Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

ברצוני לרכוש רכב סוג

יונדאי אקסנט 2000 או 2001

את האמת אני נהגתי ברכב זה קודם והוא מצויין מבחינתי ו 0 תקלות.

יש לו בולמים חזקים מאוד וזה מה שמצא חן בעיני.

איך הרכב הזה?

ממליצים?

למה אין שעון טורים ברכב?

ומה עוד?

תודה

פורסם

הרכב נחשב לאמין,בגרסת 5 דלתות תא מטען נוח להעמסה,החיסרון שלו לא חסכוני,תחזוקה לא יקרה,נסעתי עליו כמה פעמים,סביר למידי מבחינת נוחות,לגבי שעון טורים,יכול להיות שבגלל רמת איבזור,מדובר על דגם ידני? כי ברכב שאני נסעתי אוטומטת כן היה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לך

אפשר הספר למשפט זה:

תא מטען נוח להעמסה.

מבחינת לא חסכוני אני נסעתי בו חודשים ומרוצה מצריכת דלק.

לגבי שעון טורים אני נהגתי עם גיר אוטומט בלי שעון טורים.

פורסם

יש לאישתי את הרכב הנ"ל אוטומט 5 דלתות.הרכב אמין ומבחינת צריכת דלק הנסועה שלה ממש נמוכה שהיא מתדלקת 30 ליטר בחודש.

תא המטען גדול ומכיל את העגלה של הילד בהעמסה קלה.

אני אישית ממליץ על הרכב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ליונדאי אקסנט 01' אין מד סיבובי מנוע.

בכללי, מדובר במכונית בסיסית מאד, אמינה, זולה ופשוטה לתחזוקה, ביצועים סבירים, התנהגות כביש כנ"ל ובטיחות ברמה נמוכה יחסית.

לא מיועדת לחובבי הגה, מתאימה לחסרי דרישות ספורטיביות כלשהן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את הרכב , ממליץ עליו מאוד 0 תקלות . לא רואה מוסך :-D

אם אתה קונה בכל זאת יש חסרון אחד של דלק , אבל אני עשיר אז מה אכפת לי , פרנסה מהשמיים :multi: :multi:

3930.jpg
פורסם
אין שעון טורים למה?

כניראה זכר לרמות איבזור של פעם,ברמה נמוכה לא היה מד סלד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...