Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מספיק יש פה הרבה ידים שמאליות ומתעסקים עם מערכת החשמל,עכשיו עוד להתקין מערכת שלא בטוח כמה פשוט היא תהיה להרכבה? פלסטיק שלא חוזר למקום?

ממש נפלא.:evil:

יש כבר מערכות כאלו והן רצות כבר, משווקות על ידי איתוראן ופוינטר, אולי עוד חברות.

המערכת נקראת יומן נסיעה ממוחשב שיודע להבדיל בין נסיעה עסקית או פרטית על ידי קודנית ייעודית.

הן משמשות לצורך החזרי מס הכנסה.

ממש לא מסובך להרכיב אותן, סך הכל משדר, חיבור לסוויצ' וקודנית.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלו בהורדת מיסים כי מתחילים לדבר על בחירות. גם אני מאלה שהצביעו לראש הממשלה הנוכחי וגם אני מאלה שהתחרטו שהצביעו לו. נכון שהכלכלה במצב מצויין (במיוחד לעומת שאר העולם) אבל האזרחים עניים.

בפעם הבאה הבחירה שלי תהיה במי שיקל על האזרחים לגמור את החודש.

משפט חמוד שקיבלתי במייל: איך זה שבסוף הכסף נשאר לי כל כך הרבה חודש?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4157254,00.html

היום אני יודע להגדיר מה זה שר התחבורה זה פשוט שר הגבייה !

פשוט לא יאומן עוד מעט ישימו לנו מערכת ניטור על ה XXXXX ויבקשו מס הנאה :evil:

מיום ליום המדינה הזאת לא נראת ולא מרגישה כמו מדינה דמוקרטית...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי זה חוצפה שעוברת כל גבול , מה חסר למדינה כסף ? אני לא מבין או שזה סתם להתנקל אלינו כי אנחנו אזרחים חלשים ולא כמו באירן חיות . בהו נכנס בכוח לממשלה ונעיף את כל השרים מהכיסה יחד עם המשטרה והצבא וניראה מה הם יגידו . צריכים לעשות משהו בנידון צריכים לאגד את כולם .

פורסם
יש כבר מערכות כאלו והן רצות כבר, משווקות על ידי איתוראן ופוינטר, אולי עוד חברות.

המערכת נקראת יומן נסיעה ממוחשב שיודע להבדיל בין נסיעה עסקית או פרטית על ידי קודנית ייעודית.

הן משמשות לצורך החזרי מס הכנסה.

ממש לא מסובך להרכיב אותן, סך הכל משדר, חיבור לסוויצ' וקודנית.

ליאור,אני עדיין לא הייתי רוצה שתחילו לפתוח לי דברים,זאת הסיבה שגם לא רציתי מרימי שמשות כשהזמנתי את הפדנה למרות שנתנו לי מחיר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"תוחלת חיים של 81.6 שנה והכנסה ממוצעת לנפש של 25,849 אלף דולר לשנה."

מי חי פה 81.6 בממוצע? נשמע לי קשקוש.

מי מרוויח 90 אלף שקל בשנה בממוצע? כנ"ל.

בקיצור ממוצעים וסטטיסטיקות זה נחמד אבל כשבן אדם מרוויח 5000 שקל בחודש ואלפייה מתוך זה נשרפת לו רק על דלק לא ממש מעניין אותו אם השכן שלו מאושר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...