Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבאס כל כך! אחרי כזאת השקעה ואהבה ברכב...

איך לעזאזל גונבים רכב באור יום במקום הומה אדם כמו קניון הזהב?!

הרי בעל הרכב יכול לחזור בכל רגע... מאיפה הביצים האלה שיש להם?! :evil:

פורסם
מבאס כל כך! אחרי כזאת השקעה ואהבה ברכב...

איך לעזאזל גונבים רכב באור יום במקום הומה אדם כמו קניון הזהב?!

הרי בעל הרכב יכול לחזור בכל רגע... מאיפה הביצים האלה שיש להם?! :evil:

אין להם ביצים, לכן אין יותר מדי מה להפסיד.

גם שכל וכבוד נמצאים ברשימת הפחת.

זמין 8)

פורסם

אני לא מבין למה אנשים אומרים שהוא כבר בשטחים.

גם חבר שלי חשב ככה כשגנבו לו את הרכב. בסוף מצאו אותו בשכונה ליד (הרכב נגנב ממערב ראשון גם כן). וישב בתחנת המשטרה חודש עד שהתקשרו אליו.

אני חושב שכדאי שתסע למערב ראשון ותעבור בכל החניונים התת קרקעיים. מנסיון, יש שם לא מעט מציאות, וחלקן הגדול ללא לוחית רישוי.

אני בספק אם הרכב בשטחים. זה לא סובארו DL. והערבים לא אוהבים בולו גיטיאיי. זה רכב מסובך.

פורסם

גם אני חושב שהרכב הוזמן לחלקים.

לרכב הזה הרבה חלקים יחודיים ויקרים (קסנון למשל) שכדאי מאוד להשיג אותם מפירוק רכב גנוב מאשר לרכוש דרך צ'מפיון.

נסה לעשות קצת עבודת מודיעין על פולו GTI שהלך לה מנוע או עברה תאונה לאחרונה, זה יכול להיות קצה חוט לרכב שלך שכנראה כבר יהיה בשלב פירוק כזה או אחר.

מאחל לך שתמצא אותו כמה שיותר שלם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

האבדה נמצאה :))))

רציתי להגיד תודה לכל מי ששיתף את התמונה ועזר בחיפושים.

לקח לי כמה שעות לעכל את העובדה שהרכב שלי ניצל בזכות התמיכה והעזרה של הרבה מאוד אנשים ששיתפו ועזרו.

תודה מיוחדת ל-Ezri Avraham שמצא את הרכב!!

אתם בטח סקרנים לדעת מה קרה. הרכב הוזז ממקומו לצד השני של החניון.

במשטרה אומרים שזאת שיטה ידועה לגניבת הרכב:

מזזים אותו למקום אחר, הבעלים מדווח כי הרכב נגנב ואח"כ בלילה מגיעים כדי לקחת אותו - אחרי שהדווח כבר "התקרר" (הדיווח נמחק מהמחסומים לאחר 12 שעות).

בגדול אמרו לי שיש לי מזל גדול שהרכב אותר בזמן כי הגנבים היו צריכים לחזור לרכב ממש בשעות אלו ולסיים את מה שהתחילו.

Bimmer

פורסם

איזה יופי לשמוע!

אני עובר על התגובות פה וכולי עצבים על כל הגניבות האלה,גם באזור שלי יש המון,

ופתאום לראות שהכל הסתדר!

בשעה טובה,שמחים בשבילך...

פורסם

קודם כל מזל טוב. לא עברה לך מחשבה בראש לחכות עם עוד איזה עשרה חברים בכמה רכבים צמוד לרכב ואז לשחוט את הגנבים ברגע שהם היו חוזרים?

פורסם

WOW מדהים!

וקצת מדאיג לפעמים אני מגיע לקניון הזה ליום מכירות שלם! ואני חושש לגורל הE36 קופה הגניבה שלי.

בכל אופן אני שמח שהרכב הוחזר אליך!

Porsche 944 turbo

פורסם

מזל טוב !!! :buddies_drink:

אין שמח ממני שרכב כזה הוחזר לבעליו השומר והמטפח.

והגנבים נשארו עם הז*ן ביד. :evil:

נ.ב. קבל את הרמז מלמעלה ושים איתוראן על הרכב :wink:

זמין 8)

• תוכן חדש...