Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני שמחתי לקרוא את השירשור אז מתאר לעצמי איך אתה הרגשת. לקרוא את תחילת השירשור ואז להגיע להפי-אנד זה באמת עושה חם בלב. אין מה לחכות לגנבים כדי להיכנס בהם כמו שמישהו הציע פה כי זה בני מיעוטים שדוקרים חופשי ולא רואים אף אחד ממטר. לא שווה לגמור את החיים על זה ולא משנה כמה קסנונים היו לך ברכב. היית צריך לגשת לתחנת ראשון ולבקש לדבר עם מישהו מהבילוש או הימ"ר והם היו עושים מארב שם. לא נורא, העיקר שאתה והרכב בריאים ושלמים.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הייתי המשטרה הייתי משאיר את הרכב כמו שהוא ושם מעקב ומצלם ומחכה לגנבים שיחזרו כדי לתפוס אותם על חם.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

As-21 כל הכבוד לך לך,

אני לא היתי מוכנה שהרכב שלי ישמש כפתיון לגנבים,

מחשש לזק חמור אותו אאלץ לתקן בעצמי.

ועדין זה נראה לי מוזר ותמוה שהרכב עבר למקום אחר בחניה ללא ניסיון לפרוץ אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים, אני תוהה לעצמי איך זה בכלל אפשרי. גרר היה מושך המון צומת לב, מה גם שלא הורידו את בלם היד מה שהיה יוצר נזק גדול יותר מכמה שריטות.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אם הייתי המשטרה הייתי משאיר את הרכב כמו שהוא ושם מעקב ומצלם ומחכה לגנבים שיחזרו כדי לתפוס אותם על חם.

אי אפשר לעשות פה לייק בפורום, אבל כך בדיוק הייתי מתנהג.

מצטרף לתהיות על גרר באמצע היום שהעביר ממקום א' בחניון למקום ב'.

פורסם
נהגת שודים, אני תוהה לעצמי איך זה בכלל אפשרי. גרר היה מושך המון צומת לב, מה גם שלא הורידו את בלם היד מה שהיה יוצר נזק גדול יותר מכמה שריטות.

גרר לא מושך תשומת לב, אדם אשר מנסה לפתוח את הדלת עם מברג כן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש נזק למספר הקדמי ולתחתית הטמבון הקדמי - שפשופים ושריטות לא משהו רציני

הרכב לא נפתח.

ן

העובדה שהרכב שלי הוגדר כגנוב רק אחרי שעות ולא בזמן שדיווחתי על כך.

ברגע שהתקשרת ליומן של מוקד 100 הרכב לא אמור להיות מוכרז כגנוב הדבר היחיד שהמוקדנית תעשה זה תשדר בגל המשטרתי את דגם ומספר הרכב ובמקרים מסוימים גם אות איתורן והניידות באזור יחלו בסריקות לאיתור הרכב.אחרי שהגשת תלונה במשטרה אז רשמית הוא גנוב.

אבל מה זה חשוב עכשיו :-D

פורסם

אחלה! מגיע לכלבים האלה שבאו וראו שאין להם שלל, שיחזרו לשטחים וילכו לישון על האף :)

מעניין אם היו שמים להם פתיון :twisted:

פורסם
אני שוקל להשאיר פתק בערבית -בבקשה אל תגנבו לי את הרכב,כי הוא דיי נדיר במצב שלו,ובכלל אני מאוד קשור אליו,ובכלל זה ממש קארמה רעה לגנוב רכב,כי חברת הביטוח שלי תתן לי רק "מחירון" בחייאת אחמד,שנינו יודעים שהיא שווה יותר ממחירון.

וחוץ מזה אי אפשר יותר לעשות איתה פוזות על בחורות בכפר,היא מרשימה רק מתדלקים בדור אלון.

אתה לא הראשון שחשב על זה :lol:

DSC00938.jpg

פורסם
גרר היה מושך המון צומת לב

התבלבלת, הרכב היה בחניון, לא בצומת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים כרגע קיבלתי התראת משתמש, בגלל הודעה בשרשור זה, שבהחלט לא הייתה במקום.

אני מתנצל רבות, לא הייתה הכוונה לפגוע באף מגזר או עדה וכמובן שלא לזלזל בחוקי וחברי הפורום.

זמין 8)

פורסם

אני דווקא שואל דבר אחר , אם הרכב הזה הוא "מטרה" , אז מה גורם לך לחשוב שלא ייעשה ניסיון פריצה נוסף?

אלא אם כן זו גניבה אקראית מה שלא כל כך נראה לי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
כנראה שלא נסעת מעולם (או לפחות בשנים האחרונות) בכבישים מעבר לקו הירוק.

יש להם רכבים, ועוד איזה...

+1

כל מילה בסלע!

מי שלא נוסע בשטחים לא יודע על מה הוא מדבר.

יש בשטחים רכבי ספורט כמעט מכל סוג אפשרי.

(לא אתפלא אם חלק מהם גנובים מישראל)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אולי יש להם שיטה חדשה של ג'ק עם גלגלים שמעלים את הרכב קצת בגובה שהגלגלים לא יפריעו ודוחפים את הרכב?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה לא שיטה חדשה, יש מוצר כזה שמרכיבים על הגלגל, יש לו 4 גלגלים וידית. הוא מרים את הגלגל מהמקום וניתן לדחוף את האוטו.

מעבר לזה, זה שיש בלם יד מורם לא אומר כלום. מאוד פשוט למשוך אותו.

אם הרכב חנה עם הקדימה פנימה, אז הגרר הרים מאחורה. עוד יותר פשוט (אלא אם האוטו בהילוך ואז עד שהוא הגיע ליעד נשברה התיבה).

• תוכן חדש...