Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי איסוזו דימקס 2X4 2004 גיר ידני, היום בבוקר היתי בתחנת דלק אחרי התדלוק באתי להתניע הוא התניע אבל המנורת תקלה נדלקה והטורים עלה ל 1200 בערך ונתפס כאילו נכנס למצב חירום,

כיביתי והתנעתי עוד הפעם אז הכל הסתדר והמשכתי לעבודה, עדיין לא היתי במוסך לכן לא יודע מה התקלה שנרשמה במחשב,

בקיצור במשך היום באתי להתניע עוד הפעם הכל נדלק יפה רק מה ראיתי בלוח שעונים שהמנורות של המצבר ובלם יד נשארו דלוקות כמו במצב של לפני התנעת הרכב, אז עשיתי נסיון וראיתי שם אני מתחיל לנסוע ולוחץ גז אז הם נעלמות ואם אני עוצר מיד או עוזב את הדלק אז הן נדלקות ,אבל אחרי 2-3 דקות נסיעה הן נעלמות לגמרי והכל תקין.

חשוב לציין שלא הרגשתי איזה שינוי או תקלה בזמן נסיעה והכל נשמע בסדר,

אז לפני שאני הולך למוסך רציתי לשמוע מה אתם אומרים על זה?

אוליי קשור משהו לאלטלנתור בגלל המנורה של המצבר? או שאין קשר?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בהחלט יש סיכוי שזה קשור לאלטרנטור, אם כי

בדימקס, חוסר טעינה בד"כ מדליק את רוב הנורות בלוח השעונים.

בכל מקרה, תתחיל בבדיקת טעינה.

בהצלחה.

פורסם

לגבי החגורות, לפני חודש החלפתי סט רצועות מקוריות חדשות כולל רצועת האלטלנתור אבל היום לא בדקתי אם היא מתוחה או מחליקה, אבל בזמן נסיעה לא שומעים חריקות כמו שאני תמיד שומע כאשר החגורות קצת משוחררות. אני אבדוק את זה טוב מאוד.

יעני יש סיכוי שהחגורה קצת חופשית והיא מחלקה אבל לא עושה רעש ,וככה האלתלנטור לא עובד טוב?

האם זה קשור למצברים? אולי הם חלשים? אבל אני בזמן ההתנעה ובבוקר לא מרגיש חוסר חשמל בכלל.

ולגבי בדיקת טעינה איפה אני יכול לעשות? אצל כל חשמלאי או עדיף במוסכי החברה?

פורסם

טוב חברים עדכון:

היום יצאתי לעבודה בבוקר (ולא היה לי זמן למוסך אז חשבתי לדחות את זה למחר) אז בבוקר המנורה של המצבר נדלקה עד שהתחלתי לנסוע ואז נעלמה ,וחשבתי שזה ימשוך עד מחר ,אז פתאום באמצע היום אני בא להתניע והופ אין לי מצבר, אין חשמל להתנעה.

אז ידעתי שהמצב החמיר וזה לא בריא שמשכתי את זה הרבה זמן, מזל שהיה לידי אוטו ועזר לי עם כבלים והתנעתי,

התחלתי לנסוע למוסך שהוא רחוק ממני איזה 40 ק"מ ובדרך פתאום התלתי לשמוע רעשים מאיזור המנוע והאוטו לאט לאט נחלש ואז כל המנורות תקלה וכריות אוויר ומצבר בקיצור רוב המנורות נדלקו לי בלוח שעונים ומרגישים שאין לי חשמל אז נסעתי עד שהרגשתי שהוא לא יכול לנסוע בהילוך רביעי אז אמרתי מספיק תודה רבה, עצרתי בצד ומזל שחבר שלי קרוב והוא מכונאי אז הקפיץ לי מצבר החלפתי אותו והמשכתי עד לחשמלאי רכב, ושם הוא בדק טעינה ומצא שפשוט הלך לי האלטלנתור,

החלפנו אותו לאחד חדש אבל לא מקורי, ולטענתו יש לו דגם יותר מחוזק (אני חושב שזה סתם בבלט כי למקורי יש מאוורר פנימי והוא יש לו מאוורר חיצוני זה כל ההבדל).

אז התקין אותו והתנענו אז ראינו שהמנורה של המצר לא נכבתה ישר עם ההתנעה רק אם לוחצים על גז היא נכבית,

אז הבחור עשה לי מעקף דרך אחד הפיוזים בקופסת פיוזים ראשים ומשך חוט וחיבר אותו לאלטלנטור החדש ואז זה הסתדר והכל חזר בסדר גמור, וברוך השם סיימנו את הפרשה,

רק רציתי לשאול האם החיבור הקומבינה הזה שהוא עשה זה בסדר או שזה יכול לגרום לאיזה תקלות?

פורסם

רק רציתי לשאול האם החיבור הקומבינה הזה שהוא עשה זה בסדר או שזה יכול לגרום לאיזה תקלות?

התשובה בגוף השאלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשמע הוא אומר שזה בסדר ואל תדאג וככה זה צריך להיות אם אני רוצה שהמנורה תכבה מיד עם ההתנעה, אז אמרתי לו בסדר תעשה את זה אני לא מבין בחשמל,

אז למה זה יכול לגרום?

• תוכן חדש...