Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשעה טובה קניתי אוטו, מאזדה 2 שנת 2009 ואני רוצה לשדרג את המערכת המובנית ברכב.

אני מעוניין ברדיו דיסק טוב, וחשוב לי שתהיה לו כניסת USB. כמו כן הבנתי שיש צורך בקניית מתאם

ל DIN1 שיחליף את הפלאסטיקה המקורית.

לגבי רמקולים - הרכב מגיע עם 4 רמקולים ופה יש לי שתי התלבטויות:

1. האם להחליף את כל ארבעת הרמקולים לרמקולים יותר איכותיים, כלומר סט קומפננט + 2 לדלתות האחוריות?

2. להשאיר את הרמקולים המקוריים ולהוסיף סט 6X9 מאחור? במידה ואוסיף סט 6X9, האם המגבר המובנה ברדיו דיסק "יסחוב" את כל הרמקולים הללו?

אשמח לשמוע המלצות לדגמים מומלצים, סט-אפים אחרים מומלצים ועלויות כמובן.

בתודה מראש

פורסם

היום רוב המכוניות שהתקינו הבן מערכת מחוץ למערכת המובנית בנויות בצורה של סט קומפוננט קדמי וסאבוופר מאחורה.

עצה שלי, קודם כל תסיים את העניין עם הHU. תרכוש רדיו כלשהו ותתקין אותו אצל מתקין טוב. לאחר שתסיים עם זה תקבע לעצמך תקציב חדש.

רוב הסיכויים שתסתפק במגבר 4 ערוצים סביר (כמו של JBL, רוקפורד או משהו דומה), תוסיף לו סט קומפוננט קדמי (העניין כולל התקנה יכול ואני לא חשוב שצריך לעלות יותר מ1500 ש"ח), בנוסף לכך תוסיף סאבוופר (אשר יעבוד על ה2 יציאות הנותרות במגבר). תיהיה מרוצה? יופי תופי, יהיה חסר לך הסאונד מאחורה? תוסיף 6/9 ותחבר אותם לרדיו דיסק.

עדיין לא מרוצה? זה אומר שאתה מתחיל להיכנס למחלה. פה מתחילים השידרוגים וההוצאות :twisted:

פורסם

היי

לא מעוניין בכלל בסאבוופר, וגם לא סגור על זה שבכלל רוצה מגבר/מגבר ייכנס בתקציב. מעוניין לעשות פעם אחת התקנה כוללת של כל הרכיבים ולא לעשות זאת בשלבים. אשמח לשמוע עוד המלצות.

פורסם

מהתגובות שלך אני מבין שאתה לא מתכוון להשתגע ולא מעוניין בהוצאה גדולה, גם פוסל אופציית שדרוג בעתיד.

אם כך, תוסיף 6/9 במגש האחורי שגם ישלימו לך את הבאסים, ובמקביל ההגברה של הרדיודיסק היא דיי ויותר (רק שבטח תצטרך לקצבם משהו כדי לחבר 6 רמקולים על רדיו דיסק מובנה ללא מגבר).

אלה רדיודיסק נחמד והתקנה כבר יסגרו את התקציב אני מאמין.

בקשר לסוגי הפריטים תצטרך כבר לשמוע ולהחליט, המומלצים הרגילים בטווח המחירים הזה הם רדיודיסק של קלאריון cz500 או 200 תלוי במחיר, ו6/9 של מורל תראה מה נכנס בתקציב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...