Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טלוויזיה ולידה מדף עם ממיר + נייד שמתחברים בכבל HD.

החשמל נמצא מעל הטלוויזיה שזה אומר עוד כבל חשמל לממיר גם רואים וניהיה לי פה קצת מכוער.

יש דרך להסתיר את הכבלים מבלי לחצוב בקיר? תעלות מפלסטיק גם לא ממש אוהב אבל לא נראה שיש אופציות יותר טובות.

פורסם

במידה ויש ל ידיים טובות.

לוקחים פלטת גבס. בעובי 1.2 מ"מ + הולכים לנגר שיחתוך לך לייסטים. (רצועות של עץ בעובי של 1 ס"מ וברוחב של 5 ס"מ.)

ועושים פשוט קיר חדש.

כל הכבלים מאחור. יוצאים איפה שאתה רוצה. בחורים עגולים מאחורי הציוד.

הטלוויזיה תהיה שקועה בקיר. זה יפה יותר.

הסיבה לעץ דק. לא לקחת הרבה מקום מהחדש. וזה מספיק לכבלים מאחורה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה לוקח עובי של כ 2.5 ס"מ. מהקיר.

הזרוע פשוט תצע מחור בגבס. דברים כבדים אתה חיייב לחבר לקיר המקורי. ולא לפלטות גבס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרעיון עצמו נשמע טוב הביצוע נשמע יותר בעייתי...

הטלוויזיה בערך תלויה בגובה 2 מטר וצמודה לפינה של הקיר, ככה שצד שמאל שלה נוגע בקיר השני כבר ואם אני ישים רק שם גבס זה יהיה מכוער.

• תוכן חדש...