Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שני רכבים.קליאו בי שנת 99 עשתה 140000 קמ בלבד,הוחלף מנוע,נוסעת יפה וחלק. הרכב השני הוא פונטו ספייס 2001 עשה 150 אלף, יש פגיעת שאסי שתוקנה. נוסע גם יפה וחלק. אין לי זמן וכח לבדיקות, שני הרכבים במחיר טוב מאוד...שתיהן ידניות. מה לקחת???

פורסם

לא לקחת לבדיקה, לפחות במוסך, ל 2 הרכבים האלה זו טעות פאטלית, אתה עלול לשלם עליה ביוקר..

מדובר בשני דגמים טובים ומודרניים מהמתחרים שלהם מאותם שנתונים, שעולים גם פחות, אבל גם רגישים יותר להזנחה או לאי מתן תשומת לב לטיפולים, הייתה לי בעבר פונטו ספייס 2001 מהעבודה (60 כ"ס) החולפו בה תוך שנתיים +- ראש מנוע, גיר, קלאץ', מנוע הגה חשמלי, תרמוסטט - למה? כי היא לא טופלה על ידי החברה כמו שצריך לפי ספר הרכב, או שנפלתי על אקזמפלר דפוק מהמפעל - בשנתונים האלה גם כאלה היו..

אתה גם רוצה לרכוש אחת עם שאסי בלי לבדוק את חומרת הפגיעה.. אם כבר לפחות אל תהמר על החיים שלך, קח את הקליאו במקרה הזה.. למרות שלא מומלץ בלי לבדוק.. 99' זה כבר קצת ישן מדי לרכב הזה..

אם כבר לרכוש רכב בלי לבדוק אז קח משהו מיושן ו"שורד" כמו הפיאסטה, טויוטה סטארלט, יונדאי אקסנט וכו' למרות שגם בדגמים האלה אתה עלול ליפול

פורסם

הקליאו נראית ונשמעת שמורה להפליא,גם הקילומטרז׳ מפתה.. (140000) וגם נראה לי אני הולך עליה.יש למישהו עוד מה לומר לגבי הקליאו B?

• תוכן חדש...