Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רקע כללי: אני רווק, בן כ-30, נוסע כ-7000 ק"מ בשנה, בעיקר בתוך העיר (אזור חיפה).

אני מתלבט בין:

1. יונדאי I25 דגם 1.6 אוטומטית רמת גימור INSPIRE, הנמכרת כעת במבצע חבר במחיר של

102,300 ש"ח (המחיר כולל בתוכו חבילת מיגון, מרימי שמשות, חיישני רוורס ואגרת רישוי).

2. פיג'ו 207 דגם 1.6 אוטומטית הנמכרת כעת במסגרת מבצע ידיעות אחרונות במחיר של 87,410 ש"ח

(המחיר כולל בתוכו אגרת רישוי, ולא כולל חבילת מיגון, מרימי שמשות וחיישני רוורס).

מה דעתכם?

פורסם

לפי הנתונים והצרכים שלך, אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה-207 שבמחיר המבצע הנוכחי היא מאוד אטרקטיבית.

היא גם נוחה יותר, חזקה יותר (היונדאי 1.4?) ומעוצבת יותר מאשר היונדאי (שבאופן כללי אני לא רואה סיבה להשקיע בה סכום של יותר מ- 100K).

היתרון היחידי של היונדאי הוא תא המטען, אולם לא נראה שיש לך צורך בתא מטען גדול, מה גם שה-310 ליטר של ה-207 יעשו את העבודה בכל מקרה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...