Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותר לצלם בנתב"ג?

יוסי פרנקוס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עוד חודשיים בערך אני טס לצורך צילום סרט תעודה.

בסרט ייראו אותי עוזב את הארץ (צוות צילום מקומי) ואז ייראו אותי מגיע ליעד שלי (עם הצוות משם) ומשם ממשיך הסרט.

השאלה שלי היא האם מותר להכניס ציוד צילום מקצועי לנתב"ג ולצלם אותי כשאני נפרד מהמשפחה ועובר את משטרת הגבולות (או מה שזה לא יהיה שם, כשרק עם כרטיס אפשר לעבור לתוך הדיוטי פרי)?

אם צריך לתאם את זה, עם מי צריך לדבר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק עם כרטיס ניתן לעבור לדיוטי פרי! (גם לכלל זה יש יוצא מן הכלל אם אתה מכיר את האנשים הנכונים).

לפי דעתי זה משהו שצוות הצילום וההפקה צריכים לדאוג לו ולא אתה אבל המלצתי היא להתקשר לנתב"ג ולברר איך ניתן לאשר דבר כזה.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך לצלם בדיוטי פרי.

רק צריך לצלם איפה שאני נפרד מהמשפחה.

אין שום בעייה שם.

יש הרבה שמצלמים שם.

אתה נפרד מהמשפחה לפני שאתה נכנס לתור ולא נראה לי שיש בעייה.

בכל מקרה טלפון של 5 דקות אמור לפתור בוודאות את הנושא.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין בעיה לצלם באזור הצ'ק אין, אם תרצה לצלם אחרי ביקורת הגבולות תצטרך להוציא אישור לצוות הצילום במשרד האישורים שנמצא סמוך לשער יציאת הנוסעים בקומת קבלת הפנים.

לא ניתן לצלם כלל באזור השטח האוירי... (יש אישור מיוחד לכך, יש לי אחד 8))

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהוג לתאם עם הדובר הרלוונטי. אם תרצה אני אברר מי דובר רש"ת ואשלח לך פרטים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...