Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע אכיפה חדש - נגד שוטרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך אתר גל"צ:

מבצע משטרתי נגד שוטרים המחנים את מכוניתם בניגוד לחוק

הדס שטייף

עדכון אחרון: 12:47 , 20/12/2011

מבצע משטרתי נגד שוטרים המחנים את מכוניתם בניגוד לחוק: פקד שרון ימינך, ראש יחידת הניו-מדיה של משטרת ישראל, מסביר כי לאחרונה הצטברו תלונות רבות נגד שוטרים שמחנים את מכוניתם במקומות אסורים. אחד מצעדי הענישה נגד השוטרים שיבצעו את העבירה יהיה החרמת מכוניתם לתקופה ממושכת והעברתה למשטרת התנועה.

ואני שואל - מה יקרה אם מדובר בניידת של משטרת התנועה? למי אז יעבירו את הניידת?

פורסם

מה שעצוב זה שזה בין הדברים היחדים שאפשר להוכיח כנגד השוטרים.

לך תדע איזה עברות הם עושים כשהם לא בתפקיד בזמן הנהיגה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

ואני שואל - מה יקרה אם מדובר בניידת של משטרת התנועה? למי אז יעבירו את הניידת?

על פי המידע שבידי אתה עצמך שוטר .

ניידות משטרת התנועה תמיד בתפקיד ואז מותר להם לצרכי העבודה המבצעית החשובה שהם מבצעים , לבצע גם עבירות תנועה.

אלה שייתפסו סתם בחנייה של נכים כי הלכו לאכול שווארמה בלאפה או סתם לקניות , אותם יעבירו למג"ב :-D

והלוואי שאכן מדובר במבצע אמיתי שילמד את השוטרים לתת דוגמה להתנהלות חוקית .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

על פי המידע שבידך אתה צודק.

אני פשוט חושב שצריך להוקיע את התופעה הזאת מהגוף שאמור לאכוף את החוק.

כל פעם שאני רואה עבירות שנעשות ע"י ניידת משטרה שלא בתפקיד אני מתרעם הרבה יותר מכל אחד אחר.

פורסם

עקרונית כל מה שצריך זה להתייצב ליד תחנות משטרה ולהתחיל למלא אלבומים.

רק שאז הם יכסתח"ו את עצמם ויסבירו שהרכבים בתפקיד.

בפעם האחרונה שעברתי ליד תחנה שקרובה למקום עבודתי ספרתי 4 עבירות תנועה:

1+2. שני קטנועי משטרתיים שחנו על המדרכה (המקומות המסומנים ברחבת החניה היעודית היו מלאים)

3. רכב משטרה מסחרי (סוואנה) חנה על המדרכה. אומנם זה היה במקום רחב שהשאיר מעבר, אבל כל נהג אחר היה מקבל דו"ח

4. ניידת משטרה חונה על המדרכה. מנוע פועל ושוטר ליד ההגה שכנראה המתין לשותף. חסם כמעט לגמרי את המעבר ולא הרים עפעף כשקבוצה של הולכי רגל נאלצה להתפתל כדי לעבור.

והסיפור חוזר על עצמו ליד כל תחנה/מפקדה וכו'. בזמנו כשמפקדת מרחב ירקון ישבה ברחוב הרכבת, מצוקת החניה באיזור השפיעה גם על רכבי המשטרה. רק שאזרחים ספגו דו"חות של מאות שקלים, ורכבי משטרה חנו היכן שרצו.

פורסם

מה עם שוטרים שעוצרים באמצע נתיב על מנת להוריד נוסעים בתחנת רכבת?

או כאלו שמחכים באדום לבן עד שיאספו מישהו מהרכבת?

או בילוש שכורז לי כדי שאני יפנה לו את הדרך ואחרי 3 דקות אני פוגש אותו בתחנת רכבת מוריד את הבן שלו(כנראה) החייל.

איך אפשר להעניש אותם על ניצול תפקידם? 

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מתלוננים.

ואז או שייענשו או לא. :shock:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה לא מילה מול מילה

היום החבר'ה מצלמים ומקליטים את השוטרים ואז מתלוננים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה,

עזוב אותך ידידי, אתה הרי יודע שבדומה לעבירות בקהילה החרדית, גם אצל השוטרים דברים נסגרים מבלי לצאת החוצה.

זה פתרון מאוד נוח ופופוליסטי לצאת בהצהרה על "מבצע אכיפה נגד שוטרים" אבל בפועל אני בספק שמשהו באמת מגיע לרמת הענישה.

מה שמצחיק זה שצורת הענישה שנבחרה, כביכול, הולכת להעניש את ציבור הנהגים בארץ על ידי נוכחות מוגברת עד מוגזמת בכבישי ישראל באמצעות תגבור הניידות של שוטרים עבריינים (ויש המון כאלה כמו שניתן להבין) והגדלת מספר הדו"חות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן יקירי

אמשיל לך משל את הנמשל אני סומך עליך תבין לבד :-D

בערך כשנולדת , אבי ז"ל היה מעורב בתאונה עם אוטובוס אגד. ברוך השם נגמר רק בנזק לרכוש אבל עבירת תנועה בוטה של נהג אגד.

ואז פנו אליו מאגד וכך אמרו לו.

לפי מה שאנו מבינים אשמתו הברורה של נהגינו. אז לך תקן את רכבך ואנחנו נשלם את התיקון במלואו.

בנוגע לצד הפלילי , יש אפשרות שתתלונן במשטרה והנהג יעמוד לדין פלילי או אתה מתלונן אצלינו והנהג יעמוד לפני בית דין משמעתי של האגודה.

במקרה הראשון אנו מחוייבים על פי נוהלי האגודה להעמיד לו עו"ד מעולה כדי שיוציא אותו זכאי. בבית הדין המשמעתי אנו פותחים לו את הצורה , לרבות הורדה מההגה והעברה לתפקיד משרדי שמשמעו אז ירידה ניכרת בשכר וכו'.

האא , לא מאמינים שימצו עימו את הדין , בטח יסגר בחדרי חדרים .

ביררנו אצל מספר חברי אגד שגרו בשכנות אישרו לנו כי בית הדין המשמעתי , בעל שיניים חדות.

ואכן אותו נהג חטף עונש לא קל .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ממש לפני כמה ימים צילמנו פקח של השיטור המשולב במרכז העיר נותן דוח לרכב חונה, רק שמה לעשות הוא עמצו חסם את אחד מנתיבי הנסיע הוצאנו שני פלאפונים והתחלנו לצלם את הרכב של הפקח, הייתם צריכים לראות אך הפקח נכנס לרכב ונסע משם מבלי לתת שום דוח לרכב שעמד בצורה לא חוקים אבל לא הפריעה לאף אחד והשעה הייתה משהו כמו 21:00 במקום שאין כמעט מכוניות חונות. אבל פשוט רצינו להראות לפקח שזה שהוא יכול לתת דוח לא אומר שמותר לו לחסום נתיב נסיע ולשבש תנועה סדירה, בגלל משהו שאין לו עניין לציבור

פורסם

ישה,

משל יפה בהחלט, עכשיו בו אספר לך את המשך המשל, כי אפרופו אגד, גם אחי הגדול היה מעורב בתאונה עם נהג אגד ששבר לו חצי מכונית.

הנהג הודה בתאונה, מסר את פרטיו לאחי כנדרש והמשיך לדרכו.

יומיים לאחר מכן אחי מקבל טלפון מחברת הביטוח שלו ונמסר לו שאגד מתנערים מהנזק כי לדברם אומנם היתה תאונה אבל היה נזק מינימלי לפגוש.

למזלו, אחי לא טיפש וכבר בזירת התאונה לקח פרטים של 2 עדים לתאונה.

לאחר איום ז׳אן שזה יילך בצורה היפה והם ישלמו מלוא הנזק כולל אובדן ימי עבודה, או שהם ישלמו בבית משפט כולל הוצאות משפט ושכר טירות עורך דין״.

הם עשו את השיקולים שלהם ולבסוף שילמו.

לנהג האוטובוס שלום, הוא לא עמד לשום דין משמעתי כי כולם יודעים שחברים יש רק באגד ושם אתה לא יכול לדבר עם נהג שהוא חבר אגד (את זה אגב אני יודע היטב ומבפנים משני קרובי משפחה שעבדו שם מעל 20 שנה).

משלים זה סיפור נחמד, אבל כנראה שבאגד כמו במשטרה, תלוי על מי נפלת באותו יום, וגם אז, רצוי שהוא לא יהיה חבר אגד כי אז יש לו חסינות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...