Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר סיים חייו? פג'ו 306 98 xn

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שזה אמור לקרות ביום אחד. אך אצלי לא היו סימנים מוקדמים. בבוקר היום עוד הצלחתי להתניע רגיל ללא כל קושי. המצבר של varta אצלי 3.5 שנים...

נכון שיתכן שפרק הזמן עשה את שלו. אך מאחר ואני מעוניין להעלות את הסוגייה הבאה... אשמח לקבל את הדעת מהחבר'ה הנחמדים כאן בפורום.

אתמול שניגשתי לרכב. הקודנית אפילו לא הבהבה. כלום. כאילו שהוצאתם סוללה מהסלולרי שלכם. אני שומע מאנשים שיש סימנים מקדימים לסיום חייו של מצבר. כמו התנעה קשה. אורות מעומעמים. ובכן אצלי פשוט לא.

אתמול בפעם הראשונה חיברתי כבלים מרכב אחר. נסעתי במשך שעה, החנתי... ושוב לאחר שעה אין כלום ברכב ואפילו הקודנית לא מהבהבת חח.

אשמח לדעתגם. איציק

תודה

פורסם
נכון שזה אמור לקרות ביום אחד. אך אצלי לא היו סימנים מוקדמים. בבוקר היום עוד הצלחתי להתניע רגיל ללא כל קושי. המצבר של varta אצלי 3.5 שנים...

נכון שיתכן שפרק הזמן עשה את שלו. אך מאחר ואני מעוניין להעלות את הסוגייה הבאה... אשמח לקבל את הדעת מהחבר'ה הנחמדים כאן בפורום.

אתמול שניגשתי לרכב. הקודנית אפילו לא הבהבה. כלום. כאילו שהוצאתם סוללה מהסלולרי שלכם. אני שומע מאנשים שיש סימנים מקדימים לסיום חייו של מצבר. כמו התנעה קשה. אורות מעומעמים. ובכן אצלי פשוט לא.

אתמול בפעם הראשונה חיברתי כבלים מרכב אחר. נסעתי במשך שעה, החנתי... ושוב לאחר שעה אין כלום ברכב ואפילו הקודנית לא מהבהבת חח.

אשמח לדעתגם. איציק

תודה

שלום איציק

באמת בדרך כלל יש סימנים מקדימים למותו של המצבר, אבל נתקלנו במקרים רבים שהמצבר מת פתאום ללא סימנים.

המצבר שלך שרת אותך נאמנה במשך 3.5 שנים, זה מעל הממוצע, שמח עם המצבר החדש ואחל לו לפחות 3.5 שנים של חיים מאושרים.

בברכת הנותן מקבל

פורסם

איציק שלום,

מצבר לרכב יכול לסיים את חייו באופן מדורג לאורך מספר ימים, מלווה בבעיות כמו קושי בהתנעה או אורות מעומעמים וכו'. אך יתכן כי המצבר יפסיק לעבוד גם ללא התראה מוקדמת.

המלצתי גש לחשמלאי רכב מוסמך לבדיקת המצבר ולקבלת חוות דעת האם התקלה הינה במצבר או לחלופין ברכיב אחר.

יום טוב,

אבי פרשטמן - מנהל שיווק ומכירות - שנפ

מצברי שנפ/B]

• תוכן חדש...