Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הבעלי סקודה פאביה,

רכשתי פאביה חדשה, רציתי לברר איתכם כמה אתם משלמים ביטוח ואיפה פחות או יותר על מנת להבין פחות או יותר את ההצעות

קיבלתי הצעה מהסוכנות ביטוח שנמצאת בסקודה של כמעט 10000 ש"ח לכל נהג מקיף+חובה והסיפור היה נראה לי מעט מוגזם

אשמח לדעת מה איתכם

פורסם

למה אתה צריך לכל נהג? אם אתה נהג חדש וצעיר עם היסטוריה של תביעות ביטוח אז בסדר. גם אם כן וגם אם לא עדיין אני חושב שהמחיר די יקר. הייתי מציע לבדוק בעוד סוכנויות ביטוח.

פורסם
לכל הבעלי סקודה פאביה,

רכשתי פאביה חדשה, רציתי לברר איתכם כמה אתם משלמים ביטוח ואיפה פחות או יותר על מנת להבין פחות או יותר את ההצעות

קיבלתי הצעה מהסוכנות ביטוח שנמצאת בסקודה של כמעט 10000 ש"ח לכל נהג מקיף+חובה והסיפור היה נראה לי מעט מוגזם

אשמח לדעת מה איתכם

סוכנות דן מור בחיפה, חפש בגוגל, מחיר סביר בהחלט.

פורסם

מקיף פלוס חובה לכל נהג, בטח צעיר מתחת ל24 אז המחיר הגיוני. כמו שהציעו לך כאן, למה אתה עושה לכל נהג?! אם אתה צריך לחלוק את השימוש ברכב עם ההורים או אחים אז בסדר אבל רק כדי שחברים יוכלו גם לנהוג ברכב זה הוצאה מיותרת והבדל גדול מאוד במחיר.

פורסם

בעיניי זה באמת הגזמה לדרוש כזה מחיר בשביל האוטו הזה

תעשה סקר שוק קצר, אני בטוח שתמצא מחיר יותר טוב

אחי קנה לאישתו פאביה חדשה לפני שלוש שנים, היה לה ביטוח לכל נהג מעל 24 בלי חדש ושילמו הרבה פחות

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם
בדיוק.

ותגיד שאתה מהפורום (פעם היה עוזר, היום לא יודע)

אגב, אפשר לפנות גם למשתמש RS על מנת לקבל את הטלפון של המקום בו הוא מבטח, אותו המחיר כמו דן - מור.

פורסם
אגב, אפשר לפנות גם למשתמש RS על מנת לקבל את הטלפון של המקום בו הוא מבטח, אותו המחיר כמו דן - מור.

לא פניתי אל דן-מור לעולם, כך שאיני יודע.

למיטב הבנתי הם נמצאים בחיפה (תקנו אותי במידה וטועה) ונראה לי טיפשי שהסוכן ביטוח / חברת ביטוח נמצאת אי שם בצפון, ואתה בכלל מתגורר במרכז - ואותי זה קצת מלחיץ.

אני מעדיף שהסוכן יהיה קרוב ונגיש אלי, על כל מקרה שהוא. יש דברים שקל יותר לפתור פנים מול פנים מאשר בטלפון / סלולרי או פקס.

הסוכן שלנו - בנוסף להיותו חבר המשפחה - הוא אחד הסוכנים הגדולים והמוכרים ביותר באיזור המרכז, וחברות המזון הגדולות (וכדומה) נוהגות לבטח דרכו את צי המשאיות שלהן.

עקב היותו גדול וחזק (:wink:) אין לו שום בעיה לתפוס את חברות הביטוח ב"ביצים", לתת מחירים נמוכים לכל הדעות ומבלי לדרוש איתוראנים למיניהן. ב-99.9% מהמקרים מספיקה קודנית עם 2 ניתוקים, ולהתראות.

לא איתוראן SAVE, לא איתוראן רגיל, לא פויינטר ולא כספת או כל שטות אחרת. והכי חשוב - הוא פה קרוב (בית UMI רשל"צ), במידה הצורך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן דן מור נימצאת בחיפה הרבה בפורום הזה עשו ביטוח בדן-מור,רק צריך אימובוליזר בלי איתוראן,עדיף תקבל את האיתוראן גם ככה אתה מקבל אותו בחינם אז תיקח,ואם תימצא חברה שלא מבקשת איתוראן אתה פשוט לא משלם דמי מנוי,שנה ראשונה לא משלם על המנוי,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם
לא פניתי אל דן-מור לעולם, כך שאיני יודע.

למיטב הבנתי הם נמצאים בחיפה (תקנו אותי במידה וטועה) ונראה לי טיפשי שהסוכן ביטוח / חברת ביטוח נמצאת אי שם בצפון, ואתה בכלל מתגורר במרכז - ואותי זה קצת מלחיץ.

אני מעדיף שהסוכן יהיה קרוב ונגיש אלי, על כל מקרה שהוא. יש דברים שקל יותר לפתור פנים מול פנים מאשר בטלפון / סלולרי או פקס.

הסוכן שלנו - בנוסף להיותו חבר המשפחה - הוא אחד הסוכנים הגדולים והמוכרים ביותר באיזור המרכז, וחברות המזון הגדולות (וכדומה) נוהגות לבטח דרכו את צי המשאיות שלהן.

עקב היותו גדול וחזק (:wink:) אין לו שום בעיה לתפוס את חברות הביטוח ב"ביצים", לתת מחירים נמוכים לכל הדעות ומבלי לדרוש איתוראנים למיניהן. ב-99.9% מהמקרים מספיקה קודנית עם 2 ניתוקים, ולהתראות.

לא איתוראן SAVE, לא איתוראן רגיל, לא פויינטר ולא כספת או כל שטות אחרת. והכי חשוב - הוא פה קרוב (בית UMI רשל"צ), במידה הצורך.

מסכים איתך, אני הולך לבטח אצל הסוכן שקישרת אותי אליו, בשביל הפאביה ים לא דורשים מיגון כלל נכון?

פורסם

אחי קנה לאישתו פאביה חדשה לפני שלוש שנים, היה לה ביטוח לכל נהג מעל 24 בלי חדש ושילמו הרבה פחות

רק עכשיו שמתי לב שפספסתי את התגובה הזאת :oops:

ענית לעצמך - כל נהג מעל 24. אז בהחלט יהיה מחיר שפוי (גג 4K לחובה + מקיף).

במידה ונהג מתחת גיל 24, עלות הביטוח צפויה לעבור את ה-5.5K בקלות...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רק עכשיו שמתי לב שפספסתי את התגובה הזאת :oops:

ענית לעצמך - כל נהג מעל 24. אז בהחלט יהיה מחיר שפוי (גג 4K לחובה + מקיף).

במידה ונהג מתחת גיל 24, עלות הביטוח צפויה לעבור את ה-5.5K בקלות...

אני לא נהג חדש אבל כן מתחת ל24, הכי זול שמצאתי זה באיזור ה6300 אבל דורשים קודן בנוסף לאיתוראן

פורסם

אינך נהג חדש, אתה עדיין נהג צעיר - וזה לא עוזר במיוחד למחיר. לא משמעותית לפחות.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...