Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ההורים שלי עומדים לקנות רכב והם בחרו מגאן 2008 ביזנס.

אבא שלי לקח אותה לבדיקה והיא יצאה תקינה.

הבעיה אני קראתי פה ואנשים לא ממש מתים עליה ואני אוכל את הראש כי אני לא רוצה שנתקע עם מלא בעיות באוטו.

הייתי מאוד שמח לקבל חוות דעת מאנשים שהיה ברשותם את הרכב הזה.

תודה.

פורסם

תתחיל לקרוא את התגובות שלי מכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3148480&postcount=185

תקרא טוב טוב את פרטי העסקה - אשתי, מאושרת מהעסקה הזאת.

תקרא גם את זו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3151765&postcount=233

סגירת העסקה עצמה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדיוק עכשיו כתבתי תגובה נוספת - תקרא.

בגדול - אני מתאהב ברכב הזה כל פעם יותר ויותר - אשתי בכלל מבסוטה עד השמיים.

אבל אנחנו זוג מוזר :?

אני פולני :-P

לא רוצה להרוס לבן אדם את המכירה - אבל אתה יכול לקנות את אותו הרכב ולקבל אחריות ויישור קו מכאני וביטוח לשנה ועוד ועוד ועוד שלא לדבר על אם אתה משרת מילואים פעיל ויש לך במקרה בהצדעה - אז אם אתה כן הולך לקנות מהפרטי - תוריד אותו במחיר כמו משוגע אחרת - לך על הדיל של קרסו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן.

אם אתה קונה את הגרסא המאובזרת אז היא תהיה יקרה יותר כי היא תהיה מיד פרטית ולא ליסינג וגם מן הסתם כל האבזור (ויש לא מעט אבזור בגרסא המאובזרת) מעלה את ערך הרכב.

הדברים שחסרים לי בעיקר בביזנס זה משענת ליד, מראות חשמליות, חלונות אחוריים חשמליים גם כן.

דרך אגב - אני לא בטוח אם באמת בגרסא המאובזרת יש משענת יד - צריך לבדוק ברכב של חמי.

אבל אם אתה ממש רוצה - יש לא מעט רכבים כאלה בפירוקיות, תמיד אפשר לעשות "השתלת איברים" בהשקעה מאוד קטנה אם אתה יודע מאיפה לקנות.

אבל עד כמה שחסר לי קצת הנוחות של המראות החשמליות - זה דווקא עוד משהו אחד שכנראה לא יתקלקל אצלי כי הן לא חשמליות.

בכל מקרה זה מפריע יותר לאשה שקשה לה להגיע למראה ימנית במידה והזזתי אותה מהכוון שהיא רגילה אליו אבל למזלי היא לא נמוכה ממני בהרבה ולכן אני מצליח להסתדר עם מראה פנורמית ועם הכוון של המראה שלה מבלי שיהיה לי צורך בכלל לשנות לה כוונים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...