאו לך אותו ושהמשטרה כן תעשה משהו מועיל

קובי

:-)

פורסם

כמה זמן עבר מהרגע שהרכב נגנב עד אשר הגשת תלונה רשמית במשטרה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עזבתי את הרכב ב-10 בבוקר.

חזרתי ב-12 והוא לא היה.

התקשרתי ב-12:10 להגיד שהוא גנוב - זה נחשב תלונה רשמית?

לתחנת המשטרה הגעתי רק באיזור 13:30.

Bimmer

פורסם

לא, להודיע בטלפון זו לא הודעה רשמית.

תלונה מגישים בתחנה מול החוקר עם תעודות מזהות,

אחרת כל אחד שירצה "לנקום" באנשים אחרים ידווח על רכביהם כגנובים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האמתי הגנבה מהמיקום הזה מפתיעה אותי. אולי מפני שזה כ"כ הומה אדם לא הסתכלו יותר מידי.. מה שכן תמיד מחנים שם מכוניות מאוד מיוחדות, הגנבים כבר שמו על זה עין. פעם הבאה אם מישהו מגיע לשם עם אוטו כזה או אחר יש חניון תת קרקעי חדש, מומלץ מאוד.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
לא, להודיע בטלפון זו לא הודעה רשמית.

תלונה מגישים בתחנה מול החוקר עם תעודות מזהות,

אחרת כל אחד שירצה "לנקום" באנשים אחרים ידווח על רכביהם כגנובים.ל'

אני חושב שאת טועה כי המוקדנית אמרה לי ש"הרכב כרגע מוזן כגנוב, רק תגיע לתחנת המשטרה כדי להגיש מסמכים".

Bimmer

פורסם
אני חושב שאת טועה כי המוקדנית אמרה לי ש"הרכב כרגע מוזן כגנוב, רק תגיע לתחנת המשטרה כדי להגיש מסמכים".

מוזר מאוד.

הדבר הזה יכל לשמש כלי ניגוח בעת סיכסוך בין אנשים,

זו הפעם הראשונה שאני שומעת שמקבלים תלונה על ידי מוקדנית 100.

ל'

פורסם

אם אני זוכר נכון זאת הייתה הפולו של בחור בשם מקס נכון.

הוא פרסם אותה בפורום קנייה ומכירה בעבר, לא ממש סגור על עצמי מתי זה היה.

זמין 8)

• תוכן חדש...