Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומבינה של חברת פלאפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

למי שלא מכיר אותי קוראים לי איתמר ולא, אני לא עולה חדש.

למה חשוב לי להגיד את זה? תכף תבינו.

ב 16.01.11 ניגשתי לנקודת מכירה מורשית של חברת "פלאפון" וביצעתי רכישה של NETSTICK שהיה במבצע, 89 ש"ח לחודש.

עד לכאן הכל טוב ויפה.

לא שמתי לב אבל בכל חודש היו מחייבים אותי בעוד כ 30 שקלים.

אתמול יצרתי קשר עם נציג של פלאפון והוא אמר לי את הדבר הבא: "אתה משלם 89 שקלים על ה NETSTICK אבל יש לך מכשיר וחבילת גלישה שאתה מחוייב אליהם ל 24 חודשים".

מן הסתם הייית בערך במצב כזה: :shock:

כל נסיונות השכנוע לא עזרו והנציג דבק בעמדתו: המערכת רשמה שברשותך מכשיר שמספרו 050-*****

הנציג אמר שיפתח קריאה ויברר את הנושא ויחזור אלי (עד עכשיו לא קיבלתי תשובה)

היום בבוקר התייצבתי בחברת פלאפון בבאר שבע באותה נקודת מכירה במתחם BIG.

כשניסיתי להסביר לנציגה בכניסה את מה שקרה היא התייחסה לגבריי בזלזול מוחלט.

ניסיתי להתחנן שתקשיב והיא לא הייתה מוכנה ושיחקה אותה מפגרת, הטונים עלו והצעקות החלו(ואותי לוקח הרבה זמן לעצבן, אפילו החברה מתעצבנת שאני רגוע מדי) והנציגה ה"נחמדה" מתעקשת: אתה איתמר, לקוח ותיק שלנו והיית כאן עשרות פעמים אתה משתמש עם מכשיר ומתקשר בעזרתו לשירות לקוחות ואתה נמצא בתכנית של עולים חדשים.

ואז ההבעת פנים שלי נעה בין :lol: ל- :evil:.

טורטרתי בין מספר נציגים עד שהנציג האחרון טיפל בי כמו שצריך וכאן מגיעה ההפתעה.

התחננתי לנציג שלפני השיחה יקשיב לי וינסה להאמין לי, שאני איתמר לא עולה חדש, בחיים לא היה לי חשבון בפלאפון ושיראה שלא אני זה שחתמתי על מסמכים.

הנציג באמת הקשיב, נכנס למחשב, ראה שיש משהו לא תקין והלך למנהלת.

לאחר מספר דקות הוא חזר עם תשובה: "תשמע, קרתה טעות, אני מעביר את הפנייה למחלקת זיכויים, אני מתנצל על מה שקרה"

מה מתברר שקרה? מתברר שהמבצע כביכול היה רק ללקוחות ותיקים. מה עשתה הנציגה? לקחה איזה לקוח שהתנתק וכנראה נשארה לו איזושהיא התחייבות והעבירה את המספר לקוח שלו אלי כולל החובות שלו :?.

אז חצי נחמה זו שלפחות מישהו אחד (או שתיים, כולל המנהלת) האמינו לי.

זה רק מלמד אותי עוד לקח- אין מתנות חינם.

מקווה שהצלחתי להזהיר עוד כמה אנשים שלא ייפלו בפח.

איתמר.

פורסם

ברוך הבא לזבאלהפון.

כפי שנכתב פה כל כך הרבה פעמים, ונכתב בדם:

תמיד תמיד תמיד תמיד לבדוק לעומק עם מחשבון, רואה חשבון ורועה צאן אם צריך, ב-7 עיניים (4 אנשים ורטייה? איך זה עובד בדיוק ה-7 הזה?!) עם אור יקרות (מעניין מה פירוש הביטוי. אור שמוחזר מיהלום?...), את החשבונית.

מעניין שלאחרונה, נהייה קשה למצוא את התפריט במענה הקולי של החברה הזו, שמעביר אותך לנציג שירות בשר ודם ולא מענה ממוחשב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כלבה בת כלבה הנציגה הזו שהעבירה על שמך את המספר+חובות.

בעצם גם כלבה זו מחמאה עבורה.

מצד שני,לי הפעם האחרונה שהייתי בקשר עם פלאפון הייתה כשהתנתקתי מהם ועברתי באותו יום לסלקום.

הלכתי לפלאפון בעירי (חבר ילדות עובד שם במכירות),נגשתי אליו,הוציא לי טופס ניתוק קו,חתמתי במקום,קיבלתי עותק - ומאז לא שמעתי מהם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

89 ש"ח לחודש?!?!

וואו

מודם כזה עולה 10-20 דולר פתוח לכל רשת סלולרית שתרצה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לי הציעו להתנייד לפלאפון במסלול עולים בזכות זה שאבא שלי עלה לארץ בשנת 51'.

בהתחלה לא הסכימו להשאיר לי את החוזה לעיון ורק אחרי שהודעתי חד משמעית שבזה סיימנו את הפגישה כי אני לא חותם על שום דבר אם לא משאירי לי עותק לקרוא בנחת הנציג השאיר לי העתק של החוזה.

\כשקראתי הבנתי למה הוא לא הסכים בהתחלה להשאיר וכמובן שסירבתי לחתום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חחחח אני מצטער אבל הרגת אותי, מה שכן הקומבינה הזאת לרשום "בזכות" מישהו אחר ידועה גם במקומות אחרים שעבדתי בהם. זה שהמפגרת עשתה את זה על שם מישהו שיש לו חובות, זאת אשמתה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...