Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשון ג'יפים קשישים 24.12.2011

זיו שחר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לבעלי הג'יפים הקשישים.

בשבת 24.12 נצא למפגשון-טיול קליל בשטחים הפתוחים באיזור שהם - בית נחמיה.

הפרטים פה: http://www.wrangler-life.com/forum/viewtopic.php?f=335&t=1061

זיו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

חברים אני מתנצל מראש על הטרמפ שאני תופס בשירשור .

חשבתי להעזר בכם אני מחפש CJ-6 לשיפוץ במידה ומשהו שמע יש לו או אינפורמציה אשמח לקבל.

תודה מראש.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שנהניתם מאד מהטיול בכלל ומהפריסה על המחצלת של עיסמאת בפרט.... כל הכבוד למארגנים ולמשתתפים.

השועל, נם את שנת החורף שלו, מכוסה בכיסוי החדש ,שנתפר לפי מידותיו הטובות וממתין לחלקים שיחזירוהו למסלול.

IMAG0457.jpg

IMAG0459.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים אני מתנצל מראש על הטרמפ שאני תופס בשירשור .

חשבתי להעזר בכם אני מחפש CJ-6 לשיפוץ במידה ומשהו שמע יש לו או אינפורמציה אשמח לקבל.

תודה מראש.

ב- "יד 2" יש כמה cj-6 שמתייבשים כבר כמה חודשים לדעתי. כולל ישנים עם מנועי 4 ציל'. תנסה שם.

זיו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב- "יד 2" יש כמה cj-6 שמתייבשים כבר כמה חודשים לדעתי. כולל ישנים עם מנועי 4 ציל'. תנסה שם.

זיו

תודה זיו ראיתי אותם אבל אני מעוניין ב 6 צלינדר.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...