Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בושה, הלוואי תקבל איזה קנס של 1000 שח לפחות.

אגב,

ליד הבית שלי יש כביש די ריק שמשטרות עומדות שם ועוצרות נהגים שעוברים את המהירות המותרת (מותר שם רק 50 ונוסעים שם חופשי גם 90).

יום אחד אני מסתכל מהחלון, אני רואה משטרה שעוצרת רכבים, פתאום אני רואה רכב שנוסע ב 100 קמ"ש +- הוא נעצר, ואני רואה שהנהגת ברכב הייתה שוטרת על אזרחי.

כמובן השוטר שעצר אותה שיחרר אותה בלי שום קנס ובלי כלום.

מה שבטוח שזה לא היה בעת מילוי תפקיד כי היא הייתה על אזרחי אבל הראתה לו תג וגם היא הייתה על רכב אזרחי.

פורסם

וכל זה ראית מהחלון של הבית שלך?

ואתה יודע בוודאות שהרכב האזרחי הוא לא ניידת מוסווית והיא לא שוטרת מוסווית בעת מילוי משימה כלשהי.

ונכון שיש הנחות לשוטר עם שוטר ,ויש לפעמים שהוא נותן לו דו"ח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
וכל זה ראית מהחלון של הבית שלך?

ואתה יודע בוודאות שהרכב האזרחי הוא לא ניידת מוסווית והיא לא שוטרת מוסווית בעת מילוי משימה כלשהי.

ונכון שיש הנחות לשוטר עם שוטר ,ויש לפעמים שהוא נותן לו דו"ח.

כן את כל זה ראיתי מהחלון של הבית.

זה נמצא קרוב לכביש הזה .

היא לא ניידת מסוות לדעתי כי הנהגת חייכה כמו מפגרת והוא עוד דיבר איתה שם איזה 5 דק' ושיחרר אותה, אם היא הייתה בעת מילוי משימה היא הייתה ממשיכה לנסוע כעבור דקה.

פורסם
בושה, הלוואי תקבל איזה קנס של 1000 שח לפחות.

אגב,

ליד הבית שלי יש כביש די ריק שמשטרות עומדות שם ועוצרות נהגים שעוברים את המהירות המותרת (מותר שם רק 50 ונוסעים שם חופשי גם 90).

יום אחד אני מסתכל מהחלון, אני רואה משטרה שעוצרת רכבים, פתאום אני רואה רכב שנוסע ב 100 קמ"ש +- הוא נעצר, ואני רואה שהנהגת ברכב הייתה שוטרת על אזרחי.

כמובן השוטר שעצר אותה שיחרר אותה בלי שום קנס ובלי כלום.

מה שבטוח שזה לא היה בעת מילוי תפקיד כי היא הייתה על אזרחי אבל הראתה לו תג וגם היא הייתה על רכב אזרחי.

כן את כל זה ראיתי מהחלון של הבית.

זה נמצא קרוב לכביש הזה .

היא לא ניידת מסוות לדעתי כי הנהגת חייכה כמו מפגרת והוא עוד דיבר איתה שם איזה 5 דק' ושיחרר אותה, אם היא הייתה בעת מילוי משימה היא הייתה ממשיכה לנסוע כעבור דקה.

אתה לא יודע את העובדות אתה מנחש אותן אבל מסיק מסקנות . הבדל גדול.

אבל לא חשוב .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
המקום בו היא חנתה נראה לפחות מן התמונה כבניין משרדים כלשהו שמן הסתם לא עובד בלילה , ועל כן מקומות החנייה לנכים היו פנויים. לא מצדיק את החנייה בחניית נכים בכל זמן אבל ככה בקטנה לזכותה.

לא לזכותה בכלל, כי אם אני הייתי חונה שם הייתי מקבל דו"ח, ואם הייתי מנסה לומר לפקח שיש עוד חניות הייתי מקבל את תשובת המחץ "זה החוק", וכך גם היו אומרים לי במשפט.

ולהשית עליה את הקנס הקבוע בחוק + איזה נקודה שחורה בתיק + 6 חודשים עבודות שירות במטה משטרת ישראל.

אני חושב שבמקרה זה, העונש של החרמת הרכב לשוטר הוא סביר למדי - כי שוטר שלא מבין שהוא לא יכול להפר את החוק מתנהג כמו ילד קטן*, ועונש כזה מדבר אליו בשפה שהוא יכול להבין :cry:

דני

* אין כוונתי שהוא כמו ילד קטן כי הוא שוטר, אלא שהוא כמו ילד קטן אם הוא לא מבין שמי שמופקד על אכיפת חוק אינו יכול להפר חוק, בדיוק כמו שמורה לחשבון אינו יכול לשכוח את לוח הכפל.

פורסם

תגובת הקצינה בנוסף כי מדוע לא צולמו שאר החניות, שכן היו שם 20 חניות נכים ריקות !

הייתי מצפה לתשובה קצת יותר חכמה, כגון מתצטערת, טעות. אבל מה קשור מחט לתחת, האם זה שמדובר לילה ויש 20 חניות ריקות אומר שמותר?.

כמו שנאמר בתחילת השירשור, מהיום גם ניתן לנסוע 200 קמ"ש בלילה, כי הכביש ריק לא ???!!

• תוכן חדש...