Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שזוכר,ביצעתי "פלסטר" לבעיות שהיו לי בגיר.

שבוע שעבר הבעיה שוב חזרה ובעל המוסך טען שצריך לפרק את הגיר ולבצע שיפוץ ואין מה לעשות.

לאחר ויכוחים וטענות שהוא צריך להשתתף בתיקון(הרי הבטיח לי שהבעיה לא תחזור לפחות 3 חודשים) הוספתי לו בלב כבד עוד 1200 ש"ח על מה ששילמתי לו מקודם. (סה"כ 3700) והוא הבטיח לי שלא יהיו תוספות יותר בעתיד.

הוא הבטיח לי אחריות מלאה לחצי שנה ושיפוץ יסודי. וחברים לא מדובר בחפר אלא בבן אדם בן 60 שעובד כבר 30 שנה בתחום והרבה מוסכים מורשים מתקנים אצלו גירים ושמעתי עליו לא מעט המלצות.

אחרי 4 ימים שהרכב היה אצלו,לקחתי היום את האוטו וחשכו עיניי. אחרי 10 דקות נסיעה הגיר שוב דופק ברמזור וגם נוספה לה בעיה חדשה-הילוך D מהבהב בלוח שעונים והאוטו נוסע על הילוך שלישי...

חברים,עד עכשיו אני פשוט בשוק ולא מצליח לעצום עין כי אני ממש לא מבין מה העניין. הרי אני בטוח שהבן אדם לא בכוונה תיקן בצורה כזאת כי הרי הוא יודע עכשיו שאני אשוב אליו והוא יאלץ שוב לפרק את הגיר ואף אחד לא אוהב לעבוד פעמיים לחינם. אני פשוט רוצה לבוא אליו ולצרוח עליו כי אני מרגיש שהוא רימה אותי.

אני מרגיש פשוט חרא וחסר אונים איך דברים כאלה קורים??

פורסם
כאלו דברים קורים, במיוחד אם מנסים לחסוך.

גש אליו חזרה ותתעקש שהבעיה תתוקן.

תראה אין לי ספק שהוא יתקן את הבעיה ואם אני אתעקש איתו הוא יחזיר לי את כל הכסף אני מכיר את הטיפוס.

אבל איך איך דברים כאלו קורים הוא אמר שהוא עשה סיבוב של שעתיים כיד לוודא "שלא יהיו יותר צרות" כי גם הוא לא רוצה להתעסק כל הזמן עם האוטו.

פשוט לא מעכל את זה הדבר מאוד מטריד אותי

פורסם

אני לא יודע כמה הוא מתמחה בתיבה הזאתי, השאלה גם מה הוא החליף ומה הוא עשה אולי הוא ביצע תיקון נקודתי ולא אוברול גיר.

ה מה שכתבתי לך בשרשור הקודם:

מי שנתן לך הצעה במחיר של שלושת אלפים שקלים הוא לא בעל מקצוע ו\או שקרן ורמאי.

פורסם

תחוזר אליו, יכול להיות שהבעיה לא מכאנית בתוך הגיר אלא בעיה של חיישן בגיר תקול או שהמחשב גיר עצמו תקול, צריך להתחבר עם סורק תקלות תהיה לידו כאשר הוא מחבר את הסורק תקלות ותבדוק איזה תקלה מופיעה וחזור לעדכן.

כמובן שתעמוד על שלך ותדרוש תיקון אמין, שימלמת כסף..

• תוכן חדש...