Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש קבוע של ה-RQ כבר קרוב לשנתיים, עד כה לא אכזבה אותי, נטענת מהר ומספיקה לשבוע-שבועיים של גילוח.

המכונה מגלחת ממש טוב, ברמה שאפילו עם גילוח הפוך עם סכין לא הייתה כזאת תוצאה חלקה.

ממליץ בחום!

פורסם

הבאסה היחידה עם RQ, היא שאתה לא יכול להגיע למצב של זיפים +, כי אחרת תמצא את עצמך מרוקן את המכונה אלף פעמים בזמן הגילוח (גם במכונות אחרות צריך לרוקן, אבל רמת הזיפים קצת יותר גבוהה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חברים !

מה עם גילוח רטוב במכונה ?

לי יש מכונת גילוי פיליפס שיש לה מקום לשקיות ג'ל או קרם גילוח כזה.

נחמד מאד ובהחלט עוזר במצבים שהעור לח.

רבים מכירים את העצבים שמנסים להתגלח בקיץ כשהעור לח. זה פשוט בלתי אפשרי.

ואז רכשתי לפני שנים מספר את ה - Philishave CoolsSkin.

יש לי אותה עוד לפני החתונה שלי, ולצערי אני לא כ"כ משתמש בה מאז שהבן שלי שבר את החלק שמחזיק

את הסכינים. ומאז אני מתגלח עם מכונת זקן ...

אני מאד אהבתי את הגילוח הרטוב. הייתי משתמש בג'ל גילוח עם המכונה וזה היה פשוט נפלא.

אני לא יודע אם אפשר להשיג את החלק הזה ואם זה משתלם בכלל.

מה שכן, אני לא מעוניין לוותר על גילוח רטוב.

אבל אם זכור לי נכון, אלא מכונות יקרות יותר.

פורסם

כמו שכתבתי, אני משתמש במכונה מסדרת RQ ומתגלח רק תוך כדי מקלחת תחת מים זורמים וג׳ל גילוח כמובן, אין שום בעיה להתגלח עם כל ג׳ו או קצף גילוח ופעם אחת נגמר לי הג׳ל אז התגלחתי בשיטה הישנה והטובה-עם קונדישינר...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...