Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נפל לי האייפון ונסדק המסך , יש מקום שניתן לתקן בו את המסך ולא מקום יקר להחריד / חאפר ?

באזור ירושלים או תל אביב .

אשמח לעזרה

פורסם

לתקן בעצמך יעלה 110 שקל. מעבדה לוקחת מעל 300.

אם הטאץ׳ עדיין מתפקד ואתה יכול לשרוד במצב הזה שבועיים-שלושה, כדאי להזמין מסך מאיביי. אני אוכל לעזור לך להרכיב אותו.

לבן

שחור

סתם לידע כללי, היה עליו מגן כשהוא התרסק?

Stay Dirty

פורסם

היי אסף מה נשמע ?

למסך לא היה כיסוי מסך אבל היה מגן על האייפון .

בכל מקרה אין לי בעיה להזמין מאיי ביי , המסך הוא מסך מקורי ? והאם העבודה תצא טוב בכלל ?

פורסם

מקורי לא, תחליף טוב אפשרי, תלוי במזל או באסף שמקיר מקום טוב להזמין ממנו.

אני ממליץ לך על הדרך להזמין סט מדבקות חליפי , קשה לנקות אותם מחתיכות זכוכית ישנה לכן עדיף לשלם עוד חצי דולר ולהחליף גם אותם על הדרך.

אודי A4

דימה.

פורסם

150$ +- אבל אין סיבה להזמין את המקורי, לא חסר בשוק תחליפים מצויינים שאין איתם אף בעייה וגם אין מצב להבדיל בינם לבין המקורי.

אודי A4

דימה.

פורסם

אין מה לחשוש מהלא מקוריים. אני אפנה לאשכול משתמש מהפורום שהחלפתי לו את המסך משחור ללבן, הוא ייתן את חוות הדעת שלו.

Stay Dirty

פורסם

הפניה התקבלה בהצלחה.

1. אין הבדל כמעט בכלל בין מקורי ללא מקורי.

2. אסף עושה התקנה מ-ו-ש-ל-מ-ת. נסעתי מחיפה כדי שיתקין לי את המסך ואני מאוד מרוצה מהעבודה.

3. אם אתה בכל זאת מתעקש לקנות מסך מקורי אז יש לי אחד שחור (שהוצאתי אותו מהמכשיר שלי כדי לעבור לצבע לבן). 200 שקל כולל משלוח והוא שלך יחד עם כל החלקים הנלווים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בטח ההבדל היחיד שהמסך המקורי עמיד לשריטות (אפשר לשרוט רק עם גרגירי חול\זכוכית\יהלום) ,תקנו אותי אם אני טועה.

והמסך התחליפי לא עמיד לשריטות כמו המקורי

פורסם

יש בחור נחמד ואדיב בשם דני שנמצא באיזור הבורסה, יש לו שם מעבדה.

הוא מקצוען אמיתי והעבודה שהוא עושה היא מהלב, הדאגה לאייפון בשבילו היא כמו שליחות.

הוא תיקן לי מכשיר GPS, ביצע לחבר ניקוי לאייפון מקורוזיה (ממש פירק את המכשיר לחלקים), וסידר לי עוד פלאפון ללא תשלום.

צור איתו קשר, מבטיח לך שתופתע לטובה - 052-2788994

עריכה: לא שמתי לב לתגובה האחרונה :lol:

פורסם
הפניה התקבלה בהצלחה.

1. אין הבדל כמעט בכלל בין מקורי ללא מקורי.

2. אסף עושה התקנה מ-ו-ש-ל-מ-ת. נסעתי מחיפה כדי שיתקין לי את המסך ואני מאוד מרוצה מהעבודה.

3. אם אתה בכל זאת מתעקש לקנות מסך מקורי אז יש לי אחד שחור (שהוצאתי אותו מהמכשיר שלי כדי לעבור לצבע לבן). 200 שקל כולל משלוח והוא שלך יחד עם כל החלקים הנלווים.

אני סקרן לדעת מה ההבדל

אתה אומר שאין כמעט הבדל אז זה אומר שיש קצת הבדל

מהו?:-o

תודה!

• תוכן חדש...