Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש אך לא צעיר, בעל משפחה עם שני קטנים חמודים.

מחפש רכב משפחתי בסביבות ה-60K, לא מבין כמעט כלום ברכבים לצערי.

קיבלתי דעות סותרות (גם פה בפורום) על הטויוטה קורולה רובוטית. עד כמה לדעתכם נהג חדש שלא התרגל לאוטומט (למדתי על ידני) ירגיש לא בנוח עמה?

מה עוד הייתם מציעים לי בז'אנר הזה ובמחיר הזה?

אה, ותודה ושלום!

פורסם

הגיר הרובוטי של טיוטה אכן דורש קצת הסתגלות אבל לזכותו אפשר לציין שמדובר ברכב מאוד מאוד חסכוני ובמחירים בהם נסחרת הטיוטה כיום מדובר גם בעסקה די משתלמת.

אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן על הרכב כדי להחליט בעצמך אם מדובר במשהו שאתה יכול להתרגל אליו או לא.

אופציות אחרות בסגנון הזה שאפשר להציע לך הם מיצובישי לאנסר, סובארו B3 או סוזוקי SX4.

אם אפשר לעלות טיפה מעל ה-60 אלף נפתחות לך אופציות נוספות, כמו יונדאי i30 או ניסאן טידה.

• תוכן חדש...