Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי טויוטה קורולה 2000, אני מתקרב ל 200000, הטיימינג הוחלף ב- 100000 בפעם האחרונה.

שאלותיי:

1. האם הגיע הזמן להחליף למרות שבספר רשום כל 150000 ( אולי יש חלון זמן שנדרש להחליף ללא קשר לק"מ )

2. במידה ויש צורך להחליף, מה מומלץ להחליף על הדרך ( משאבת מים, גלגלות מתח של הרצועות, אחרים ??? )

תודה על שיתוף הפעולה והעזרה.

גנאדי

פורסם

למה חשבת להחליף אם רשום כל 150KKM?

אתה ב220KKM ככה יכול להחליף. (לפני הזמן אבל עדיף).

אין בעיה שתחליף עכשיו ב200KKM, זה יותר בטוח, אבל זה כבר עניין כספי).

בעת החלפה, פעם אחרונה (בפיג'ו 406 שלי שעברה 215KKM), החליפו לי גם משאבת מים (הייתה מקורית עם נזילה קטנה מאוד!), מחזירי שמן (3 מחזירים, לא זוכר בדיוק), וגם את הגלגלות (בטיפול השני של הטיימינג ברוב המכוניות כדאי גם אותם להחליף.)

לגבי ההחלפה, רצועה עשויה מגומי, גומי מתיישן, אם אתה נוסע 5KKM בשנה, אז מין הסתם תצטרך להחליף הרבה לפני ה150KKM.

הק"מ של הרכב שלך סביר מאוד, ומכאן הבחירה שלך, ללכת על בטוח ושקט ולהחליף, או להסתמך על הנחיות היצרן (אין שום דבר רע בזה).

אם אין בעיית תקציב, תחליף וזהו.

פורסם

כמה שנים עברו מאז ההחלפה האחרונה?

צריך להחליף כל 5 שנים, גם אם הרכב לא צבר את הקילומטרז הרשום.

אגב, באוטודטה מופיע שיש להחליף טיימינג כל 100.000 ולא כל 150.000 לדגם זה.

פורסם
תודה רבה, אני אחמיר

אחליף בימים הקרובים

צריך להחליף כל 100000 קמ או 5 שנים הקודם מבינהם .

לא חייב להחליף משאבת מים אם היא תקינה ולא נוזלת.

• תוכן חדש...