Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, המקרה שלי קרה לפני מספר חודשים והגשתי תלונה במשטרה אך עוד עדין כלום לא זז וכנראה שיסגרו את התיק מחוסר ענין לציבור או משהו, לכן אני פונה עליכם ושאול מה עושים הלאה, אני אפרט מה המקרה.

אני עומד בצהריים בתחנת אוטובוס כמו כול יום מחכה או למונית או לאוטובוס-הראשון מבניהים אני עולה.

אני רואה מונית שירות שמגיעה וכתוב על השלט בידיוק המקום שאני צריך, המונית עוצרת ואיך שהוא פותח את הדלת אני שם רגל לעלות והוא אומר לי עצור אתה לא עולה, אני שואל אותו למה מספר פעמים ואחרי שהוא עונה לי "ככה" היא אומר לי שהוא לא מעלה אותי בגלל שהוא לא נוסע לאן שאני צריך (והוא בכלל לא יודע לאן אני נוסע כי אני עברתי דירה מהאזור הזה ולא נסעתי איתו לעולם לאזור החדש) אז אני אומר לו: "אתה בכלל לא יודע לאן אני נוסע" והוא שואל אותי "לאן אתה נוסע" אני עונה לו "XYZ" והוא אומר לי "אני לא נוסע לשם תרד לי מהמונית", בשלב הזה אני אומר לו שאני ינסע לאן שהוא נוסע והוא עדין מתעקש לא לקחת אותי, אחרי ויכוח קטן ושהנוסעים מפצירים בו לקחת אותי אני עולה למונית.

לאחר דקה שהמונית התחילה לנסוע אני שואל אותו "למה אתה לא נוסע ליעד שלי" בתגובה הוא צורח עלי שאני ירד לו מהמונית ועוצר באמצע הכביש פותח את הדלת וחוסם את התנועה, אני אומר לו שאני ירד ברגע שהוא יביא לי את כול הפרטים שלו כמו שהחוק דורש, הוא צורח עלי לרדת ואני מבקש פרטים וככה זה חוזר 3-4 פעמים עד שהוא מוותר וממשיך לנסוע, בנסיעה אני לא כול כך מדבר איתו אלא אני מדבר עם הנוסעים והם מנסים להבין מה הסרט שלו שגם אני לא הבנתי מה קורה פה.

ברגע שהנהג עוצר ביעד האחרון וכול הנוסעים מתחילים לרדת הוא אומר לי "יאאלה עוף לי מהמונית" ואני אומר "אוקי שכולם ירדו קודם" ואז בזמן שכמעט כולם ירדו הוא אומר לי "אם לא הייתי בתפקיד עכשיו הייתי שוחט אותך" ואז דוחף אותי החוצה מהמונית.

עכשיו מה שלא ציינתי עדין זה שיש לי את הכול מוקלט בווידאו ברור+תמונת המונית אחרי שירדתי ממנה, מה שאין לי זה השם משפחה שלו ו\או תעודת זהות ומה לעשות אם כול המידע המצולם הזה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

תעלה ליוטיוב ;-)

"אם לא הייתי בתפקיד", משעשע.

מהמשטרה לא תוציא הרבה, אבל אם אתה בקטע של לשון הרע (300 אלף בסבבה) גש עם החומר לעו"ד ותתייעץ.

במקביל אפשר לפנות למייל האדום של ויינט, הם מתים על הצילומים האלה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין כאן קטע של לשון הרע ו 300 אלף עוד לא בתוקף אז תירגע

מספר רישוי של המונית יש לך?

תגיש תלונה למשרד התחבורה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

משרד התחבורה צריך פרטים שאין לי, שם משפחה ות.ז או לפחות מספר טלפון.

ניסיתי להתקשר למספר שעל המוניות ואין מענה אף פעם, גם השם של חברת המוניות מעלה חרס בגוגל וגם ב144.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

אם יש לך מספר המונית הרי שאיתורה הבעלים הוא עניין של שניות בודדות במחשבי משרד התחבורה או המשטרה. קור לודאי שאם הבעלים ירצה לטעון שמדובר בנהג שכיר יהיה עליו למצוא את כרטיס העבודה או כל תיעוד אחר שהוא מחזיק לגבי תפעול המונית. הרי גם אם יתקבל דו"ח מצולם הוא ירצה להפיל את הדו"ח על השכיר שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שבוע טוב לך :)

באמת מסקרן למה הוא לא רצה לעלות אותך, אחרי הכל זה אינטרס שלו - נוסע נוסף - כסף.

קודם כל, בוא ותהיה חכם. קרה מקרה, תלמד פעם הבאה לא לעלות למונית עם נהג כזה.

פשוט מאוד תגיד לו "אוקי, אני מצטער. שיהיה לך יום טוב ונסיעה טובה". הוא יהיה בהלם, ואולי הוא אפילו יחזור בו. ואם לא - הוא הפסיד, לא אתה (אומנם תחכה לעוד אוטובוס/ מונית אבל לא תעבור שוב את העוגמת נפש שחווית).

זה לפעם הבאה אם יקרה מקרה כזה.

מה אתה יכול לעשות בפועל כרגע לדעתי? לא הרבה.

נכון שאם אין לך מה לעשות בחיים אתה יכול לחזור אל אותו מקום ולהמתין יום יום עד שיגיע שוב אותו נהג, אותה מונית, ולנסות לדלות ממנו פרטים לצלם אותו בבירור, לצלם את הלוחית רישוי וכו' וכו'.

תשכח את הסיפור ידידי, תפתח עור של פיל זה יעזור לך בחיים. אתה לא יודע עוד כמה מקרים כאלה אתה תחוו בחייך. אף אחד לא חסין, ואף אחד לא מוגן. זה היה יכול לקרות לכל אחד. קרה והפעם זה היית אתה, תשכח ידידי, תתעלם. מחק כלא היה.

אני מאחל לך ולכל גולשי קארזפורום שיהיה שבוע טוב ומבורך :-P

פורסם

מה אתה חושב שיעשו לו ?

ייזרק לכלא ? ייקנס בסכום שישנה את חייו ?

יגורש מהארץ ?

אני חס וחלילה לא מצדיק אותו, ואין לי מושג מה עשית שעצבן אותו, ואם לא עשית, אולי מישהו אחר עשה לו בלי קשר אליך, ואולי קיבל בשורה או הודעה ממישהו ״ונפלת לו לא טוב״.

כל עוד לא נגרם לך נזק, ורק האגו שלך נפגע - שכח מזה.

לא שווה את המאמץ, לא שלך ולא של הרשויות.

הסרטון שיש לך לא מתאר עוולות עולם, או עיוות דין. כולה נהג מונית עצבן.

אולי נפלת על אדיוט, אולי על צדיק ביום גרוע, כל עוד לא ניזוקת - שכח מזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אולי יש סיבה שהוא לא העלה אותך?

לא הגיוני שנהג מונית יוותר על נוסע. הרי כולם יודעים שהם מוכנים לעשות הכול כדי לקחת עוד נוסע. נוסע=כסף.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
מה אתה חושב שיעשו לו ?

כל עוד לא נגרם לך נזק, ורק האגו שלך נפגע - שכח מזה.

לכל עוד לא ניזוקת - שכח מזה.

:mm_yeah::mm_yeah:

הגישה האמריקקית של לתבוע כל דבר שזז על כל נוד שתקעו לכיוון שלך מתחילה להיות נפוצה מיום ליום, וזה מגעיל.

רבאק, עברו כמה חודשים ואתה עדיין מתעסק בשטות הזאת?

תלחץ Delete ותמשיך הלאה. שחרר גבר, זה יעשה לך רק טוב בחיים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

החלק שלא סיפרתי זה שהתחבורה הציבורית היחידה שיש לי פה זה אוטובוס פעם בשעה וחצי, או מונית פעם בשעה ותנחשו מה? הוא הנהג של הקו הזה וכול פעם שהוא רואה אותי הוא לא עוצר וגם את זה יש לי בווידאו, אז מה תגידו על זה? עדיין צריך לוותר לו ולצאת גבר או שיש פה משהו שהוא עושה לא נכון?

פורסם

כנראה שאני סנילי

יש לך את מספר הרישוי של המונית , לפי זה משרד התחבורה לא יודע לזהות את בעליה.???

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אולי עשית משהו עם הבת שלו ועכשיו הוא נוקם בך?:lol:

מה זאת אומרת חיפוש של חברת המוניות לא מעלה כלום בגוגל, מה שם החברה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

השם של החברה זה "אעלה תמר" כול המספרים שבגוגל לא עוזרים וגם 144 לא עזר לי.

ישה איך אני משיג את השם של הבעלים ממשרד התחבורה?

פורסם

מספר רישוי של המונית יש לך?

תגיש תלונה למשרד התחבורה

משרד התחבורה צריך פרטים שאין לי, שם משפחה ות.ז או לפחות מספר טלפון.

ניסיתי להתקשר למספר שעל המוניות ואין מענה אף פעם, גם השם של חברת המוניות מעלה חרס בגוגל וגם ב144.

כנראה שאני סנילי

יש לך את מספר הרישוי של המונית , לפי זה משרד התחבורה לא יודע לזהות את בעליה.???[/quote]

השם של החברה זה "אעלה תמר" כול המספרים שבגוגל לא עוזרים וגם 144 לא עזר לי.

ישה איך אני משיג את השם של הבעלים ממשרד התחבורה?

מה לא ברור. על פי מספר הרישוי משרד התחבורה יודע מי הוא בעל המונית בדיוק כל מה שמסומן באדום כולל כתובתו של הברנש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

משהו בסיפור פה לא ברור לי.

קודם כל, למונית יש 2 מספרים, האחד זה המס' רישוי, דרכו אתה יכול בשניות למצוא את הבעלים.

השני זה מספר הזכות הציבורית, וזה מוטבע במדבקות גם על "כובע" המונית וגם בצידי הרכב על הדלתות, ועל מוניות שירות זה באותיות של קידוש לבנה.

בנוסף, עפ"י החוק פרטי הנהג חייבים להיות כתובים באיזורו של הנהג באותיות קריאות וברורות לכל נוסע.

כך שיש שם את כל הפרטים שלו כולל שם מלא, ומספר רשיון.

וכנ"ל גם פרטיו של בעלי הרכב במידה ומדובר על נהג שכיר, או מוניות מושכרת על בסיס יומי\חודשי.

במידה והנהג הוא גם הבעלים, יופיע רק סט אחד של שמות ופרטים.

על הנהג אתה יכול להתלונן לא רק במשטרת ישראל, אלא גם באיגוד המוניות, הפרטים של מס' הזכות ציבורית+ מס' הרישוי יכולים להספיק.

ואם יש לך תמונה, זה ממש לא בעיה כי הכל מופיע שם.

משהו בסיפור שלך לא מסתדר לי, ויש בי תחושה שאתה לא מספר את כל הפרטים, אבל בכל אופן עפ"י חוק אסור לנהג מוניות לא להעלות נוסע למונית ואף לא להוריד אותו באף מקום בדרך למעט היכן שהוא חפץ להגיע.

under construction..

• תוכן חדש...