Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מסוג המגברים שאפשר לדעת בדיוק כמה כי הנתונים ממילא לא אמינים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני מאמין שזה יתן 50 לערוץ אולי טיפה יותר אבל מה כבר אתה יכול לעשות עם חרא כזה ?

דרך אגב פעם קניתי כזה בנטאקדן זה היה עוד לפני שהיה לי רשיון ואז בכלל לא היה לי מושג ראיתי מגבר 800 וואט התלהבתי וקניתי

הקטע שהוא היה בדיוק אותו דבר מוציא 20 RMS לערוץ !

אפילו לא התקנתי אותו...

פורסם

אם אתם מדברים על המגבר שבתמונה, אז יש לי כזה והוא מגביר זוג קומפוננטים של BOSS וזוג רמקולים 6*9 של KENWOOD. אצלי הוא כחצי שנה ולא היו לי בעיות איתו.

prosound.jpg

פורסם

זבל של מגבר היה לי כזה רציתי רק להפתר ממנו.

ה900 וואט אולי טוב אני לא מכיר אותו.

אבל ה800, בגודל כף יד, חבר שלי ניסה להגביר איתו, וחשב שהוא לא פועל מרוב שהוא הגביר חלש.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה?

שכל אחד יזרוק מספר ואז תגיד בינגו?

אין למגבר הזה שום נתונים(גם אם יש הם לא עוזרים ממש.. :lol: ) ,אז אי אפשר לדעת כמה הוא מוציא אלא אם תבדוק אותו כמו שמורדי עשה.

8)
  • תוכן חדש...