Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש לי אפשרות להביא עכשיו קומפוננט אחד משני אלו (כמובן חדש)

MOREL HYBRID OVATION 6

או

INFINITY KAPPA 6.1

ויגביר את הקומפוננט :

JL AUDIO JX360/2

פורסם

את המורל אני מביא מחיר רגיל 1500+-

ואת האינפיניטי אני יכול להביא ב1300

אני שואל כי היה בתיכנונים לקנות את המורל ועכשיו אחותי טסה לחו"ל והיא יכולה להביא לי את האינפינטי ועכשיו אני לא יודע אם זה שווה..

פורסם

המורל יוציא לך את הנשמה עד שהוא יוציא סאונד כלומר הוא דורש איטום טוב וכו' בכדי להוציא סאונד.

את האינפיניטי יצא לי לשמוע פעם ואני לא התחברתי לטוויטר שלו בכלל (עניין של טעם)

איזה סגנונות מוזיקה אתה שומע ומה הכיוון שלך SQ (איכות) או SPL (עוצמה)?

פורסם

האם מדובר בקאפא הרגיל או הקאפא פרפקט? את הפרפקט אהבתי מאוד, מה שכן, הטוויטר די דומיננטי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בידוד יש רק בדלתות בדופן הפנימי וקצת על הפלסטיק של הדלת ובבגאז'.

עכשיו לגבי הSPL או SQ אני לא יודע מה להגיד לך אני יגיד לך איזה רכיבים היו לי עוד חודש :

אז מגבר אחד של JL AUDIO JX360/2 מוזהר 2*110RMS

מונו : HIFONICS BXI 1210D מוזהר 1*450

וסאב :GROUND ZERO 30MK2 400RMS

פורסם

וכן מדובר בINFINITY PERFECT 6.1

ועוד שאלה מישהו פה שמע או התנסה אם הסאב הזה:http://www.ebay.com/itm/VVX-12D2-SKAR-AUDIO-12-SUB-DUAL-2-OHM-SUBWOOFER-NEW-/110676670492?pt=Car_Subwoofers_Enclosures&hash=item19c4d7f81c

הסאב הנל הוא 2אום יש גם 4 .

וככה בכללי שווה להביא כזה או לא?

פורסם

את הסאב עדיין לא קניתי והמגברים היו אצלי עוד פחות מחודש ונשאר רק לקנות קומפוננט וסאב אני הייתי בכיוון של הגראונד זירון, ולגבי הסקאר שאלתי להתניינות.

פורסם

אני מציע לך לבדוק את ההרץ היי אנרג'יי אני אישית אוהב אותו יותר מאשר את המורל. היו מורכבים אצלי ברכב בול כמה חודשים מורל הייבריד אוביישן 2 ובעטתי אותם לא הטעם שלי בכלל. אם יש לך אפשרות להגיע למפגשים לשמוע סטים זה מאוד מומלץ

A3

K04 Inside

פורסם

מניסיון שלי עם האינפיניטי הם נשמעים מעולה בהגברה אקטיבית,כמו כן הקרוסאובר שלהם "פתוח" ומנצל את הסט טוב מאוד גם בפאסיבי,הטוויטרים לא כמו בסדרות הנמוכות שאוהבים להגיע לצרימה,הם יותר "רגועים",ומפורטים.

חבל שאנשים שועמים אינפיניטי וישר חושבים שמדובר במשהו סביר "עדיף דוטק" :? ,סט ברמה גבוהה,לדעתי הרבה יותר קל להתקין אותו ולהוציא את המקסימום ממנו מאשר מההיבריד.

בהצלחה.

Scan Speak

• תוכן חדש...