Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשה שהיה, כך היה:

כרגע יש לי תוכנית חיילים שקיבלתי משימור לקוחות לפני שנה וחצי : 140 ש"ח עבור 400 דקות ו400 SMS. לפני שבועיים קיבלתי הצעה לתוכנית של 800 דקות עם חבילת גלישה של שני ג'יגה ב120 ש"ח - לשתי התוכניות מצטרפים 10 ש"ח תשלום עבור הiPhone 3G המעפן שלי. אמרתי להם שאני אחשוב על זה, ושכחתי מזה עד היום כשהלכתי באיזור רידינג וראיתי פרסומת של אורנג'.

התקשרתי כדי לברר לגבי תכניות חדשות, אבל הנציגה ברוב הדר אומרת לי שכל התוכניות מעכשיו לא כוללות יותר החזרים, דהיינו אני צריך להוסיף מתנה של 80 ש"ח לאורנג' בכל חודש עבור הטלפון אם אני רוצה תוכנית אחרת, והציעה תוכנית של 450 דקות וחבילת גלישה של ג'יגה עבור 160 ש"ח (יענו 240 עם הטלפון). לתומי חשבתי שלא הבנתי, אבל כך הדבר : אני צריך להוסיף 60% יותר כסף עבור תוכנית שיש בה 50 דקות יותר מהנוכחית שלי, כשלפני שבועיים הציעו לי תוכנית שיש בה פי 2 דקות עבור פחות כסף!

כשאמרתי לנציגה שאני רוצה להתנתק, היא התפלאה ותהתה למה, ועוד אמרה שאני צריך להיות מודע לשירות המצויין (במילים האלה, בלי צחוק) שאני מקבל. לאחר מכן היא אמרה שאם אני מתנתק אני מאבד את הקו (מה קרה לניוד? אה כן, היא שכחה שקיים דבר כזה). דיברתי לאחר מכן עם עוד נציג שאכן אישר שזה לא 1 באפריל היום ולא מדובר פה באיזו מתיחה מתוחכמת, וגם לו הסברתי שהתוכניות שלהם שוות לתחת ואני מתכוון לנייד את עצמי תוך שבועיים.

הנציגה השלישית כבר התקשרה אלי, ושוב ניסתה להסביר לי שאני צריך להגיד תודה לאורנג' על כך שהם מחרבנים לי בפה, ולה כבר הסברתי שאני לא מעוניין לדבר עם שום נציג שלהם שהוא לא נציג של שימור לקוחות.

ובקיצור, What the fuck? יכול להיות שאני לא בסדר פה?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אל תרד מהארץ בגלל זה בבקשה .:-D

תמתין קצת זמן , תן להשפעות של רמי לוי לחלחל ותראה איך תוך זמן קצר ההצעות תשתפרנה פלאים.

זו טיבה וטבעה של תחרות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה ידידי, העקיצה בעקבות דיונים קודמים בינינו איננה במקום, אני חי כאן מאז 1991 ואם החרדיזציה של המדינה וחלוקת הנטל הלא שוויונית עוד לא גרמו לי להתקפל, הרי שחברה מעפנה כמו אורנג' בוודאות לא תגרום לכך.

ולענייננו : את ההצעה המקורית מאורנג' קיבלתי ממש כשרמי לוי השיק את השירות שלו - איכשהו לא הייתי חושב שהם יתחילו להציע תוכניות פחות טובות כשהוא מתחיל להתבסס!

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לכן הוספתי את הסמיילי שתבין כי לא מדובר בעקיצה.

תראה כאן הודעה 26 ו 28 ביחוד את השורה האחרונה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=408517&page=2

האמן לי שבין השורות ומתוך השורות אני מכיר את רצונך לגור כאן , ואני שותף מלא לדעתך ששתי הצרות החולות האלה הם מכת מדינה שיש לטפל בהן .

רק לפני יומיים קראנו על רצונו של הוזיר לנדאו להכשיר את חברת החשמלובעקבות המחאה שקמה מאז , היום כבר נמסר כי הוא יורד מן ההצעה.

אז יש מקום לתקווה, שהציבור כאן יזיז את השלטון לכיוונים טובים יותר .

וכפי שאמרתי תן לזמן לעשות את שלו , תראה שיפור בהצעות בשוק הסלולאר..

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אורנג' שינו את התמחור שלהם לא מתאים לך - השאר עם התוכנית הקיימת. אם זה לא מתאים לך עשה שופינג אצל המתחרים. כנראה שהיחידים שיוכלו לתת לך הצעה סבירה הם סלקום, אבל גם אצלם מדובר בתוכנית שמתחילה ב-300 ש"ח ונותנת שורת זיכויים ארוכה המסתכמת ב-200 ש"ח, כאשר החבילה היא של 400\400. בסיס טוב לחשבוניות שגויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה שינוי תמחור? לי זה דווקא נראה כמו הכנסת אלמנט ברוטלית למדי :shock:

האם לך כצרכן קפיצה של 100% בין הצעה שקיבלתי לפני פרק זמן קצר לבין הצעה מהיום נראית הגיונית?

פורסם

אני לא ממדור התמחיר באורנג', אבל אני בודק מה קורה בחשבונות שלי. לאחד הבנים שלי תוכנית כזו תחסוך 50 ש"ח לחודש, כיון שכעת הוא לא מקבל ניתוק זיקה (לא מגיע לסף), ועם תוכנית Clear הוא יקבל את הזיכוי גם למכשיר ששווה 150 ש"ח (אל דאגה יש לו Nexus S). למעשה מה שקורה בתוכניות האלה הוא שהזיכוי מוקטן, אבל גם סף הזיכוי. יש מי שנהנה ויש מי שמפסיד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר, לי נאמר בפירוש שאין החזרים על מכשירים יותר - ולכן אני מתרעם!

פורסם

יש החזר, אבל הוא לא תלוי במכשיר ובהגעה לסף צריכה מסויים, אלא רק בחבילה שנבחרה ובקיום קבלה על רכישת מכשיר ב-3 השנים האחרונות. גובה ההחזר נקבע על פי נפח התוכנית, כאשר יש מדרג לאנשים מן הישוב ומדרג יותר טוב לסטודנטים ולחיילים.

כך, למשל, חבילת 500 דקות, 550 הודעות ו-1 ג"ב עולה 159 ש"ח לחודש, אבל בהצגת כל חשבונית שהיא יש הנחה של 49 ש"ח. זאת בשעה שב"סלקום" סף הזיכוי למכשיר של בני (כאמור, Nexus S) הוא 250 ש"ח ובפלאפון 300 ש"ח.

כיום סלקום נלחצו ועושים כל מיני תרגילים כך שתוכנית 400/400 וגלישה ב-1 מס"ש שמחירה הרשמי 290 ש"ח עולה בסופו של דבר 99 ש"ח, כאשר יש זיכוי אוטומטי של 111 ש"ח וכיון שהמחיר הרשמי הוא למעלה מ-250 ש"ח יש גם ניתוק זיקה 60 ש"ח, וכן איזו הנחה של 20 ש"ח לשנה, סה"כ הנחות 191 ש"ח לחודש. אני חושש מתוכניות מסוג זה כיון שריבוי הזיכויים גורם בסופו של דבר לתקלות בחשבונית, שלא תמיד קל לצרכן לאתר. לאדם כמוך שמצפה לזיכוי גבוה בניתוק זיקה תוכנית כזו יכולה להתאים (אםאתה מתעניין שמה "חבילה 400 - כלי שימור חריג".

פורסם

sperial

בשביל להבין את מה שכתבת צריך מחשב של נאס"א.

לא פלא שהחשבונות יוצאים דפוקים ואיך לא ,תמיד לטובת נותן השירות .לא טוב . סליחה הספק . לא טוב. לטובת השודד. מתאים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא סתם שודד,שודד עם רשיון

כדברי הצדיק ג'ימס בונד - licensed to thrill ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לאדם כמוך שמצפה לזיכוי גבוה בניתוק זיקה תוכנית כזו יכולה להתאים (אםאתה מתעניין שמה "חבילה 400 - כלי שימור חריג".

מה ניתוק זיקה קשור לעניין? אני לא רוצה ניתוק זיקה, יש לי מכשיר בן שנה וחצי שקיבלתי מאורנג' (מה אני אעשה, הייתי צעיר ופוחז), וקיבלתי עליו החזר בגין שימוש של ככה וככה דקות. הם אומרים שאם אני רוצה לשנות את התוכנית שיש לי לתוכנית אחרת אז הם מבטלים לי את ההחזר.

הם כובלים אותי לתוכנית שיש לי בגלל שביטול ההחזר ייקר כל תוכנית אחרת בצורה ניכרת, זה נראה לך הגיוני באיזושהי צורה?

פורסם

ישה - זו בדיוק הבעיה שלי עם התוכנית של סלקום, ובעצם כל שיטת התמחיר של חברות הסלולר נועדה לבלבל את הצרכן. לבן שלי קו בסלקום ומבחינת הנפח התוכנית מתאימה לו (איני בטוח לכמה זמן), אבל היא מורכבת ולכן, כפי שציינתי בפוסט הקודם, יש בה פתח לשגיאות בחשבונית.

mystopp, כבר כתבתי - התוכניות החדשות לא מתאימות לך כיון שרכשת מכשיר מאורנג' במחיר מנופח. פלאפון וסלקום בינתיים לא שינו את שיטת התמחור ולכן תוכל לקבל זיכוי ניתוק זיקה כנגד המכשיר שרכשת מאורנג', לכן גש עם הקבלה על רכישתו לנציגויות חברות אלה ובדוק מה יש להן להציע לך.

פורסם
אם יש לך מכשיר שאתה מחויב אליו איך אתה מצפה לעשות תוכנית חדשה שתתן לך החזרים על מכשיר?

לא יודע אם הצלחת להבין את תוכנן של ההודעות שלי, אבל אם תקרא אותן שוב לאט לאט אז תבין שכך אורנג' התנהלה עד עכשיו עם כל תוכנית שהציעו לי, ואילו עכשיו התבצע שינוי.

• תוכן חדש...