Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקבל לא יפתור נפילות מתח.

יכול להיות שכן, מפני שזה בדיוק תפקידו. אז למה "יכול להיות"? כי זה תלוי בתדר ובגודל של נפילות המתח, וגם בסיבה להן.

אבל זה בהחלט אפשרי שקבל הוא הפתרון המתאים במקרה כזה. רק צריך לבדוק את הענין - או פשוט להתקין קבל ולראות.

דני

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קבל צריך להיות מותקן בצורה נכונה גם כן וקרוב למגבר ככל האפשר (התאוריה המקובלת).

ללא בדיקה מדוקדקת אצל חשמלאי אי אפשר לתת פתרון חד משמעי אבל לדעתי או שיש צריכת יתר או שיש בעיה בטעינה.

בדרך כלל כשהמצב קשה והטורים כבר קופצים, קבל זה קצת מידי מאוחר מידי.

אני מבקש לשמור על השרשור רללונטי ובשביל שאלות ספציפיות לפתוח שרשורים נוספים מהסיבה הפשוטה שבעתיד כשמהוא יבקש מידע על הקבלים ותשובות חד משמעיות הוא לא יצטרך לקרוא 17000 עמודים של שאלות קיטבג.

עימכם הסליחה... :wave2:

פורסם

אתה צודק, שרק אם המגבר(ים) מעמיסים את המערכת באופן משמעותי אז יש צורך בקבל, אבל עדיין חסרים כאן הרבה דברים - המרחק מהמצבר, סוג החוטים, העומס, ואפילו סוג המוזיקה.

כמו שאי אפשר להגיד "רמקול XX הוא הכי טוב", כי - הכי טוב למי? לא כל אדם רוצה לשמוע את אותו דבר באותה עצמה מאותה מערכת ותמורת אותו מחיר. וגם בנושא הקבל זה כך: קשה מאד לתת המלצות כלליות ששוות משהו.

דני

פורסם

יבגני -

הדבר הזה זה בנק קבלים של מגבר אודיו?!

המגברים היחידים שאני מכיר עם כאלו מגירות קבלים (ואף מפלצתיות עוד יותר) הינם מגברי RF.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המגבר היחידי עם בנק קבלים יותר גדול מיזה שאני מכיר זה הרוקפורד T15kw. יש לו משהו כמו 150-200 קבלים בספק כח אאל״ט

פורסם

%D0%91%D0%B5%D0%B7_%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F.jpg

תמונה מעולה של מערכת חשמלית מאוד בריאה: הרכיב הזה של HELIX הוא מייצב מתח: HELIX

פיסת מידע חשובה ביותר, מסתבר שרוב הקבלים שאני מכירים הם לא קבלים במלוא המשמעות של המילה הם בעצם Electric_double-layer_capacitor והפריקה שלהם איטית יותר, כך גם כל המנגנונים של הפריקה והטעינה אוטומטית הרילאים למינהם שפוגעים בתפקוד באופן משמעותי.

דבר נוסף הוא צורת בחיבור שצריכה להיות שונה לגמרי ממה שמוסבר בהוראות ההפעלה של רוב היצרנים, היא צריכה להיות כמה שיותר קרוב למגבר עצמו והקבל צריך לשבת בדיוק על הכבל + ו - שמגיע למגבר (כאילו לקצר בינהם) רצוי ללא חיתוך הכבלים עצמם אלה התעלקות עליהם ללא קטיעתם כדי לא להוסיף להתנגדות.

פורסם

יבגני,

בגלל זה כשאתה קונה קבל - רצוי לקנות אותו מחברה שמתמחה בתחום התשתיות - כמו סטינגר למשל

ולווא דווקא חברות שמתמחות בתחום האודיו באופן כללי.

לאודיסון יש את קונקשן - אני בטוח שהקבלים שלהם וההוראות שלהם יהיו נכונים.

לפי ה"ספר" אסור שהמרחק בין כבל הפלוס מהמגבר לקבל יגדל על 30 ס"מ בכדי לא לפגוע בצורה מורגשת בנתון הESR.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...