Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב-pyle blue wave 18 מאיפה להשיג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן שאני מחפש אחרי הסאב הזה,הוא מתאים להגברה שלי ועוד יותר שהוא 18אינטש,מאיפה ניתן להשיג בארץ ומה המחיר יכול להיות? למישהו יש או שמע אותו?

מדובר בסאב הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=iwJA_MYNFiU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מחפש סאב 18 כל שהוא במחיר של עד 500 שקל משומש,לא משנה ממש העוצמה או החברה,אפילו סאב של אולמות ללא תיבה כמובן מחפש בלי תיבה אפילו..אשמח לעזרה

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

רוקפורד P3 לדעתי יתן תוצאה יותר מספקת והוא גם יותר קומפקטי (12 אינצ')

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

ג׳ינו,

הפייל הזה הוא זוועתי, חבל על הכסף.

באמת עדיף רוקפורד P3.

סאב של אולמות גם לא יותר טוב להפייל הזה מבחינת התאמה לרכב, הם צריכים הספקים גבוהים, יש להם Xmax נמוך מאוד יחסית, דיוק אין להם יותר מידי.

פורסם

דיויד,אני לא מחפש 18 של אלפי RMSים אני מחפש רק את האפקט והסאונד של אלמנט 18 ואיתו שיבוא קצת עוצמה אפילו 300RMS יספיקו אתה מבין אותי אני מקווה.

אני פשוט נורא רוצה אלמנט 18 אפילו הייתי מתפשר על 15.

ראיתי ביד שניים את המודעה הזאת ואני חושב לקנות אותם זה זוג אלמנטים 15 השאלה היא האם הם סאבים..

הינה המודעה:http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3cd3197f0fb58b64ea4c447f1e535c877da&Code=903cdf8d5a40f6d4155a5c429059d3a2

הם 250W כל אחד חשבתי לבנות להם תיבה כפולה עם פורטים ויהיה מענין,העיניין אם הם סאבים או בנויים לעבוד כמו סאב,והאם התוצאה תיהיה טובה או חזקה לא מעניין אותי הדיוק והאיכות

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זה לא סאבים, זה וופרים .

אם אתה לא רוצה לשמוע מה כן ממלצים לך אז תקנה אותם.

עד שלא תשקיע בסאב איכותי ובתיבה מתאימה, לא תמצא מנוחה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

בדיוק המילה,עוד לא מצאתי מנוחה עם סאב/ים כמו שצריך עוד לא הצלחתי להיות מסופק מאיזה סאב..

פורסם

שומאכר,אם היה לי עכשיו 1500 הייתי קונה כבר את הגראונד זירו שיש בפורום מכירה,אין לי לכן..

פורסם

רק בגלל שאתה הולך עם ראש בקיר קשה לך להגיע לתוצאה שלפחות תתקרב לציפייה שלך.

אנשים נותנים לך עצות לא כדי לראות איך זה ייצא, זה כדי שתבין לא ליפול כמוהם :roll:

פורסם

הכל בסדר,אני מתחיל כבר לחסוך והרבה זמן אני מתכנן על פרוייקט רביעיה של C12 בתיבת פורט גדולה ואיטום מסיבי בבגז' ולהביא מונו ZX750.1 זה ממש בקרוב יהיה בעזרת ה'

פורסם
רק בגלל שאתה הולך עם ראש בקיר קשה לך להגיע לתוצאה שלפחות תתקרב לציפייה שלך.

אנשים נותנים לך עצות לא כדי לראות איך זה ייצא, זה כדי שתבין לא ליפול כמוהם :roll:

למה אתה מתכוון כשאתה אומר לא ליפול כמוהם?

ג׳ינו, לכולם יש חלומות אבל לפעמים צריך להסתפק במה שיש. זה תחום מאוד יקר כפי שאתה רואה וההוצאות לא נגמרות לעולם, תמיד נרצה יותר ויותר.

אני תומך במשפט של שומאכר, עדיף להשקיע פעם אחת על משהו איכותי מאשר להשקיע כסף קטן על זבל שוב ושוב.

פורסם

למה לקנות 4 קיקרים כאלה חלשים שבטוח לא יהיו בתיבות שמתאימות להם. עדיף כבר שתקנה l7 אחד מיד 2 ולעשות לו תיבה טובה (אם אתה מכוון לסוג של spl)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

L7 ירד נמוך כמו 4 C12? אני לא מדבר על עוצמה עלה ל ההדגשה של התדרים הנמוכים ממש,ה4 יוכלו לרדת יותר לא?

פורסם

קח בחשבון שכשמדובר בסאב 15" (על 18 אני לא מדבר בכלל) יש הוצאות מסביב, מעבר למחיר הסאב, שהן לבדן מחוץ לתקציב שלך.

כמה עולה משלוח מחו"ל של סאב 15" ? כמה עולה תיבה שבנויה כמו שצריך לסאב "15 ?

רוצה 15" ? תחסוך קצת כסף. שים אתה מה שיש לך עכשיו בצד ותוסיף עליו כל חודש סכום מסוים, בסוף תגיע למה שאתה באמת רוצה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...