Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש החזר, אבל הוא לא תלוי במכשיר ובהגעה לסף צריכה מסויים, אלא רק בחבילה שנבחרה ובקיום קבלה על רכישת מכשיר ב-3 השנים האחרונות. גובה ההחזר נקבע על פי נפח התוכנית, כאשר יש מדרג לאנשים מן הישוב ומדרג יותר טוב לסטודנטים ולחיילים.

כך, למשל, חבילת 500 דקות, 550 הודעות ו-1 ג"ב עולה 159 ש"ח לחודש, אבל בהצגת כל חשבונית שהיא יש הנחה של 49 ש"ח. זאת בשעה שב"סלקום" סף הזיכוי למכשיר של בני (כאמור, Nexus S) הוא 250 ש"ח ובפלאפון 300 ש"ח.

כיום סלקום נלחצו ועושים כל מיני תרגילים כך שתוכנית 400/400 וגלישה ב-1 מס"ש שמחירה הרשמי 290 ש"ח עולה בסופו של דבר 99 ש"ח, כאשר יש זיכוי אוטומטי של 111 ש"ח וכיון שהמחיר הרשמי הוא למעלה מ-250 ש"ח יש גם ניתוק זיקה 60 ש"ח, וכן איזו הנחה של 20 ש"ח לשנה, סה"כ הנחות 191 ש"ח לחודש. אני חושש מתוכניות מסוג זה כיון שריבוי הזיכויים גורם בסופו של דבר לתקלות בחשבונית, שלא תמיד קל לצרכן לאתר. לאדם כמוך שמצפה לזיכוי גבוה בניתוק זיקה תוכנית כזו יכולה להתאים (אםאתה מתעניין שמה "חבילה 400 - כלי שימור חריג".

sperial, לגבי ניתוק זיקה באורנג'-קליר למכשירים שלא משווקים אצלם, אני ממליץ לך לוודא את העניין.

העסקה משווקת מראש עם הנחות למספר מכשירים (סמארטפונים).

לפי חוק ניתוק זיקה, אם אתה קונה באופן פרטי מכשיר שנמכר אצל המפעילות אתה זכאי לקבל את אותם תנאים (והחזרים). אם המכשיר לא משווק אצלם, היצע החבילות משתנה (מה שהיה פעם החזר לפי מדרגות, מעל 150 ש"ח שימושים באורנג').

אתמול לא הצלחתי לקבל מהם תשובה חד משמעית, גם על גלקסי S I9000 (ששווק בעבר) וגם על מכשיר שלא שווק בכלל.

פורסם

טוב נו, סלקום מציעים תוכנית של 500 דקות ב180 ש"ח עם החזר של 80, פלאפון מציעים את אותו הדבר ב170 ש"ח עם החזר של 80 - המסקנה היא ביי ביי לאורנג'.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
sperial, לגבי ניתוק זיקה באורנג'-קליר למכשירים שלא משווקים אצלם, אני ממליץ לך לוודא את העניין.

העסקה משווקת מראש עם הנחות למספר מכשירים (סמארטפונים).

לפי חוק ניתוק זיקה, אם אתה קונה באופן פרטי מכשיר שנמכר אצל המפעילות אתה זכאי לקבל את אותם תנאים (והחזרים). אם המכשיר לא משווק אצלם, היצע החבילות משתנה (מה שהיה פעם החזר לפי מדרגות, מעל 150 ש"ח שימושים באורנג').

אתמול לא הצלחתי לקבל מהם תשובה חד משמעית, גם על גלקסי S I9000 (ששווק בעבר) וגם על מכשיר שלא שווק בכלל.

כיון שאני כרגע בעניין של צמצום הוצאות סלולר ביקרתי לפני מספר ימים בנציגות של אורנג' (אם אתה מכיר - סופרלינק, בחנות שלהם בגרנד קניון בחיפה). הצגתי לנציג קבלה על רכישת Nexus S - מכשיר שלא שווק על ידי אף מפעילה סלולרית ישראלית - והנציג אמר בבטחון מלא שאני זכאי להנחה (או זיכוי, או החזר, או איף שאתה רוצה לקרוא לאותם 59 ש"ח בתוכנית Clea student-sold 500)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאוד מסקרן אותי מה יקרה אם תגיע עם מכשיר ששוויו 250 שקל (לדוגמה איזה נוקיה פשוט), גם אז תקבל 59 שקלים? נשמע קצת תמוה העניין הזה, במיוחד שאין שום התייחסות לכך באתר שלהם, גם תחת "תנאי התוכנית".

זה דברים שצריך לקחת מהם בכתב.

אשמח אם תעדכן לגבי איזשהו אימות של הדבר הזה, זה יכול לעזור לי בבחירת המכשיר הבא.

כרגע אני בהתלבטויות לגבי SGS 1 או 2, הראשון לא במלאי בכלל והמחיר של השני לא יציב (ירד כבר ל2350 ועלה חזרה ל2447 -איליין)

אגב לגבי סופרלינק, לדעתי הם על תקן של "סוכן שטח"/זכיינות, כמו דינמיקה לסלקום, לא סניף רשמי.

פורסם

אמש ביצעתי את הניוד, אמנם יש איזו בעיה כיון שיש לי יותר מדי קוים - אז בינתיים הניוד על שם אחד הבנים והיום הקו יועבר לחשבונית שלי, אבל הדבר האחד שלא היתה אתו כל בעיה היתה החשבונית מחו"ל. והנציג אמר לי בפירוש שגם עם נוקיה 1209 אפשר לקבל אותה הנחה.

לא התעמקתי בחוזה אבל אני חושב שהתנאי היחיד הוא שימוש במכשיר שלגביו הוצהר ניתוק הזיקה (לפי IMEI).

ד"א - החוזה הוא לא חוזה סלולרי סטנדרטי - אלא רק 3 עמודים! החוזה שחתמתי לפני כ-3 חודשים בסלקום שוקל קצת יותר מכרך של האנציקלופדיה העברית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למי שמדבר הרבה, לא שווה לקחת חבילה של 500 דקות ב-180 + 80 החזר.

אני עם 1300 דקות ב 180 שזה הרבה יותר טוב ויעיל למי שמדבר מעל 500 דקות.

החוכמה פשוט ללחוץ עליהם ולאיים לעזוב......

פורסם

לחצתי, איימתי (מה זה איימתי, אמרתי שאני עוזב באופן מיידי), לא קיבלתי כלום. אולי אני לקוח לא רווחי? אבל מצד שני כרגע אני משלם אצלהם 30 שקל פחות מה180 שלך.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אמש ביצעתי את הניוד, אמנם יש איזו בעיה כיון שיש לי יותר מדי קוים - אז בינתיים הניוד על שם אחד הבנים והיום הקו יועבר לחשבונית שלי, אבל הדבר האחד שלא היתה אתו כל בעיה היתה החשבונית מחו"ל. והנציג אמר לי בפירוש שגם עם נוקיה 1209 אפשר לקבל אותה הנחה.

לא התעמקתי בחוזה אבל אני חושב שהתנאי היחיד הוא שימוש במכשיר שלגביו הוצהר ניתוק הזיקה (לפי IMEI).

ד"א - החוזה הוא לא חוזה סלולרי סטנדרטי - אלא רק 3 עמודים! החוזה שחתמתי לפני כ-3 חודשים בסלקום שוקל קצת יותר מכרך של האנציקלופדיה העברית.

אני שמח לשמוע!

פורסם
מאוד מסקרן אותי מה יקרה אם תגיע עם מכשיר ששוויו 250 שקל (לדוגמה איזה נוקיה פשוט), גם אז תקבל 59 שקלים? נשמע קצת תמוה העניין הזה, במיוחד שאין שום התייחסות לכך באתר שלהם, גם תחת "תנאי התוכנית".

אם המכשיר לא נמכר אצלהם, אז בודקים באיזה קטגוריה הוא ונותנים החזר שמקביל למכשיר שהם כן מוכרים באותה קטגוריה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תוכניות הקליר דיי מובנות.

יש רשימה של מכשירים ורשימה של תוכניות. הזיכוי הוא לפי התוכנית, לא המכשיר.

פורסם

גם לי יש מכשיר מסוג Nexus s ואני מקבל מפלאפון במסגרת חוק ניתוק זיקה החזר של 60 שקלים בחודש.

חישוב ההחזר מתבצע בצורה פשוטה, עלות המכשיר(2160) חלקי 36.

פורסם
אם המכשיר לא נמכר אצלהם, אז בודקים באיזה קטגוריה הוא ונותנים החזר שמקביל למכשיר שהם כן מוכרים באותה קטגוריה.

מה שמיוחד באורנג' קליר הוא העדר משמעות לערך המכשיר. מה שקובע את גובה הזיכוי הוא גודל חבילת הדקות. לכן הזיכוי כנגד נוקיה 1209 זהה לזיכוי כנגד SGS2 או iPhone 4S לגבי כל אחת מהחבילות.

• תוכן חדש...