Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים, להרגע! קחו אוויר.

יש לי שאלה.

בדרך כלל אני לא פעיל בפורום אודיו , אבל המכשיר הזה מעניין אותי.

באתר של רכטמן לא מצויין שהוא משוחזר, יש מצב שהוא מוכר חדש במחיר כזה?

לא, יש להם רק כמה יחידות ספורות של מכשירים refurbished

מכשיר כזה חדש עלה סביב ה-4.5K ואפילו יותר.

שכל אחד יעשה את החשבון לעצמו, לי היה שווה לקחת את הסיכון

מה עוד שעל המכשיר קיבלתי שנת אחריות מלאה.

למען הסר ספק, לא מדובר במכשיר שנראה/מרגיש כמכשיר משומש

המכשיר נראה ח-ד-ש לחלוטין ונשמע מ-ד-ה-י-ם.

כמו שכבר כתבתי אפשר היה למכור אותו כמכשיר חדש.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ליפות נפש, ואפילו לא קרוב.

יש פה קשר אחד והוא שהפורום לא יהפך לשדה קרב מצידך ומפוקו וגם מצידו של אלפא.

אתה רוצה פורום סאונד מקצועי איכותי ונקי? או זירת השמצות שלא מוסיפות יופי לאף אחד מהמעורבים.

אז במקום להפנים את מה שאמרתי או סתם לא להתייחס אתה הולך ומנסה לעקוץ בפן אישי.

נו שוין.

חוצמזה מי מת ומינה אותך למנהל פורום? אמרתי את טענותיי ודברי והנחתי את ההחלטה בידי פוקו כי הוא המנהל. שום דרישה לא הייתה. דעתי בלבד וזכותך לא להסכים.

ראלימן

איפה ראית שהשמצתי את אלפא? לא השמצתי אותו להפך הוא השמיץ אותי ואני עניתי לו בצורה רגועה ובזה זה הסתיים. את כינוייך לעומת זאת לא ראיתי פעם אחת לכן תמוה מאוד שאתה חייב להתערב ולדרוש את סגירת הת'רד.

אני רוצה פורום שידעו מה הם האנשים שכותבים בו, ואם באמת יש משהו לא כשר אני רוצה שהוא יחשף, גם אם זה כרוך בפוסט שהטונים בו אולי קצת גבוהים, עדיין לא ראיתי פה אף קללה ואף ירידה לפסים אישיים ממש.

זו לא הייתה אמורה להיות עקיצה אישית, זו הייתה תגובה עניינית, להוציא את הקטע עם שלגיה אבל אני בטוח שתוכל להתגבר עליו.

"מי מת ומינה אותך למנהל פורום" - שמע אותו הדבר יכול להאמר על דברייך שהצעת למחוק, אין קשר בין הדברים. אני דרשתי ממישהו למחוק את ההודעה שלך? אז מה הקשר לאמירה הזו?

ראלימן, אין לי עניין להיכנס איתך לעימות, זה ממש לא יתרום לי דבר וגם לא יסב לי עונג אבל משום מה אם תשים לב הרבה מההודעות שלך פה (ואני מתכוון בפורום אודיו שבו אתה לא מרבה לכתוב אני לא יודע לגבי השאר) הם תמיד בקשר למחיקה של דיון כזה או אחר.

כל עוד לא דובר פה בך אני לא רואה איזו זכות הייתה לך לבקש למחוק, אני לעומת זאת הושמצתי פה אישית אבל בכלל לא ביקשתי שהת'רד יסגר, כי זה לא הפריע לי.

כמו שאמרת פוקו הוא מנהל הפורום ואם הוא היה זקוק בעזרה לביצוע החלטות אני בטוח שהוא היה עורך סקר, לכן אין צורך שכל ת'רד בעל גוון טיפה מתלהם יגרור המלצה מצידך למחוקו ואם הדבר מפריע לך אתה יכול פשוט להתעלם, כי יש אנשים שכן רואים את הפוסט מעניין וחשוב.

ערב טוב.

פורסם

אייל, אני אסביר את עצמי שוב.

לדעתי האישית הת'רד הזה לא עושה כבוד לא לך, לא לפוקו, לא לגיא ובמיוחד שלא לאלפא. והכי הכי חשוב לדעתי זה לא עושה הרבה כבוד לפורום עצמו כי בלי קשר לסיבה וויכוחים כאלה הם מכוערים , לדעתי. אני הבעתי את דעתי באופן שפוי רגוע ולא מתלהם, פוקו התחשב בה ובחר שלא להסכים איתה ואני מבין אותו בהחלט. למה אתה היית חייב לקפוץ אני עדיין לא מבין.

ובענין תגובותי בפורום האודיו, אתה כנראה שלא קורא הרבה את הפורום כי אני כותב הרבה דברים מלבד דרישות לסגירת ת'רדים מה גם שלעולם לא דרשתי דבר, לא ממך ולא מפוקו.

רק הצעתי להשאיר את הוויכוח שפוי ולא לרדת לפסים אישיים כמו שקרה ואתה לא יכול להגיד שזה לא קרה.

אז שוב, הבעתי את דעתי פוקו לא הסכים ואני בהחלט בהחלט מבין אותו.

הושמצת? זכותך להגן על עצמך ואני בהחלט הייתי עושה את אותו הדבר, אבל הדיון בהחלט יצא מפרופורציות ולאו דוקא בגללך או בגלל פוקו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן, עוד אני אחשוב שה "אלפא בלי אלפא" שלח אותך , הצלחת להסיט את כל הת'רד הזה.

עכשיו ברצינות, אם יש לך טענות כלפי ניהול כזה או אחר, אתה מוזמן לשלוח לפוקו ה"פ.

פורסם

שלומי, ובזה אני מסיים, אין לי שום טענות חס וחלילה כנגד הניהול של פוקו.

אין לי מושג איך מצאת ולו רמיזה לדבר !!

ולסיום אומר רק שאני חושב שאלפא הגזים בטירוף אבל! הדיון ירד קצת לפסים שלא החמיאו לאף אחד. ולא שלומי, הוא לא שלח אותי אתה יכול להירגע.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

יאללה ,

הת'רד הזה מיצה את עצמו , כל מי שהיה לו משהו להגיד אמר ונתנו הזדמנות הוגנת לתגובה לכל הגורמים.

אני משאיר את הת'רד אבל נועל אותו. אם למישהו יש משהו קריטי לכתוב בנושא שישלח לי ה"פ.

Leon Cupra 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...