Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ישראל התחיל לנסוע כחוק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

מזה מספר ימים אני מבחין בשינוי באופן בו מתנהלת התנועה סביבי- סגנון הנהיגה שלי איטי יחסי (נוסע כחוק+ תוספת של 10 קמש) בדרך כלל אני איטי מהתנועה בכבישי הצפון. מאז תחילת השנה שמתי לב שמהירות "שלי" הפכה פחות או יותר למהירות התנועה בכביש. אני מייחס את זה לעיסוק הרב בהכבדת האכיפה וגובה הדוחות או סתם למקריות/הטייה בשיפוט שלי את הסביבה. האם גם אתם חווים שינוי כזה ?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא. אני נוסע יום יום בכביש החוף ומתנהל במהירות התנועה שהיא (לא בשעת פקקים) כ-110 - 120 קמ"ש.

אתה בדרך הנכונה, סע בקצב התנועה.

תתלבש יפה ותתגנדר - מצלמים אותך. :-D

אני כבר קיבלתי את הכאפה של הדוח בלבד למזלי, וזהו אני כבר לא ממהר יותר לשום מקום, הם יחכו לי תאמין לי.

פורסם

גמני חטפתי את הכאפה הזאת הבוקר.

לצערי זה חוק ממש מיותר, היום מצאתי את עצמי מקבל כאב ראש מהמהירות האיטית הזאת ואפילו שכמעט נרדמתי על הכביש. במקום להיות מרוכז בכביש, הייתי מרוכז בספידומטר שיהיה על המהירות הנכונה.

גם כן מדינה. מי ישמע 120 זאת מהירות של עבריינים....

Polo 2012

פורסם

זה יופי באמת שעמישראל נוסע לאט, אבל כל עוד הוא ממשיך לחתוך,להדחף בתור,לעקוף מימין,לגנוב רמזורים,לא לאותת, ולצפור כשמתחלף לצהוב זה עדיין לא משהו.

זה לא שעמישראל פתאום נהיה מתורבת, עמישראל פשוט שמע על פריסת המצלמות והוא מפחד לקבל דו"ח. :roll:

V5

פורסם

היום אוטובוס עקף אותי, כאשר הייתי בנתיב הימני במהירות 100 קמ"ש :).

בשבוע שבעבר, חשבתי שהבחנתי גם בשינוי כלשהו, אבל השבוע כבר הספקתי להתבדות :).

פורסם
אתה בדרך הנכונה, סע בקצב התנועה.

תתלבש יפה ותתגנדר - מצלמים אותך. :-D

אני, כמו רוב התנועה מסביבי, מאט לפני כל מצלמה ומאיץ אחרי.

:turn-l:
פורסם

אני לא מכיר את ישראל אבל אני יודע שאני התחלתי לנסוע במהירות נמוכה יותר.

אני אומנם מכיר את המצלמות בדרך לעבודה (מצלמת רמזור מדרום לשדה עוזיה מתפקדת גם כמהירות), אבל הגעתי למסקנה שעם הפריסה החדשה של המצלמות, אם אני אמשיך לנסוע במהירות בא הייתי רגיל אני עוד אקבל את הדוחות שלי. ואני עוד נוסע לאט יחסית (סביבות ה 120).

ירדתי לסביבות ה 110 ואני מקווה שזה יהיה מספיק טוב.

חסרונות?

חוץ מזמן הגעה איטי יותר אני נהיה עייף יותר מהנהיגה ומרוכז פחות.

בקיצור מדינת ישראל עשתה את תפקידה - אני נוסע כחוק יותר ובטיחותי פחות...

פורסם

העניין הוא לא המהירות, 10-20 קמש לפה או לשם זה לא מה שיעשה את ההבדל. השינוי יתחיל כשאנשים יתחילו לשמור את הנתיב הימני במקום להיות תקועים בשמאלי כל הזמן, לתת זכות קדימה, לאותת כשסוטים מנתיב והכי חשוב להתסכל במראות ולא להדחף בכביש.. הסימונים היום על הכביש הם בגדר המלצה בלבד ל90 אחוז מהנהגים.

יש מספיק מחקרים שמראים שמהירות אחראית לאולי ל5 אחוז מהתאונות. המהירות פה לא האישו מתי תפנימו?

אברה קדברה

פורסם

אנחנו הפנמנו מזמן שהמהירות היא לא הנושא (למה לכתוב אישו ).

למעלה אצל המדושנים טרם !!

טוב נחליף אותם בבחירות הבאות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
העניין הוא לא המהירות, 10-20 קמש לפה או לשם זה לא מה שיעשה את ההבדל. השינוי יתחיל כשאנשים יתחילו לשמור את הנתיב הימני במקום להיות תקועים בשמאלי כל הזמן.

הבעיה היא שחוסר משמעת הנתיבים - מקורה במהירות הנמוכה! במגבלות המהירות הקיימות בכביש הישראלי אין באמת פערי מהירות משמעותיים בין מכוניות, דבר מצוין כשלעצמו, אבל התוצאה היא שאין נתיב מהיר משכנו וכל אחד מתמקם איפה שבא לו ועוקף מהיכן שהוא רוצה.

דווקא מפני שבאירופה נוסעים מהר יותר ונוצרים פערי מהירות (לעתים משמעותיים מאוד) בין הנתיבים, הנהגים פשוט חייבים לעקוף בצורה מסודרת ולשמור על משמעת נתיבים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אתמול נסעתי צפונה לכנרת, הלוך ושוב. לא היה לי הרושם שמישהו מאט לעומת זמנים אחרים.

מה שכן, זו היתה הפעם הראשונה שנסעתי עם גלאי הצ'יטה, והאמת שהייתי ממש מופתע לטובה.

המערכת נותנת התראה לפני כל מצלמה, והיו פעמים שחיפשתי איפה המצלמה, ומתברר שהחולירות

החביאו אותה צמוד לעמודי החשמל, ככה שקשה מאוד להבחין בה, עד לרגע שממש קרובים אליה.

הדבר עוד יותר נכון שנוסעים בכביש חשוך.

מה שגיליתי הוא שיש לא מעט מצלמות רמזור אדום, רובן אומנם מהסוג הישן, שזה דווקא דבר טוב.

לדעתי לאחר תחילת העבודה של המצלמות החדשות, והמשך הפריסה שלהן, צ'יטה או מע' דומה

הפכו לחובה בכל רכב.

פורסם

ללא ספק, ווייז ציטה או כל גלאי GPS אחר, מתחילת החודש הינו בגדר חובה ברכב אלא אם כן בא לך להעשיר את קופת המדינה ולאבד את הרישיון

אברה קדברה

• תוכן חדש...