Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקישה בסיבוב ההגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפוש ארוך בפורום לא נתקלתי בבעיה שכזאת, אני כבר כמעט 3 חודשים מנסה למצוא פיתרון לבעיה, בכל סיבוב ההגה לכל צד הרוב הימין יש נקישה חזקה, החלפתי שתי משלושים, תפוח ועדין כלום מישהו ניתקל אי פעם בדבר שכזה? (גולף)

תודה.

פורסם

בוקסות הגה, גם יכול להיות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
נקישות בקצה מהלך הגה הן סימן לציריה שחוקה.

בדיוק. בקצה הניקשה נשמעת במהלך הניסע כן, לא שאני מסובב את ההגה במקום.

ומה המחיר לדבר שכזה?

פורסם

הבדיקה פשוטה: סע לשטח פנוי (מגרש חניה גדול ריק), סובב את ההגה עד סוף המהלך וסע לאט קדימה. אם קצב הנקישות מתאים למהירות סיבוב הגלגל - זו ציריה שחוקה. בצע זאת בשני הכוונים.

בדרך כלל מחליפים לציריה משופצת. לאור העובדה שהחלפת כבר כל כך הרבה חלקים בלי להגיע לפתרון, מציע שתיגש למוסך אמין על מנת לתקן את התקלה.

פורסם
הבדיקה פשוטה: סע לשטח פנוי (מגרש חניה גדול ריק), סובב את ההגה עד סוף המהלך וסע לאט קדימה. אם קצב הנקישות מתאים למהירות סיבוב הגלגל - זו ציריה שחוקה. בצע זאת בשני הכוונים.

בדרך כלל מחליפים לציריה משופצת. לאור העובדה שהחלפת כבר כל כך הרבה חלקים בלי להגיע לפתרון, מציע שתיגש למוסך אמין על מנת לתקן את התקלה.

הנקישה לא מתבצעת באופן רציף רק בסיבוב הגה בניסע או עם יש קפיצה עמוקה אז שומעים עוד נקישה.

פורסם

אני לא מכיר את פרטי המתלה של הגולף, אבל האם כשהוחלפו המשולשים נבדקו גם הגומיות של המוטות המקשרים? מה מצבם של בולמי הזעזועים?

מציע לבדוק את הרכב במוסך אחר. יש בפורום המלצות רבות למוסך המתמחה ברכב שלך.

פורסם

הנקישה מאובחנת רק על גבי רעש, הבולמים שלי חדשים המשולשים הוחלפו פעמים והמשולשים נבדקו.

owner לפי דעתי אני לא חושב שזה קשור למסרק הגה הנקישה ממש בקצה.

אני ובעל המוסך ישתגענו כבר מאיפה הרעש.

• תוכן חדש...