Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה מול אימפרזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
AL-GATO

מאזדה 323 !

אני יודע שה 323 נחשב רכב טוב ואמין,אבל משומה הוא נורא בנאלי בעיניי.

אני יודע שאני לא במצב להיות בררן,אבל בכל זאת אני מעדיף רכב יפה.

ואם אפשר עוד התייחסות,על מה הייתם ממליצים במקרה שהקורולה והאימפרזה שציינתי למעלה במצב טוב?

קורולה סאן, יד 3, קילומרטז של 60 אלף,שנתון 1999, שייך לאיזו גברת שלא דאגה לרכב יותר מדי ורוצה עליה 24 כאשר אני מניח שאוכל להוריד ואתה מעט. מחירון 27 {בעיקר בגלל הקילומטרז}

אימפרז גראונד לאונה LX, יד 3,קילומטראז של 180 אלף,שנתון 2001, שייך לבחור שניכר שהשקיע ברכב {גלגלים חדשים,טיפול 10,000 לפני חודשיים ועוד כל מיני שטויות} ורוצה עליה 18. מחירון 23.

{שוב,נצא מנקודת הנחה שהרכבים במצב טוב}

תודה.

פורסם

תבקש מהגברת הנחמדה לקחת את האוטו לבדיקה. תחזור לפה כשהיא תגיד לך שאין לה זמן כי היא עוברת דירה. זה מה שקרה לי איתה היום.

חוץ מזה אני גם הייתי הולך (וניסיתי באמת ללכת אך ללא שיתוף פעולה מצידה) על הקורולה.

פורסם
תבקש מהגברת הנחמדה לקחת את האוטו לבדיקה. תחזור לפה כשהיא תגיד לך שאין לה זמן כי היא עוברת דירה. זה מה שקרה לי איתה היום.

חוץ מזה אני גם הייתי הולך (וניסיתי באמת ללכת אך ללא שיתוף פעולה מצידה) על הקורולה.

חחחח אתה רציני?

האמת שהיא עשתה לי קטע דומה כשביקשתי לראות את הרכב. לא ברור מה נסגר עם הגברת..

אגב,הכינוי נובע ממניעי ס"פ כלשהם?

פורסם

לצערי אני רציני. תכננתי לקחת אותו בבוקר לבדיקה ומשם לדואר\בנק במידה והכל בסדר. אני אגב כבר נסעתי וראיתי אותו אפילו.

מה זה ס"פ?

פורסם
לצערי אני רציני. תכננתי לקחת אותו בבוקר לבדיקה ומשם לדואר\בנק במידה והכל בסדר. אני אגב כבר נסעתי וראיתי אותו אפילו.

מה זה ס"פ?

נראה לי שאני אוותר עליו,עושה רושם שהיא לא באמת רוצה למכור אות\מסתירה משהו..

איך התרשמת? נראה לך באמת הגיוני שמדובר ברכב בן 13 שנה ורק K60+ קילומטר?

חשבתי שהכינוי שלך קשור לזה,אבל נראה שלא.

פורסם

טוב, מסתבר שאני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.

שמע, לדעתי האוטו באמת 60 (או יותר נכון 55). אבל אני חושב שיש שם איזה שטנץ אחר, בעיות בשלדה או משהו בסגנון (גם יש קצת סימני "יישור" בכנף השמאלית).

אם היה לי את האפשרות הייתי מתעקש ומחכה לשבוע הבא ועושה את הבדיקה, לצערי אני חייב להדרים אז אין לי את האפשרות. נצטרך לחפש משהו אחר (בצער רב...).

אם התכוונת איכשהו לסילוק פצצות (הס"פ היחיד שאני מכיר) אז באמת אין קשר...

פורסם
טוב, מסתבר שאני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.

שמע, לדעתי האוטו באמת 60 (או יותר נכון 55). אבל אני חושב שיש שם איזה שטנץ אחר, בעיות בשלדה או משהו בסגנון (גם יש קצת סימני "יישור" בכנף השמאלית).

אם היה לי את האפשרות הייתי מתעקש ומחכה לשבוע הבא ועושה את הבדיקה, לצערי אני חייב להדרים אז אין לי את האפשרות. נצטרך לחפש משהו אחר (בצער רב...).

אם התכוונת איכשהו לסילוק פצצות (הס"פ היחיד שאני מכיר) אז באמת אין קשר...

נשמע מעניין. היא אמרה שהיא נכנסה באיזו מדרכה,יכול להיות שזה הגורם.

בכל מקרה נראה שהיא לא רצינית וזה כנראה בזבוז זמן,וחבל :cry:

עלית עליי,קרנף זו "החיה" של היחידה וחשבתי שאולי במקרה זו הסיבה לכינוי.

פורסם
יש קרנפים בעוד מקומות...זה כבר OffTopic אני חדש פה אז לא בא לי באן.

נדבר כשיהיו לי 25 הודעות :roll:

כן,נראה שההודעות הפרטיות תקף גם לי,אז..

למרות שאני מתלבט וכנראה אוותר בסוף על הרכב,אני בכל זאת רוצה לשמוע על ההתנסות שלך איתו.

מה ההתרשמות? עשה לך בעיות כלשהן בנהיגה?

מהשיחה איתה ניכר שהיא לא בדיוק מבינה בטיפולים כלשהן שהרכב מצריך. שמת לב אולי איך הוא מבחינת הזנחה?

פורסם

לא נהגתי על הרכב.

נפגשתי עם האחיין של הגברת והוא הציג לי את האוטו. סה"כ נראה דיי אמין, הוא הראה לי את החור בטמבון, אמר לי שהוא לא יודע להגיד כ"כ על הטיפול של הרכב כי הוא לא שלו, ואמר שבמקומי הוא היה לוקח אותו בכל מקרה לבדיקה ולדעתו צריך להחליף בולמים קדמיים (הרכב נמוך ממש, למרות שככה זה הדגם אז קשה לי להגיד אם זה באמת בעיה או סתם נראה לו). האוטו עצמו נראה סה"כ סבבה מבפנים, יש אפילו מערכת (לא יצא לי כ"כ להתרשם לגבי מה טיבה, אבל קוראת MP3 אז זה לא המערכת המקורית של האוטו). יש קצת מסטיקים על המושבים, אבל שוב, סה"כ נראה די שמור מבפנים ומבחוץ, הדברים היחידים זה חור בטמבון, "יישור" בכנף השמאלית וכל מני סמלים מקולפים, הצבע נראה מקורי (ראיתי את האוטו עם תאורת רחוב אז בערבון מוגבל).

חוץ מזה היה לי הרבה בעיות תקשורת איתה\איתם,אבל זה לא המקום.

בקיצור, או שזה קומבינה כלשהי, או שזה באמת מישהי ש totally doesn't give a fuck אם יקנו או לא יקנו את האוטו.

פורסם

אשמח לעוד תגובות על הקורולה {והסיבה הנסתרת: יש כאן חוק שבשביל לכתוב נושא עם קישורים אני צריך לפחות 20 הודעות.}

פורסם

לאחר התייעצויות נוספות,המליצו לי בנוסף על ה306 מנוע 1,400

במדיה רבה הרכב הזה אפילו יותר מתאים לי מהאחרים.

מנוע קטן יותר מ1,600 ואי לכך אני מניח שגם חסכוני יותר,קיימים בשוק הרבה רכבים ידניים {בניגוד לקורולה} ובלי קשר הוא זול יותר.

מה אתם אומרים על הרכב?

ועוד שאלה,משהו שלא ממש ברור לי.

אני יודע שהקורולה דגם אמין,אבל עד כדי כך? קורולה 99 שווה במחירון 25K,כאשר יש לא מעט רכבים דגמים 05-06 שניתן לקנות באותו הסכום. {אקסנט לדוגמא}

המחירון באמת מעיד על האמת,האיכות של הרכב הזה שווה עד כדי כך?

• תוכן חדש...