Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פונה אליכם, קהילת הגיימרים שבוודאי נמצאת כאן, להציל אותי מהאבדון.

בבקשה, אני מתחנן. בשנים האחרונות שרדתי את mass effect (הראשון והשני) ואת dead space (הראשון והשני...). עברתי עוד כמה משחקים שלוקחים 10 עד 30 שעות משחק, קצת בכל פעם. מתי שיש זמן פנוי. זה כיף אדיר כל עוד זה לא לוקח לך יותר מדי מהזמן הפנוי.

אבל skyrim? איך לעזאזל הם עשו את המשחק הזה כל כך טוב? למה הם בנו עולם ענק עם אלפי משימות? מאות מקומות להסתובב בהם? יותר מ-300 שעות משחק אם רוצים לסיים את הכל?

לפי החשבון הזה עשיתי פחות מ-1% מהמשחק, ואני כבר מכור. עשו לעצמכם טובה, אל תיכנסו לזה. לא תרצו לצאת...

http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

i used to play skyrim, but then i took an arrow to the knee

עריכה: יש לי כבר 200~ שעות על ME2, יש לי כבר פרה אורדר לקולקטורס של 3. זה ג'אנקי אמיתי. והכי מגניב? אני הולך להוציא לCNC את אחד הנשקים של 2 P:

עריכה של עריכה:

מצ"ב הוכחה P:P:

Untitled.jpg

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין מה לעשות. או שתשרוף את המחשב / תחתוך את הידיים/ תוציא לעצמך את העיניים.

אי אפשר להפסיק לשחק skyrim. מחר אני יודע שאני הולך להירדם לכל המרצים מול הפנים, יש לי יום ארוך מ8:30 עד 19:30 ואני בכל זאת ער עכשיו. למה? כי שיחקתי skyrim עד עכשיו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני היחיד שראה פה משחק מלא בבעיות שהיה עדיף שיעבדו עליהן מאשר על גודל העולם?

אחרי 40 שעות משחק נטשתי אותו כי יש לי דברים יותר טובים לשחק בהם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני גם הייתי מכור בצורה מפחידה למשחקים, שבמקום לצאת בסופי שבוע, הייתי מזמין חברים ומשחק איתם במחשב (ואני ממש לא מדבר על גיל 13...).

אני לא יודע אם ההודעה הזו נכתבה בצחוק או לא, אבל מה שבטוח שאצלי זה כבר היה מעבר לכייף...כאילו כל שנייה מהרגע שאני קם, הוקדשה למשחקים.

מצאתי פיתרון, שאפילו חסך לי קצת כסף: אני פשוט לא מחזיק מחשב נייח חזק. המעבד שלי כ"כ חלש ש-I3 לידו זה כמו...משהו חזק מול משהו חלש (:)).

המחשב הנייח מספיק לי לאינטרנט ודי טוב לי איתו, למרות שבעתיד אאלץ לשדרג בעקבות מסחר :(.

המחשב הנייד שלי הוא די חזק (I5), אבל אין לי כונן דיסקים ושום מילה על כונן חיצוני, אני לא מתכוון לחשוב על זה.

בקיצור, תמשיכו לרשום חוויות על עוד משחק שאני לא מכיר ויכולתי, אבל לשמחתי הבורות שלי בעניין הזה רק גדלה וגדלה.

נ.ב

F**K YOU, COD :(

פורסם
אני גם הייתי מכור בצורה מפחידה למשחקים, שבמקום לצאת בסופי שבוע, הייתי מזמין חברים ומשחק איתם במחשב (ואני ממש לא מדבר על גיל 13...).

אני ממש לא ברמה כזו. אבל אצלי זה בא בתקופות. אני משתדל לא להכנס לדברים בעלי פוטנציאל בעייתי, כמו SC2 למשל, כי אני רואה חברים שלי (שניהם מהנדסים בגילי - 30+) שמתמכרים לזה ברמות קשות. אני יודע מתי לעצור, אבל כשמגיע משחק באמת מיוחד, הפיתוי קשה...

סקיירים, האמת, הפתיע אותי. מהרגע הראשון נשאבתי לתוכו, ורק אח"כ הבנתי את גודל הטעות :lol:

רוני

נ.ב. אל תחשוב שלא היו לי תקופות שב-4 בבוקר הייתי קולט פתאום מה השעה ומתי אני צריך לקום... אנשים חושבים שזה "סתם משחק מחשב", אבל הם לא מבינים שלפעמים זה הרבה יותר מסדרה בטלוויזיה או ספר טוב

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא רק שאני מבין אותך, אני מבין אותך מצויין ולכן רשמתי את מה שרשמתי.

יש דברים שצריכים להיות מספיק בוגרים, כדי להבין שבדרכים נורמאליות (פשוט לא להדליק את המחשב), הבעיה לא תיפתר(באמת שהשתדלתי...).

פעם, רציתי את המחשב הכי חדש כל שנתיים-שלוש. היום? אפילו המחירים ה"יפים" של I5, לא מעודדים אותי ללכת לחנות וקמצנות זו הסיבה האחרונה לכך :).

אני לא טוען שאחרי גיל 30, לא צריכים לדעת מה זה משחקים, אבל למצוא את עצמך משחק עד ארבע בבוקר, זה לא לעניין ורק מזיק.

אגב, אני ממש לא "טלית שכולה תכלת", גם אני מפנטז על פרישה בגיל מוקדם וחדר משחקים, שלא יבייש אף ילד קטן של הורה מליארדר.

פורסם

אני בספק אם המחשב יתמודד עם סקיירים בצורה סבירה, בכל מקרה, לא עפתי על סקיירים, הוא מתיש. כרגע מחכה לME3, bioshok: infinite, אמור להגיע בימים הקרובים עותק של the old republic וזהו, לבינתיים:twisted:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הדרך שלי "לשלוט" בנושא היא אחרת - פשוט לא לשחק אונליין.

ברגע שאתה אונליין / עם עוד אנשים אתה מתחיל לאבד שליטה.

אני עם PS3 וכנראה באיזה 60-70 שעות בסקיירים (שזה יחסית בקטנה לגמרי , סיימתי את העלילה הראשית אבל יש לי עוד המון מסביב).

כנראה אני אקח מזה עוד הפסקה כשיגיע סוף החודש הזה Final Fantasy 13-2 וחודש אח"כ עם Mass effect 3/

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מפרט מצ"ב

יש לי מחשב עם מפרט דומה לשלך, רק עם 4GB זיכרון וכ.מסך 9500GT, והמשחק רץ עליו בצורה סבירה ביותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...